Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 443
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
gatanegra, това 50 на XL ли отговаря или на L? Тези италианци ме убиват с номерацията си.
Според различни таблици с размери и с помощта на Мимоза се ориентирах и би трябвало да отговаря на 44 немско или ХХЛ. Ще видим, когато пристигне.

# 1 171
  • Popovo
Здравейте актуален код за ненамалени има ли ?🙂🥰
За над 100 лв, 15 %.
Прабвай от тези

# 1 172
Здравейте актуален код за ненамалени има ли ?🙂🥰
За над 100 лв, 15 %.
Прабвай от тези

Благодаря 🌺🌺🌺

# 1 173
  • София
Моето яке на Marikoo дойде за 2 дни. Пишеше доставка към 3.09., а от вчера е в Еконт. Само дето ние сме в отпуск и чак в понеделник ще го вземе. Дано да ми стане размерът, че се доверих на съветника.

# 1 174
Този младеж с коя марка е обут, че ми стана интересно?
Кликах там на мъжките есенни аутфити, ама тези обувки не се появиха.

Скрит текст:

# 1 175
# 1 176
Мерси. Търсих ги и аз с гугъла. Излезе ми ADIDAS X STELLA MCCARTNEY TERREX FREE HIKER GTX

# 1 177
Дано ги намериш.Аз преди няколко дни харесах едни маратонки на заглавната страница на БС .След търсене в гугъл излязоха.че са на Стела Макартни.Не можах да ги намеря никъде налични.

# 1 178
Aааааа, аз само от любознателност, да се информирам. Защото видях, че тениската е Адидас, ама като не видях трите черти и не предполагах, че и маратонките са такива. Съвсем забравих за Стелата. Иначе ги има и цена ИМА.

# 1 179
  • Пловдив
Дойде дългото яке https://www.aboutyou.bg/p/karen-millen/prehodno-yake-11962865

Ама според мен не е умалено - взех 12, в момента съм М-Л, широчко ми е сякаш, но го мерих върху тънка рокля, че тук е голяма жега... Много е леко, но не ме кефи, че от кръста рязко се разширява

# 1 180
Змейо, тва е средно....има и по-дълги Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Като рокля ли е...аз не обичам такава кройка, но може пък лесно да се крачи така, като е широчко надолу...
Цвета на живо пак  ли е толкова....кафяв? Grinning

# 1 181
Миналата седмица поръчах едно яке намалено на 68лв, сега го гледам 97лв а на най-добра цена за последните 30 дни писали 103лв 🤔 сега въпроса е, да вярвам ли на последните им най-добри цени или не..
Или ги смята без екстра намаленията? (Ама пак не ми излизат сметките 🫣)

Скрит текст:

# 1 182
Днес що са сърдити? Няма ли да пуснат екстра?

# 1 183
Днес що са сърдити? Няма ли да пуснат екстра?

И аз бях настроена днес за екстра.. свиди им се вече или чакат началото на новия месец да започнат с намаления

# 1 184
  • Пловдив
Змейо, тва е средно....има и по-дълги Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Като рокля ли е...аз не обичам такава кройка, но може пък лесно да се крачи така, като е широчко надолу...
Цвета на живо пак  ли е толкова....кафяв? Grinning
ЗИлен е, Тете Satisfied Тъмно зелено... Да, едно такова никва дължина на моите 171 см., 5-6 пръста под дупето и както съм с ... богат ханш Satisfied хич не е за мен.

Чакам и едно наистина дълго на Оазис, дето доста по-рано го пуснах, но още не е дошло

Общи условия

Активация на акаунт