Каква беше причината, заради която не можахте да забременеете лесно?

• 5 569
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря , но в моят град е само един ендокринолог , тя ми каза ,че всичко ще се регулира и след 3 месеца да отида на преглед пак при нея аз от вчера започнах да ги пия ... 😔😔😔Много съм неспокойна и не знам дали ще се получи , правя някаква диета , ще правя упражнения , за тези 3 месеца ще видим какво ще стане и дали ще се регулира 😔😔😔😔
Всеки месец да видя, че имам цикъл е мъчение за мен, а това,че ще чакаме още си е още по-голямо мъчение. Всички казват, че не трябва много да мислим и че всичко ще стане, когато най-малко очакваме.

# 76
Има онлайн приложение, където може да получите коментар на изследванията, да ви отговорят на въпросите и да се назначи терапия след заплащане. Има десетки лекари там, избирате ендокринолог с висок рейтинг и положителни коментари, плащате си и човекът ви отговаря - Healee се казва.

# 77
Няма нужда да изхвърля зеленчуци под земята и плодове

# 78
Казвам какво работи и има смисъл. Иначе да, винаги може да седне с 1 кило пържени картофи и после да си изпие метформина.

# 79
Ами не е вярно, че само това работи, това са глупости. И има много други начини да се ядат картофи, не е само да са пържени.

Общи условия

Активация на акаунт