Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 84 421
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 45
Надявам се да не налея огън в маслото, както се казва, но някой ако ползва Outlet app, има код

Иначе support-a винаги го отнася. Дали са им готов отговор и го диктуват по телефона. Няма как да има по-различна информация. Не мисля, че ще пратят отказаните поръчки. Ще излязат с версията бъг или нещо подобно.

# 46
Аз снощи пуснах една поръчка, когато вече сложиха реалните цени. Към момента бутона за отказ още е активен. И някак много ми се иска да го натисна. Satisfied

# 47
След вчерашния цирк днес даже не ми се следи какво и как е ....И преди съм взимала още по-изгодни неща...но едно-две -три на седмично намаление...докато сега си беше някак си нереално...5 поръчки за мен -нямах такова постижение...и то не по 1 артикул...Единствено факта, че съм с наложен платеж леко ме успокоява, че и сумата беше цифра...

# 48
Надявам се да не налея огън в маслото, както се казва, но някой ако ползва Outlet app, има код

Иначе support-a винаги го отнася. Дали са им готов отговор и го диктуват по телефона. Няма как да има по-различна информация. Не мисля, че ще пратят отказаните поръчки. Ще излязат с версията бъг или нещо подобно.

И аз така мисля или ще кажат че няма наличности и това е.

# 49
И аз от 7 поръчки с 6 отказани, ще изчакам, явно в момента няма смисъл от обаждане

# 50
  • София
Поръчка с дребни неща, направена вчера в 11:36ч и със странните мейли за невъзможен отказ, вече е със статус изпратена и получен мейл за това.
Aero, инфото е специално за теб 🥰

# 51
Изглежда някой е влязъл с админ права и е отказал колкото поръчки е успял преди да заминат като заявки към склада.

# 52
И аз с отказана поръчка. Разбирам, че няма шанс да си я получа, но поне някъде да си излеем негодуванието? Опитвам чрез контактната форма и не ми заминава съобщението. Писах във фейса, получавам автоматичен отговор. Някакво предложение къде да се жалвам? Парите са ми блокирани, докога?

# 53
В съобщението ви за отказа пише, че парите се възстановяват в срок от 7 дни

# 54
Ще върнат парите, до сега никого не са завлекли с пари.

# 55
Изглежда някой е влязъл с админ права и е отказал колкото поръчки е успял преди да заминат като заявки към склада.

Има резон в това. Последните две поръчки, които направих късния следобед, са отказани. Първите, направени своевременно с пускане на промоцията, са в процес на обработка. Те са само спортни стоки. Отказани са стоки от Premium секцията.

# 56
Не казвам, че ще ме завлекат с парите, но са ми блокирани, което не ме устройва след тяхната некоректност.

# 57
Не мисля, че някой ще си играе ръчно да отказва поръчки. Simple Smile  Всичко става автоматично, просто някои са фейлнали.

Моята първа поръчка е от 11:08 и е отказана. Не мисля, че часът е причината.

# 58
И моите две поръчки от преди 12ч. вчера са отказани, а другите две,които са направени следобяд не са отказани все още.

# 59
На мен от 10 поръчкки са ки съставили една, която ще ми пратят. В тази една са обединили по 1 дрехи от всички 10 поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт