Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 407
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
AeroJ, някои от тези са ми в "любими", слагам и твоите предложения. Simple Smile
Много харесвам на MAX&CO, от 100% вълна имат, че и красиви, но не искам да дам толкова много пари. Явно съм Чичо Скрудж 😆

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 23:32 от Зимна роза

# 661
Значи тенденцията с отказите е започнала по отдавна. Просто сега вече е в големи размери. Еми здраве да е. Порадвахме им се за изгодните сделки и доброто отношение.

# 662
.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 07:36 от •mimoza•

# 663
Не се газирай бе, Мимозо. Тя ти говори за януари месец и само нейните поръчки са били отказани.
Тогава не е имало 70 основно + 60 екстра. Пак са имали проблем с ъпдейта на скадовите наличности.

# 664
Аз кристална топка нямам и по подразбиране приемам последния гаф. От друга страна така става като празнуваш и се опитваш да следиш сакън да не изтървеш. Нали нищо не ми трябва....😂😉😊
Корегирах се.
Между другото, джаджата в етикета е RFID Tag. Пише го от другата страна на етикета.
За какво служи всеки сам може да прочете Simple Smile
https://cybra.com/how-to-make-rfid-labels/

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 07:48 от •mimoza•

# 665
Аз съм много разочарована от Superdry, детето е голям фен и роднини редовно му пращат тениски и къси гащи.
Много плътни , а тъмните избеляват за две пранета. Последно получи две- черната след едно пране изглежда като носена две лета, бялата е с тъмносин кант, който пуска. За мен са абсолютно прехвалени и некачествени.
За Алфата- no comment. Има неща, които колкото и без пари и марка да са, са дразнител за вкуса ми.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 09:58 от Mateah

# 666
AeroJ, някои от тези са ми в "любими", слагам и твоите предложения. Simple Smile
Много харесвам на MAX&CO, от 100% вълна имат, че и красиви, но не искам да дам толкова много пари. Явно съм Чичо Скрудж 😆
Аз поръчах едно палто на Max and Co, с кода излезе прилична цена. Но се чудя дали да го връщам, не съм догледала, че няма копчета. Малко като халат прилича. И е трапосано отпред, дори се чудя дали да го меря, защото ще му наруша търговския вид, ако махна трапоската и го върна…Но е хубава изработка, вълнено.

# 667
Преди години около 2010г Супердрай тениските и суичурите им бяха много добри. Дебели са да,плътни,но държаха на носене и щампи и пранета. Много тогава имах от Англия. Сега нямам такова наблюдение,защото рядко ги взимам. Голям проблем е изветляването от слънцето и прането на тъмните дрехи,не зависимо от марката. Направо червенеят,за това сиво взимам повечето случай.

# 668
Актуална справка за Superdry казва, че в последните години покрай ковид пандемията брандът има проблем с продажбите, който се увеличава и проблемът е породен от различни причини като погрешен маркетинг, погрешни цени на стоките, незадоволително качество и др.
В пика на бранда през 2016 г, пик изобщо в цялата им история като бранд, пазарната оценка за стойността на фирмата е била над 1.3 милиарда паунда, в момента е под 4 милиона паунда.
Изглежда че вървят към изчезване.
Скрит текст:

# 669
  • гр. София
Аз поръчах едно палто на Max and Co, с кода излезе прилична цена. Но се чудя дали да го връщам, не съм догледала, че няма копчета. Малко като халат прилича. И е трапосано отпред, дори се чудя дали да го меря, защото ще му наруша търговския вид, ако махна трапоската и го върна…Но е хубава изработка, вълнено.

Да, без копчета и на мен не би ми харесало, най-малкото защото ще се разгръща при вятър и целите крака ще измръзват (имам лош опит с нещо подобно). Пък и точно на халат прилича.
Би ли споделила кой модел си поръчала?

# 670
Търся код за  -30%.
Ако някой все още има и няма да го използва, моля на ЛС.

# 671
@Зимна роза ето снимка. Още се чудя, хубава е изработката…

# 672
Търся код за  -30%.
Ако някой все още има и няма да го използва, моля на ЛС.

За ко ти е бе, сладур? Joy
Нъл щеше да се спираш...

Днес ми дойде и поръчката от ниделя...що тъй бързи са напоследък??

# 673
Здравейте, знаете ли дали има някакви действащи кодове в момента?  Всички, които пробвах са изтекли!

# 674
Здравейте, знаете ли дали има някакви действащи кодове в момента?  Всички, които пробвах са изтекли!
В поста на Аеро има, но май махат -50% отстъпка и не стават изгодни нещата Wink
Пробвах първия...
15YOANA -  валиден в момента
IVAK15  -  валиден в момента
TEA15  -  валиден в момента
TEYA15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 20.08.2024 г.
15NADI - Ваучерът може да бъде осребрен от: 21.08.2024 г.
STEFIE15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 21.08.2024 г.
15JAKLIN - Ваучерът може да бъде осребрен от: 23.08.2024 г.

Общи условия

Активация на акаунт