Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 404
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 230
Днес пристигна тази чанта. Харесва ми, ще я задържа. Само, че аз я хванах на 105 лева, сега е 225.. Същото като с New Balance, които предлагах.
Скрит текст:

# 1 231
Здравейте, извинявам се ако е питано и друг път, но не намерих с търсачката.
За пръв път получавам продукт в грешен размер - поръчах едни обувки уж EU 39 номер, US 6 по тяхната таблица. Дойдоха наистина US 6, но на етикета пише 38.5 и съответно са малки. Поръчах ги доста намалени и съответно сега цената е друга.
Видях, че не заменят продукти, но как процедират, когато грешката е тяхна?

# 1 232
Това е някакъв унисекс модел, или мъжки модел.
Според мен не е грешно пратено...

# 1 233
Аеро, точно към плажа! 🏖
Ето го якето, определено е тънко за зима според моите критерии, но предвид глобалното затопляне след някоя и друга зима може да се впише успешно в описанието 🤭 Kройката е леко вталена, но не съвсем, усеща се свободно. Такава дължина не съм носила до сега и ми е малко странно, но съм го решила в по- небрежен стил. Има място бол за плътна блуза или пуловер. Качулката е голяма. Размера е М/44  по IT. Мисля да забия едни кецки сега 😉
https://m.aboutyou.bg/p/colmar/zimno-yake-15830756?utm_medium=re … _campaign=product
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 22:20 от •mimoza•

# 1 234
^^^
Очаквахме презентация по бански и яке, но и така ще я приемем. Satisfied

-----

_Mishlence_,  щом на етикета пише 38.5, а си поръчала 39 пробвай да звъннеш на безплатния телефон /има го в заглавния пост/ и да помолиш за код, който да ги свали до предната цена, че да ги поръчваш наново. Ама надали ще са склонни.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 16:11 от AeroJ

# 1 235
Някой има ли чанта на Ralph Lauren?

Получих я без сертификат, което ми е странно. Чантата на Patrizia Pepe е два пъти по евтина по етикет, но е със сертификат, повече предпазни ленти и найлонки отколкото Ralph

Аз имам. Не помня да е имала сертификат, нали има торбичка?

# 1 236
Здравейте, извинявам се ако е питано и друг път, но не намерих с търсачката.
За пръв път получавам продукт в грешен размер - поръчах едни обувки уж EU 39 номер, US 6 по тяхната таблица. Дойдоха наистина US 6, но на етикета пише 38.5 и съответно са малки. Поръчах ги доста намалени и съответно сега цената е друга.
Видях, че не заменят продукти, но как процедират, когато грешката е тяхна?
Преди две и половина години, ми спретнаха същия номер, в сайта си бяха 42 номер европейско, пък дойдоха  8,5 но по US - 40 eu , естествено цената вече беше с драстична разлика и щях да се разправям с тях по тел., но ги продадох и на друго намаление взех нов чифт пак 42 европейско, през линка на предната ми поръчка, но този път си дойдоха точния размер.  Явно някой е объркал UK и US номерация, иди ги разбери Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 17:09 от mila_x

# 1 237
Вдигат цените драстично в момента и махат или намалят основния процент.

# 1 238
Това е някакъв унисекс модел, или мъжки модел.
Според мен не е грешно пратено...

Унисекс модел е, да. На кутията има номер и по мъжката номерация, и по женската, но аз не избирах по US, а от падащо меню с EU номерацията. Т.е. избрах 39 номер, а реално дойдоха 38.5.

Благодаря за съветите, ще се обадя пък ще видя какво ще стане.

# 1 239
  • София
Вдигат цените драстично в момента и махат или намалят основния процент.
И аз забелязах, намерих някакво яке на Two Parts (неизвестна за мен марка) с пух и пера (да заменя Colmar-a) за 99 лв. намален от 250 и с код щеше да стане без пари. След половин час се промени цената и стана на редовна.. Изпуснах момента.
Mimoza Якето е много хубаво.

# 1 240
Да унисекс е. Така де и аз избрах 42 EU, то нямаше друго освен 42 eu, скриншота на 8,5 е от историята на поръчки, но само цифра без обозначение дали юк или ус, следващата поръчка е идентична през същия линк, но си дойдоха 42 вместо 40 като първия път

# 1 241
  • на пистата
Тези съвсем се омотаха.Злополучна поръчка от 01.08 сега ми пристига имейл,че съм я върналя и ми възстановяват парите 🤣🤣

# 1 242
  • Варна
Някой има ли чанта на Ralph Lauren?

Получих я без сертификат, което ми е странно. Чантата на Patrizia Pepe е два пъти по евтина по етикет, но е със сертификат, повече предпазни ленти и найлонки отколкото Ralph

Аз имам. Не помня да е имала сертификат, нали има торбичка?
Да, имаше. Не ме изкефи "покупката" и я върнах.

# 1 243
Наистина неща дето от сто години са на 70%, сега са без намаление, други са с намаление, връткат нещо, но цените са нагоре, да. Има чанти десогуал на 50%, но аз им се наситих, а и нещк качеството никакво го няма

# 1 244
Получих и аз якето , наистина е разкошно.
В никакъв случай не е умалено, 6- цата според мен отговаря на 36.
Много мадамско, вталено, идва ми педя над коляното, очертава талията, много ми хареса, че са му добавили и торбичка за пране. Има едни копченца отстрани за разкопчаваме и леко асиметричен подгъв.Цветът е прекрасно тъмнозелено, нищо кафяво няма.  Снимката е фотошопната, защото съм в ремонт и фонът е 😀Единственият кусур, който намерих, са леко широките ръкави, но на Марикото бяха още по.
Утре връщам 8- цата, няма смисъл да я меря.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 20:04 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт