Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Браво, Евче! 🌺 И аз искам да ги прочета. Днес мързелувах, ако не се брои, че пак пекох питка-този път за децата и една пилешка супа.

# 601
Много сте мили, благодаря! Пратете ми, моля, мейл на ЛС и в понеделник ще ви ги пратя.
Днес сглобихме един гардероб и спалнята взе да заприличва на стая, утре скрин и след това мисля да идем до един рибарник за обяд. Имах адски тежка седмица, след като колежката ми се пенсионира, а новата още не е в час и искам да си проветря главата преди понеделник.

# 602
  • София
Поздрави Ева! Hug

# 603
Ходих на народни танци

# 604
  • Бургас
Евче,поздравления!🍀 И аз искам!🍀

Цял ден бях агитка на хандбален турнир на малкия! Главата ми още кънти!

# 605
Ева, поздрави и от мен!
Аз май отпуската ще пътувам при детето. ММ състави план, само детето да ме иска! Аз съм готова за пътешествия.

# 606
Heart
Благодаря ви!

Днес съм изключително доволна от себе си! Спалнята почти е завършена (и леглото не скърца Sunglasses), навсякъде е почистено, камината грее, милото готви, виното е червено, а аз лежа и си почивам.

# 607
Върви ми на дрехи и обувки от четвъртък насам всеки ден нещо ново
Днес: подарък от ММ спортни дрехи
(Но с готвенето не ми върви, постоянни фалове и то с познати рецепти)
Вселенски баланс явно

# 608
  • София
Не се сдържах и си купих бруталните боти, преди това си направих разходка в парка в приятна компания. Отметнах и работни задачи - доволна съм.

# 609
  • Mediterraneo
Обяд с приятелки. То стана време за вечеря, докато се приберем.

# 610
Днес работих, но вчера панталон и чанта си купих. Сега съм запланувала боти, може би вторник,  сряда ще огледам и дано има голям номер.

# 611
Купих си книга.

# 612
Ще рисувам по номера, връщам се към хобито си.😉

# 613
  • Варна/Благоевград
Тази седмица бях по свободна от лекции и свободните дни ги прекарах вкъщи . Прочетох 2 книги и снощи започнах трета , вчера разчисти дрехите на малката и ми се освободи малко място . Днес ще ходя до пепко да връщам две неща и да купя пижами за детето .
От март съм на диета ,свалих 50 кг и събота и неделя си отпуснах душичката и ядох каквото ми се иска , само дето днес още ме е страх да се кача на кантара... от днес продължавам отново режима .
За днес плана е да оправя вкъщи, което вече почти направих ,сега пия кафе , с маска на косата съм , ще си направя кола на краката, ще си почета и ще седна най накрая вече да уча.

# 614
sisonka_, адмирации!!! за 8 месеца това не е никак шега работа.

Избухнах с покупки тези дни. От края на миналата седмица до днес няма празно. Дрехи, обувки, пухенки, козметика, грижа за косата... Половинката ми е обещал нов гардероб, защото моите вече наистина се пръскат по шевовете, да видим кога.
И също така- започнах отново със спорта вкъщи.
След малко излизам на разходка. Времето е ветровито и студено, но това няма да ме спре, още повече след като пристигна и роклята, с която ще съм на НГ. Тя ми е стимулът към момента. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт