Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 801
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
  • София
То и Бранислав Нушич не влиза, но доколкото това са тестове върху материала за шести клас във формат НВО, приемам че е допустимо тяхното съществуване 😉
Аз помислих, че са седмокласни и бях в потрес Simple Smile
П.С. Сега гледаме сериала за Даръл на Корфу, много е готин, ама появявайки се в НВО-то ми дойде в повече Wink
П.С.2 Като гледам какви линкове хвърляте започвам да се плаша. Нещо не ми се иска да се ограмотявам по темата що е то преразказ и как се прави. Там по школи и учители да се оправят. А текста в линка седмокласник изобщо няма да го разбере Simple Smile

# 736
И аз се записвам, малко късно но.. Дано ни е на късмет

# 737
Мина РС, дадохме пари, поръчали са помагалата, учебниците са подвързани, само програмата да качат в Школо и да започваме.
Дано в понеделник не вали, че и без това гледам, че сутринта ще е студена.

# 738
Ние пък сме в образователни технологии и пътуваме в монента към реална род. Среща. Ще държа в течение как е там...
Viki_kk, споделете информация за реалната среща в образователни технологии. Препоръчаха ли помагала.

# 739
  • Бургас
Никой не ме е предупредил за род.среща в Образователни технологии, даже се изненадах, че и по школите има такива. При нас мина първият час по БЕЛ, започнаха с обстоен преговор и са разпределили групите. Никой не е споменал за помагала. Утре предстои първи урок и по математика.

# 740
Селесте, минал е първият ви час в образователни технологии, без да сте били на родителска среща, така ли, или ходите и на друго място. Не разбрах.

# 741
  • Бургас
Първият в Образователни технологии, да, и не е ставало въпрос досега за среща.

# 742
  • Варна
Да направя корекция - няма да учат в понеделник.

# 743
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Образователни технологии започват от 28ми (доколкото съм наясно). Дали не става въпрос за друга школа все пак или пък да сте на някой от преговорните курсове?
Иначе, ще си позволя аз да отговоря на въпроса за помагалата - те не препоръчват, защото работят изцяло по разработени от тях такива.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 00:12 от lika

# 744
  • Бургас
Не сме в друга школа, но сме в Бургас, възможно е тук да действат по друг начин.
Засега е минал само един час по БЕЛ, днес предстои първият по математика и може и по-нататък все пак да има среща. Както и да е, важното е, че задействахме машината Simple Smile

# 745
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
selleste - е, явно има разлика в градовете, но всъщност е чудесно, че сте започнали по-рано годината Simple Smile Нямах представа, че имат филиали и в други градове. Тук започват от 28ми септември.

# 746
  • у дома
selleste - е, явно има разлика в градовете, но всъщност е чудесно, че сте започнали по-рано годината Simple Smile Нямах представа, че имат филиали и в други градове. Тук започват от 28ми септември.
Имат и в Пловдив.Миналата год сверявахме ПИ на ОТ-за София и Пловдив бяха едни и същи.

# 747
  • София
Междучасие имат онлайн курсове, учителят по мат сподели на родителската среща, че децата от тези курсове се представили много добре, явно са били много мотивирани

# 748
Може би си зависи от детето, но аз лично смятам, че присъствените са по-ефективни. Онлайн евентуално за дете, което живее много далеч или има други препятствия.
Добре, че спряха с онлайн училището, че на моя приятелка детето изкара целия седми клас вкъщи онлайн и е било ужас....!!!!

# 749
  • София
Изобщо няма да ви отварям линковете за БЕЛ. Стига ми лятното домашно.

А и по математика имам моя и още двама седмокласници, та нямам време за друго. Школата да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт