Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 449
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Сливен
Mateah,ако ги изпереш като изсъхнат ги намажи тънко с глицерин за омекотяване на кожата.

# 1 156
Пренасочих си пратката до друго населено място, но не е отразено. Вероятно първо ще пристигне на първоначално зададения адрес и след това ще влезе в сила разпореждането.
Малко се притеснявам, не съм пренасочвала до сега /и то през приложението/ и от клиентския център уж ми потвърдиха, но въпреки това.
Реших, че няма да занимавам колегите с пратки, пък и съм нетърпелива да видя "зимното" 0.360кг яке 😃

# 1 157
ПРОМО КОД!
Реших да налучквам кодове и взе че захапа.

eti20
eti25

Важи за ненамалени!

# 1 158
При мен не работят, пробвах ги на едни 177лв ненамалени адидаски. Изписва че кода не може да бъде намерен 🤷🏻♀

ПРОМО КОД!
Реших да налучквам кодове и взе че захапа.

eti20
eti25

Важи за ненамалени!

# 1 159
При мен не работи...

# 1 160
Уф... на мен при намалени ми изписа, че има код но не важи за намаленш. Жалко.

# 1 161
Мисля че отдавна няма инфлуенсърски кодове с такива проценти намаления, масово май са 15%

# 1 162
Реших, че няма да занимавам колегите с пратки, пък и съм нетърпелива да видя "зимното" 0.360кг яке 😃

Я ни линкни, моля какво си беше харесала, че нещо пак съм проспала.

# 1 163

Я ни линкни, моля какво си беше харесала, че нещо пак съм проспала.
Не си го проспала  аз не съм го качвала тук.
https://m.aboutyou.bg/p/colmar/zimno-yake-15830756?utm_medium=re … _campaign=product

# 1 164
Много са ми симпатични колмарите, но хич не ми се дават толкова пари. Дано всичко мине гладко при теб с пренасочването и чакаме да се похвалиш!

# 1 165
Като заговорихте за колмар, аз съм хвърлила око на това от BS

Скрит текст:

Обачее като знам какъв съм миньон, мисля си, че ще приличам на мишелин в него 🤭 иначе си е доста намалено, но най-малкия размер е 34, поне 32 да беше.. та затова се въздържам все още

# 1 166
Не съм очарована като удобство от сникърсите. Идентични са на външен вид...но не са ми удобни.
Томито ги усещам стегнати отпред.
Пумата е лека и нестегната, во нещо ми подпира на ходилото на дясната обувка...

Точно с такива Томита тръгнах миналата година на едно пътуване, в самолета още се събух и после 5 дни куцах с тях Grinning. Въпреки, че съм 39 на БГ номера взех 40 за по-сигурно, ама явно  Томитата трябваше даже да са 41.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 18:42 от Regalia43

# 1 167
  • София
Аз още чакам преходния Colmar от 18ти август. До вчера нямаше никакво движение , въпреки че срока за доставка беше 24-28 август. Днес се промени статусът на опакован и чака предаване към куриера. Ще видим кога ще дойде.

# 1 168
Здравейте актуален код за ненамалени има ли ?🙂🥰

# 1 169
gatanegra, това 50 на XL ли отговаря или на L? Тези италианци ме убиват с номерацията си.

Те не са от АЮ, пък и повечето му съученици са с такива и са на същото положение. А и не пази.

Поне го придумай да вземате от АЮ на намаления, че после да може да ги рекламираш. То ясно, че ще се държи на разни марки. Там излизане на глава няма.

Общи условия

Активация на акаунт