Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Правих сладко за първи път в машината за хляб и стана добре. После и един хляб пуснах. Това ще вечерям

# 76
Получих неочаквани подаръци. Еми хубаво е

# 77
  • София
От много време на сам отидох на кино... Филма не струваше,но ми направи впечатление салона и столовете, които може да се повдигнат за крачетата! Може да не е нещо особено,но като за сефте прави впечатление:heart:

# 78
Поспах до късно. След това ползвах барбекюто по предназначение. Взех си душ и се полюлях на люлка, пиейки кафе .Relaxed

# 79
От месец насам се възстановявам след тежки лични драми, отделям много време за себе си, за размишления и смирение. Дните ми минават в блажено еднообразие и спокойствие, чувствам се прекрасно.
Днешният последен почивен ден ще бъде посветен на мързел, ще занеса на мама храна и после ще лежа с любима книга.

# 80
  • София
Малко на разходка на парк и си дочетох книга Kissing Heart

# 81
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Прекарах една седмица на село, без обхват, без интернен и с адски много работа за вършене в двора и в къщата.
Уморена съм до болка, но също толкова имах нужда точно от такава отпуска. Децата търчаха из ограмния двор, почти не съм гледала къде са и какво правят. Момичето на мама откри, че обича да домакинства на свобода... Много ми помогна. Дребосът на мама търча и дивя, както аз съм го правила в детството си...
Имах и малко сътресение със спешност и каране на около 150км през нощта по непознат маршрут... Но и това отметнах.
Та...
Много неща направих и за себе си в последната седмица.
А след малко излизам на бира и цаца със съученици, които не съм виждала от 16 години.

# 82
Няколко часа на басейна, слънце, вода, книжка. Сега се прибрах, пуснах щорите и си спах едно студено розе.

# 83
  • Бургас
В момента стоя на тишина на терасата,сред цветята си. Пия бира и ям цаца! 🍻

# 84
И аз се присъединявам към клуба на мързеливата Неделя. При нас има панаир на храната, такива бусчета/ камиончета с различна ,бърза храна, готино беше.
Дремнах на обяд , няколко перални и сега влизам да си пусна дъълъг душ , после мацотене с кремчета..може и да изпрося някой масаж :Д

# 85
Хубав сън ударих да си наваксам от приключения, от 20 часа снощи 😌 сега може да отида на йога, още решавам

# 86
Аз бях вече на гимнастика с групата от 8.30. Не ми беше рано.

# 87
Днес е ден за дъщерите. Първо много хубаво си поговорихме с небиологичната ми дъщеря, която чувствам повече като приятелка, а след работа отивам при родната ми дъщеря и тя ще ме води да ядем "яки чийзбургери".

# 88
На първа линия съм с книга

# 89
  • Бургас
Набрах си и похапнах страхотни смокини!🤗

Общи условия

Активация на акаунт