Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 459
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 140
А питате ли нещо или си размишлявате? Не се заяждам, просто се замислих...дали чакате отговор, но пък въпрос няма...Отдавна коментираме и тук, но и в много други теми за шопинг колко е паднало качеството на много маркови стоки. Та, права сте...Не знам в офлайн магазините как е, дали там са перфектни артикулите, но пък цените са...уау...Намират се находки и там, но е рядко. Така, че преценявате.

Не, не чакам отговор, просто се разочаровах.
Да, във физически магазин няма да намеря Air Max за 170лв както от сайта на Nike или поне трябва да е на някаква промоция/разпродажба на модел, но видимо се забелязват дори по снимките несъвършенства, които дразнят.

# 1 141
Тийновете обаче въобще не им дреме за тази работа. Важното е да е Найк.

# 1 142
Моят не иска найк. Всичко друго но да не е найк..устройва ме, защото е извън масовката Grinning

Не съм очарована като удобство от сникърсите. Идентични са на външен вид...но не са ми удобни.
Томито ги усещам стегнати отпред.
Пумата е лека и нестегната, во нещо ми подпира на ходилото на дясната обувка...

# 1 143
Томитата да не са леко умалени? Малко по-къси ми изглеждат от Пумата.
Иначе добре ти изглеждат на крака.

# 1 144
Различни номера са двата чифта.
Те добре изглеждат, но аз вече търся удобство, не красота..

И якетата за сина дойдоха, довечера да ми прави модно ревю и да вири носа това не ми харесва, онова няма да го нося...

И казах на Гоше скоро да не ми се вясва Simple Smile

# 1 145
  • гр. София
Имам въпрос към тези от вас, които редовно носят дънки, респективно редовно купуват.
Продават ли се още ластични дънки? Не скини фит, а ластични. Като метълските от едно време.

# 1 146
Аз имам 120 чифта дънки. Всички, които са скини фит са ми ластични. Те инак няма как да са по тялото.

Гледай в съдържанието еластана да е 3-5% Макар, че 3 май е малко.

# 1 147
Има ластични, но вече им казват джегинс, шейпинг и подобни нови наименования. С повече еластан са просто. От ХМ имам такива водеха ги шейпинг преди 2-3 години, и са силно еластични.

# 1 148
Сега гледам на онлито, че пише 2%. Значи 3 не е толкова малко. А те седят като ластични. ЛТБ-то не го намирам модела. На етикета пише супер слим, ама не намирам къде са процентите. Чакай да се посъблека повече. Ми не намирам. Пет етикета един върху друг инструкции как да се пере.
https://www.aboutyou.bg/p/only/danki-coral-8804823

# 1 149
Тийновете обаче въобще не им дреме за тази работа. Важното е да е Найк.
Моят съсипа едни Найкове за 4 месеца, те още след първата седмица се нагънаха отпред и заприличаха на нищо, опита с протектори и накрая ги носи такива каквито са.
Сега за новата уч година си е поръчал същите и знам, че и тях ще съсипе за нула време.
И за якета, и за обувки е така- има много, но кара само с едно до скъсване. И трябва да е Найк , The North face, Superdry или минимум Адидас.
Качеството в плачевно напоследък, при всички марки и ценови клас. От много рециклиране и устойчивост хвърляме два пъти повече дрехи и обувки, защото са некачествени.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 21:29 от Mateah

# 1 150
Не можеш ли да рекламираш старите Найкове?

# 1 151
Те не са от АЮ, пък и повечето му съученици са с такива и са на същото положение. А и не пази.
Миналата година си взех тези Рийбоци от магазин за немски стоки, нови, естествена кожа. Много се чудих, защото са стар модел и съответно са висяли години, материалите и лепилата стареят,  но не са мръднали до сега. По- удобни не съм имала и ги носих много интензивно, но подметката е пореста и днес съм решила да ги пера, защото вече с мокри кърпи, магически гъби и забърсване с препарати не става. Кожата е естествена, но е една особена, няма  гладко покритие, е е като набук . Чудя се на ръка ли да ги пера или в пералнята с другите от плат. И дали после тази кожа няма да се вкамени, та  да станат неизползваеми.

# 1 152
  • гр. София
Много благодаря за отговорите! 💐❤️

Има ластични, но вече им казват джегинс, шейпинг и подобни нови наименования.

И какво му беше на наименованието "ластични дънки"?!! #facepalm
Ей, съсипаха я тая държава!

# 1 153
Toffee, точно тези найкове ги имаше от предишни кампании по-евтино в редовния сайт. Бях ги сложила за наблюдение, не мога сега  да се сетя за точна цена, че ги махнах после.

# 1 154
Toffee, точно тези найкове ги имаше от предишни кампании по-евтино в редовния сайт. Бях ги сложила за наблюдение, не мога сега  да се сетя за точна цена, че ги махнах после.

Възможно е, Щефи. Ще ги следя, не съм ги поръчала все още, не са ми спешни. Просто от любопитство реших да проверя в аутлета да не би да ги има и видях че в момента са със 100лв разлика.

Общи условия

Активация на акаунт