Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Поглезих се с хубави филми и нови придобивки.. имах време за себе си.

# 466
Димис усеща се липсата. Но пък ако човек не се тревожи и знае че е всичко е наред не се усеща толкова стресово. Т.е. всичко да е наред.
Аз днес успях да стигна по-рано и направих разширено фитнесче . Т.е. добавих степера и един друг уред от залата с тренажорите.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 18:29 от bella-ciao

# 467
Ходих на маникюр.

# 468
  • Mediterraneo
Ходих на фризьор.
Прекарах цял следобед навън със сестра ми

# 469
Един приятел днес ми тръсна два билета за театрална постановка за тази вечер с думите "не мога да отида, ако можеш, ползвай ги, абе отърви ме от тях и толкова!"
Много ме хвана яд, защото и аз не можех да се възползвам, обаче ги пуснах в група за подаряване и ей сега жената, на която ги дадох, ми писа отново с благодарност, че постановката е била великолепна и мъжът й бил силно впечатлен  и много доволен.
Ей такива нещица ми топлят душата.

# 470
За коя постановка става дума?Днес абсолютно случайно се видяхме с едни хора и после с още едни.....спретнахме си разходка, после почерпка, всичко беше спонтанно и непринудено, неочаквано понеделнишки.Само се чудя къде да се мотая.В първите часове на неделният ден както запях във форума, така малко по-късно се озовахме в клуб.Легнах си в 7ч. сутринта и след два часа се развъня телефона просто да ме питат как съм.Не заспах повече, цял ден не бях на център, но привечер не отказах да излезем на попитие, а после да наминем на гости да продължим разговорите.Много съм услужлива  и отзивчива напоследък. Wink Много ми е тъпо, че дните в следващите няколко месеца ще бъдат кратки и студени.

# 471
Крадецът на праскови, Силвър.

# 472
Аз днес поградинарствах . Разбих си един айрян за закуска и чакам да огрее слънчице и ще излезна малко на разходка.

# 473
  • София
Дремнах на обяд. Направих си маска на лицето. И прочетох цели 20 страници от книгата, която започнах. Smiley След това излязохме на разходка с бебе и куче.

# 474
Минах мамограф и ехограф на гърди, щитовидна, вътрешни органи. Слава богу, че всичко е супер.....ей такива полезни неща.
Вечерта отидохме до плажа с мъжът ми и Кучан на разходка.

# 475
Пих кафе с приятел от детските години и му помогнах професионално. Не му взех пари, макар  че ме попита колко ми дължи. Много мило ми стана,  че ми цени времето и труда.  Непознати обикновено ми остават 2 или 5 лв.
Този път обаче не исках пари. Толкова мили моменти си припомнихме.  Чувствам се удовлетворена.

# 476
бях объркала темата и пейстнала в друга

На мен ми хареса много че днес се заговорихме с колегите за кой каква цел си е поставил за годината и доколко я е постигнал. И дали всяка година си поставя цел и т.н. Много мотивиращо ми беше.

# 477
  • София
По повод целите... Успях днес да си взема за мен и ММ сребърна и бронзова значка от 100 национални обекта... Обикалянето ми доставя хубави спомени..

# 478
бях объркала темата и пейстнала в друга

На мен ми хареса много че днес се заговорихме с колегите за кой каква цел си е поставил за годината и доколко я е постигнал. И дали всяка година си поставя цел и т.н. Много мотивиращо ми беше.

И аз много обичам да планувам/мечтая и да си поставям цели. Много ми харесва и да усъвършенствам начина и методите чрез ,които да изпълнявам, постигам, вървя към целите си.
Даже направих тема и попитах съфорумките какви са им целите за новата година и какво искат да подобрят в живота си.
Повечето от коментарите бяха - " Това не го правя, ама защо трябва да си поставям нереални цели , продължавам си като миналата година и т.н " 🙄
Но всички сме различни и има и такива хора.

Когато срещна някой с моят интерес пък много ме радва и ми припомня да поддържам добрият дух и да вярвам в подобряването и блаженството от постигнатото.
Любимият ми въпрос по празниците е
Какво би искал да подобриш/работиш над / постигнеш/ отидеш и т.н ?
С какво ще запомниш тази година ?

И за да не е изцяло спам - днес ще отложа домакинската работа и ще се наспя , имам нужда.

# 479
По повод целите... Успях днес да си взема за мен и ММ сребърна и бронзова значка от 100 национални обекта... Обикалянето ми доставя хубави спомени..
Веднъж взехме значки и никога повече не сложихме печати. Тези значки са подигравка. Ползваме картите само за ориентир какво има да се види

Боя за косата и маска за лицето

Общи условия

Активация на акаунт