Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Продължавам да разчиствам и да пазарувам. Днес прегледах спалното бельо, махнах износените калъфки и чаршафи. Следобед купих нови чаршафи и шалтета. Искам изцяло да  сменя интериора, защото в момента всичко в тая стая ми напомня за Моли. Май наистина съм в маниакален епизод. Никога не съм пазарувала толкова много.

# 586
  • Mediterraneo
На коледното парти миналата година! спечелих вечеря за двама в хотел от веригата, в която работя. Едва сега стигнах до резервация, почти щеше да ми изтече ваучера. Та другата седмица най- после ще водя ММ на вечеря.

# 587
  • Козлодуй
Ходих и аз да пазарувам защото съм в депресия - скъсаха ме на изпита по кормуване - много се притесних Simple Smile Взех си едни кубинки защото имам кожен панталон но не се харесах нещо Simple Smile

# 588
Спокойно, не се отчайвай, много хора не го взимат от първия път, и аз включително. Аз не мога да се отпусна в такива ситуации, направо бях кълбо от нерви. Следващият път ще стискаме палци всичко да мине благополучно.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:17 от #Frozen#

# 589
  • Русе
Днес извадих всичко от надстройките на гардероба и с изненада открих мои панталони от преди 25 години. Изненадващо успях да се натикам в тях и дори да ги закопчея, макар че не ми стояха точно по начина от преди 25 години. Панталоните бяха широки, почти Чарлстон. 17- годишната ми дъщеря като ги видя, каза че точно на тези панталони излиза модата сега, обу ги и на нея съвсем си й залепнаха. Естествено веднага си ги присвои. Добре че не съм ги изхвърлила.

# 590
Почерпка и шопинг с дъщерята.Супер си изкарахме!Имам си два нови панталона и меки, топли боти от естествена кожа.

# 591
ММ отиде в свекърите да пие кафе. Аз пия в нас сама и се ровя във форума.  Следобед обмислям разходка в парка и шопинг.
Гардеробите ги разчистих предната отпуска, но тая сутрин
ММ пак мърмори, че не може да си намери якето от моите в гардероба. А толкова раздадох дори и на майка му, но днес не бях поканена на кафе. Явно гардероба е малък.

# 592
  • София
Сутирнта йога, после си направих плодова салата.
Взех си от Спиди доставка с някакъв нов вид кафе с разни гъби вътре. Уж за енергия, здраве и концентрация, без да дразни стомаха и без да предизвиква сърцебиене. Да видим.
Довечера на представяне на книга. Heart

# 593
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Вчера едно маникюрче си подарих Heart

# 594
  • София
Започнах нова книга. Simple Smile

# 595
  • София
Ходих на гости на комшийката... Добре, че избягах за час Close

# 596
  • Mediterraneo
Поръчах си адвент календар. Вчера пък с невероятните оферти на друга любима марка прекалих с поръчката. Спирам, спирам! Поне до края на годината няма да купувам никаква козметика повече!

# 597
Мои творби бяха публикувани в един сборник. Малък, непретенциозен формат, който няма да излезе от малкия град, но все пак ми гали егото.

# 598
Поздравления, Eva+ Flowers Hibiscus

# 599
Дай да ги четем!

Малко козметика си купих днес. И мързелувам цял ден. Е, две перални врътнах, но те сами перат Joy

Общи условия

Активация на акаунт