Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 313
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Благодаря за темата! 🌹
Аз не поръчах нещата, които вчера два пъти правих опит да поръчам, защото вече са на различни цени. Само едни сандали взех, че имаше мой номер.
Ако бяха оставили вчера възможността да се поръча въпреки грешката, пак щяха да са на печалба, защото щяха да спечелят от оборота. Сигурна съм, че доста хора са били натрупали много неща в количките. Моята сметка например беше поне тройна на днешната за сандалите.

# 61
С имейл ме уведомиха, че имам отказани "от мен" продукти на конкретни 2 марки: Vivance и Naf Naf. Артикули на други производители /TRIUMPH, Harbour 2nd, Tamaris,    
MARCO TOZZI/са потвърдени и се надявам да бъдат доставени. Може и да е до контрагент - ако държат на реномето си, са потвърдили доставките, въпреки загубите, които ще понесат.

# 62
И аз с отказана поръчка. Разбирам, че няма шанс да си я получа, но поне някъде да си излеем негодуванието? Опитвам чрез контактната форма и не ми заминава съобщението. Писах във фейса, получавам автоматичен отговор. Някакво предложение къде да се жалвам?

obsluzhvanenaklienti@aboutyou.bg

brayan__ , благодаря!

И на мен са отказани крайните поръчки /първите и последните/, а са останали 2 по средата една след друга.

# 63
Не знам. На мен първо ми отказаха един суичър. Викам си, случва се. Може да е бил последен и да се в изчерпал. После обаче с голямата баданарка всички поръчки наред, независимо чорапи или якета са. Повечето неща в момент са недостъпни, иначе щях да ги поръчам и откажа да ги взема, пък да ми блокират после профила. Да затворят тв малко време и ресурс безсмислено.

# 64
  • пустинята Гоби
Ако сте платили с карта и парите са блокирани, и имате мейл с отказ, поне ДСК възстановява парите, ако се свържете с тях и препратите писмото на Абаут ю. Със сигурност и до банките ще стигне информация за вчерашното фиаско и ще бъдат отзивчиви.

# 65
С имейл ме уведомиха, че имам отказани "от мен" продукти на конкретни 2 марки: Vivance и Naf Naf. Артикули на други производители /TRIUMPH, Harbour 2nd, Tamaris,    
MARCO TOZZI/са потвърдени и се надявам да бъдат доставени. Може и да е до контрагент - ако държат на реномето си, са потвърдили доставките, въпреки загубите, които ще понесат.

При мен поръчка с TRIUMPH е отказана.
Според мен е цъкано там максимално да се намали демиджа, а някои са останали по погрешка неотказани.

# 66
Отказана ми е поръчка с чанта Harbour 2nd, така, че не е до бранд.
Между другото мобилното приложение на ДСК няма да работи известно време, така, че си планирайте  разходите за утре. Ще могат да се теглят пари в брой и да се плаща с карта в реалните магазини. Онлайн плащания няма да са достъпни.

# 67
Моя опит със съпорта, поръчах Адидас Самба, дамски на 96лв. Питам защо е отказана поръчката и то видимо от мен, а аз не съм го правила и дамата от кол центъра “най-вероятно сте го направила без да искате”, ние работим само по отстраняването на проблема с намалението и не можем да помогнем и затвори..
За мен си мият ръцете вече много”успешно” и нищо не може да се направи, изтрих приложението и отписвам сайта. Чакам си сумите, защото нещата, които съм поръчала са в наличност, но на нормални цени.

# 68
Не мисля, че някой ще си играе ръчно да отказва поръчки. Simple Smile  Всичко става автоматично, просто някои са фейлнали.

Моята първа поръчка е от 11:08 и е отказана. Не мисля, че часът е причината.
Благодаря за уточнението:)). Ръчно/автоматично, все тая за нас.

# 69
Неприятно е просто да ми я цвъкват като отказана от мен...
Бих приела спокойно уведомление, че е бъг, или някаква друга реакция. Тази реакция беше разочарование. А и не виждам вина у потребителите. Самите те постоянно разцъкват кодове, разпродажби и промоции. Не мисля, че някой потребител е действал злоумишлено. Напротив. Потребителите като тренирани кученца се зарадваха и поръчаха, а после се оказаха подведени.

# 70
  • гр. София
Неприятно е просто да ми я цвъкват като отказана от мен...
Бих приела спокойно уведомление, че е бъг, или някаква друга реакция.

Именно начинът, по който отиграха ситуацията, е крайно неприятен и некоректен спрямо потребителите. Иначе на всички ни е ясно, че грешки се случват. Въпросът е как да излезеш от положението.
Защото всъщност не веднъж, а два пъти вчера го направиха номера с пускането на едни цени, а после в количката цените бяха други.

# 71
Не ми е отказана поръчката със сутиени Триумф, взех по два номера, имам товарителница.
Далаверата ще е ако получа, че същия в момента от дадена серия преди 10 години струваше редовна цена 70-80лв,  сега  117лв и при промоция 65 - 80лв,   а вчера  падна на 37лв
Ако ги нямах в уиш листа нямаше и да се напрягам с ровене

# 72
  • София
Моя опит със съпорта, поръчах Адидас Самба, дамски на 96лв. Питам защо е отказана поръчката и то видимо от мен, а аз не съм го правила и дамата от кол центъра “най-вероятно сте го направила без да искате”...
Излагат се... Това е малоумен отговор. Ами тези които имат 2-5-10 поръчки и те ли са ги отказали без да искат???

# 73
Принципно, във ФД са много по-коректни и бързи във всяко отношение, но там ми е трудно да филтрирам добрите промоции, отстъпката на ум я смятам, затова поръчвам от аю.., заради по-удобния интерфейс, а че съобщенията им, преведени вероятно авторатично, не винаги са адекватни... не е като да не го знаем. То и затова често има неприлично евтини неща.. Ще изчакам да се нормализира преди да поръчам пак, вече нямам къде да държа парцалите и без това.

# 74
  • Варна
Не знам на кое ниво или на всички нива от АЮ не знаят как да отреагират на ситуацията.
За сетен път се "утвърждават" в това.

Общи условия

Активация на акаунт