Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 391
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 690
Хиляди благодарности към двете мили дами, които ми дадоха код за -30%. Днес ми пристигна втората поръчка с код. Прекрасни артикули.
Скрит текст:
Ботушките на Каролина Куркова са супер качествено изработени. Има нещо като леко надраскване, но като гледам как са стояли в кутията, ципът на другия ботуш се е отъркал в муцуната на долния ботуш.
Скрит текст:
На живо са много по-хубави, просто аз не съм по снимките. Роклята на Hugo е божествена, стои като излята, на някои от снимките имаше нещо като шал, но шал не дойде, аз не съм и очаквала де, но може би имаше малка надежда. Моделът е уникален. Задържам ги и двете. Умувам дали да задържа дънковата пола на Hugo, пак е размер S (36), но сякаш ми големее на кръста. Платът е твърде дебел и стои малко като картон. Мъжът ми казва, че била старомодна, за баби.
 От първата поръчка купих червено портмоне на Фурла (бях ви писала) и успях да му махна патината без да го повредя.
Скрит текст:

Ще се носи с кеф. От екстра намаленията купих ей тези неща на Calvin Klein, колкото и да е тривиален за бельо той за мен си е номер 1, всичко остава, много ми харесват:
Скрит текст:
Ще чакам вашето мнение за дънковата пола на Hugo, че не мога да взема решение, как ви се струва? https://m.aboutyou.bg/p/hugo/pola-gerelisa-18066752

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 13:24 от Regalia43

# 691
  • Popovo
Имаше код за Аутлета, но не мога да го намеря.
Някой може ли да помогне?
Благодаря предварително.

# 692
Ще чакам вашето мнение за дънковата пола на Hugo, че не мога да взема решение, как ви се струва? https://m.aboutyou.bg/p/hugo/pola-gerelisa-18066752

По принцип зависи как Ви стои на вас конкретно, но според мен тази кройка би седяла по-добре, ако е от друг, по-мек материал. Ако е много твърд плата, ще се набира нагоре като седнете и ще създава обем около ханша. А и ако не сте убедена, че размерът е точен, няма смисъл да я оставяте по принцип. В момента има много хубави макси дънкови поли (Benetton, Weekend Max Mara, Max&co), но зависи Вие какво търсите като модел и материал.

п.с. Ако някой все още подарява от тези кодове за 30%, се нареждам на опашката.

# 693
Пуснах две поръчки с неща за дребния на 15.08. Едната с обувки Camper са ми я отказали. Много съм разочарована.

# 694

По принцип зависи как Ви стои на вас конкретно, но според мен тази кройка би седяла по-добре, ако е от друг, по-мек материал. Ако е много твърд плата, ще се набира нагоре като седнете и ще създава обем около ханша. А и ако не сте убедена, че размерът е точен, няма смисъл да я оставяте по принцип. В момента има много хубави макси дънкови поли (Benetton, Weekend Max Mara, Max&co), но зависи Вие какво търсите като модел…
Търся клош тъмносиня дънкова пола от 1-2 години вече. Ами да, прави ме по-дебела сякаш. Ето ме:

# 695
Глупости на търкалета и отгоре две кюфтета. Много добре седи полата.

# 696
На мен много ми харесва. Допада ми да си има форма и структура дрехата.

# 697
Харесва ми как ти стои полата и изобщо не я намирам за бабешка.
Ей т'ва е бабешка пола

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 15:04 от •mimoza•

# 698
С цел е твърд плата, такава е идеята на полата..не да пада меко, а да стои като с кринолин все едно. Така си мисля аз ...

# 699
Благодаря за отговорите! Навихте ме - и полата остава. Grinning

# 700
@Зимна роза ето снимка. Още се чудя, хубава е изработката…

Този модел на Max&Co е страхотен, имам в цвят малина. Прихлупва се хубаво и не се разгръща, не го мислете Wink

П.п. Благодарение на Alayne приютих едни Ню Баланс от естествен велур с -30%. Благодарности!

# 701
Точно това пишех на Зимна роза, че добре се прихлупва. Запазвам го, като го мерих и с колана, наистина няма какво да го мисля Simple Smile

# 702
  • София, Манастирски ливади
Знам, че има любители на Dr.Martens, а цената е добра, но е в BS.
От 39 до 43 номер - 94.40 лева

[/list]

# 703
    • Варна
    Regalia,
     моя мъж щеше да се изкаже по абсолютно същия начин! Дори щях да чуя "от къде я изкопа тая фуста?" Blush

На мен на снимка ми допада, обаче на теб...Не съм сигурна..

Широка ти е в талията. Сложи колан и виж дали няма да се набръчка плата.
    Седни с нея и виж дали полата няма да се вдигне нагоре, както някой каза.

# 704
    Твърдият деним има навика да се повдига при ходене. За разкроен модел не знам, но имам права до коляно с цепка отпред и като  тръгна  да вървя, след 10 метра се е качила под бюста. Мислех, че с колан ще се стопира, но не.
    Та и с тази- на снимка е ОК, но дали при движение и сядане е удобно? Походи с нея, тествай я .

Общи условия

Активация на акаунт