Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 416
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 200
Извадили са балтоните Joy..видяхте ли? Тежката артилерия..в любими се появи моето куджо, по това разбрах.
Лятото го търсих..нямаше го.
Сега са извадили яко зимни мега дебели дрехи Grinning

# 1 201
Да, по едно време имаше само 2.
XS обаче почти няма.

Тета, нищо не каза. Ревю имаше ли? Одобриха ли стоката?

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 20:04 от AeroJ

# 1 202
Дано дойде ред за тежката артилерия, че зимите вече не са това, което бяха.

# 1 203
  • София
Дано дойде ред за тежката артилерия, че зимите вече не са това, което бяха.
Mimoza Какво стана с червеното яке? Нещо съм пропуснала края на историята.
Днес обновиха статусът на моето яке и най-после пътува към мен.

Toffee ᡣ𐭩 Това яке беше 100тина лева преди три месеца. И аз го предлагах в темата. Същият размер. Явно са го прибрали и сега го пускат наново, но по скъпо.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 23:33 от gatanegra

# 1 204
Мисли още младежът, Аеро Simple Smile
Тънки са и трите, аз май писах де..за мен поне...

# 1 205
gatanegra, не си пропуснала края на историята, такъв още няма. След като с амнайсе мейла поискаха  различни данни за верификация, за да изпратят код в един момент просто спряха да пишат. Към момента на кореспонденцията имаше налична бройка, която естествено отдавна вече се изчерпа. При мен си е якето, няма смисъл да го разхождам, ако ще ми пратят същото. В патова ситуация съм с тази поръчка. Е, все още мога да го върна /според тях не е сигурно дали в склада ще уважат връщането, защото етикет няма/  или задържа. Много несериозно и непрофесионално се отнесоха към случая при положение, че според техните собствени думи и критерии индикатора за нова и не ползвана дреха на първо четене е именно етикета.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:41 от •mimoza•

# 1 206
Според мен трябваше да го върнеш без да се разправяш с тях, щом така си решила. Те много неща казват, но това е да плашат гаргите. Стана ясно през годините, че никой нищо не гледа. Самият факт, че си получила нещо без етикет го доказва. Щом са го приели веднъж така, щяха пак. А за носените неща, които се получават да не отварям дума. А за обърканите артикули - съвсем. Примера с моето яке.

# 1 207
В последния месец и аз получих две дрехи без етикет, едната върнах без проблем.
И преди се е случвало.
За щастие, не са носени.
Какъв индикатор е етикетът, като на половината марки са просто вързани на конец?
Наистина е трябвало да го върнеш без да ги уведомяваш.

# 1 208
Аеро, да, коментирахме въпроса и точно това го повторих заради Гатанегра.
Както вече казах якето ми харесва, но ми остави горчив привкус, сякаш съм го купила от дрип шоп или olx "носено само няколко пъти". Материята му е такава, че и да е обличано едва ли ще му личи. Ако има следи от употреба, то ще е носено доста.
Имам още време да го мисля, не ми се ще да го връщам, но от друга страна види се, че няма гаранция как ще пристигне следващото.
След малко отивам да си взема светлото и ще видим как ще е.
Матеа, свързах се с тях, защото имаше още една бройка и исках код, за да го поръчам на същата цена.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:40 от •mimoza•

# 1 209
Винаги поръчвам с наложен платеж и плащам, след като се убедя, че са ми изпратили поръчания артикул. Проверявам номер и етикет.

# 1 210
Трябваше да поръчаш другото и да върнеш първото с етикета на второто.

# 1 211
Беше скъпо, Тет. Няма значение вече.

# 1 212
  • Пловдив
gatanegra, не си пропуснала края на историята, такъв още няма. След като с амнайсе мейла поискаха  различни данни за верификация, за да изпратят код в един момент просто спряха да пишат. Към момента на кореспонденцията имаше налична бройка, която естествено отдавна вече се изчерпа. При мен си е якето, няма смисъл да го разхождам, ако ще ми пратят същото. В патова ситуация съм с тази поръчка. Е, все още мога да го върна /според тях не е сигурно дали в склада ще уважат връщането, защото етикет няма/  или задържа. Много несериозно и непрофесионално се отнесоха към случая при положение, че според техните собствени думи и критерии индикатора за нова и не ползвана дреха на първо четене е именно етикета.
Пп. Междувременно някой има ли проблем с логването в Ремикс или да им звъня? При мен от вчера само върти през сайта, а приложението ми казва, че нямам нет.
Вчера и аз имах проблем с логването в ремикс.И при мен изписва липсва на интернет и само въртеше.

# 1 213
  • 🌊
Поръчка от 25ти е в ръцете ми, поръчка от 24ти се движи някъде из Европа.
Отзиви за https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/prehodno-palto-fortune-11536662
Взех два размера - S и XS, защото варирам доста според моделите. Първо, подходящо е за хора 1.60, не седи странно дълго. Качулката е наистина огромна. Приятно е, но ме съмнява да топли - за да пробвам се накачулих с де, що имам по-дебела лятна дреха, че не ми се вадеше стълбата за пуловерите. С тях топли, без тях не. Та не знам в реални усполовия колко ще е подходящо за есента.

Много съм на кантар дали да не ги върна и двете, не съм на 100% очарована.

# 1 214
Има ли начин личните купони в профила, тези с QR код за приложението да се споделят? Имам някои, които определено няма да ги ползвам и искам да ги споделя, но нито букви, нито цифри виждам, само QR код.

Общи условия

Активация на акаунт