Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
И аз снощи взех 2 разкошни метални сгъваеми , леяна стомана тънки рамки, стола . И давта са с повредени плоскости за сядане и облягане . И от вчера търся идеи да ги оправя сама. Само че не ми харесват никакви идеи до сега. Все пак се предполага да могат да се мокрят. Те са занавън.
И аз обичам творчеството, но искам да мога да се концентрирам. От доста време обаче не мога. Все нещо ме прекъсва и след това не мога да започна и ако започна се получава белег . Ще видя какво ще направя.

# 421
Ще напиша за вчера - ходих да взема мама с колата до тях и се занесохме двете на фризьор. Много сладки прически ни направи фризьорката. След това пихме безалкохолни коктейли в уютно заведение с мамито и напазарувахме подобаващо. Късно вечерта си направих и маникюра.

# 422
  • София
Не се сдържах и си накупих страхотни неща онлайн, които нямам търпение да дойдат... Поглезих се с разходка, те първа се уговорих да се видим и с приятелки по женски.

# 423
  • Mediterraneo
Пристигнаха ми новите бързоходки, едни Пуми, меки и удобни.

# 424
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Един жлЪт маникюр

# 425
Подарих си щастие - време на баба и дядо с внучетата. Да ги гледам как играят заедно беше радост за очите 🥰

# 426
  • Бургас
Любувах се на спокойното октомврийско море 💙🌊 Зарежда ме!🌊💙

# 427
karzz ... вече веднъж ти написах и няма да се повтарям. Simple Smile
Скрит текст:
Завид, завид , завид Simple Smile ... защото и аз обожавам морето и си представям колко е хубаво като го описваш

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 20:15 от bella-ciao

# 428
С моя син ходихме на лов за сладкарници Sunglasses
Уловихме една чудесна, ммм, той яде торта, аз портокалов пай. Десертът преди вечерята, пълно щастие.
Другата седмица, живот и здраве, ще уловим някоя нова.

# 429
Маникюр в цвят бордо 😍

# 430
И аз бях на маникюр+ почистване на лицето и маска

# 431
Купувах и садих цветя.

# 432
Любувах се на спокойното октомврийско море 💙🌊 Зарежда ме!🌊💙

Искам и аз

# 433
И аз обичам морето. Зарежда ме. Когато гледам морето колко е голямо, а аз съм толкова малка пред него. И шумът на вълните, които се удрят в брега.

# 434
  • София
Записах си час за лекари,взеха ми кръв,разходих се до любимият пазар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт