Случка на паркинг.

• 10 442
  • 251
  •   1
Отговори
# 210
Именно. Несъобразителността започва от нея, но я очаква от другите. Вербалната агресия е започнала също от нея, добре е, че младежът е не я е приел и продължил.
Всъщност той е ''прекъснал'' веригата като е паркирал правилно и не е поел агресивният й подход.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 19:25 от G&B

# 211
Предлагам на авторката да помоли за заключване на темата, преди агресията на потребителките да стигне още по-големи висини. Simple Smile
Има ли още някой, дето не я е заплюл? Да побърза..

# 212
Не я е запречил той обаче. Тя е тази, която се е запречила сама, понеже не се е сетила, че тези очертания не са за украса и е спряла на ръба им. Не може, заради нейната несъобразителност всички до края на редицата да спират неправилно или никой да не спира до нея, че да има място за "принцесата".

Не само, че до края на редицата ще трябва да спират неправилно за да не пречат на никого, но и като стигнат до края, последното място ще стане неизползваемо.

Аз там съм си харесала едно централно място, три очертания между колони. Понеже ходя често, пък и както вече разбрахме, съм неуравновесена и зла, може да се паркирам там, за да прецакам не един, а двама и да се хваля, че съм по правилата. В съседните две места ще има място или за велосипед, или за вас да ме затапите, но аз ще съм със сигурност умела, възпитана и съвсем права.Yum

Закачам се, вие си говорете. Ако и на някой друг нещо му е изчезнало, не ме обиждайте, нямам нищо общо.

# 213
  • София
Винаги съм се впечатлявала от хора, които от 100 кладенци ще донесат вода, само няма да признаят грешката си.
Последният пост е в стила на някой съученик на сина ми, който наесен ще е в трети клас.
Да ти кажат, че не си права или че си реагирала неадекватно не е обида.

# 214
Авторката определено вече няма да паркира с такава нагласа, особено след като видя и каква е нагласата на хората, с които сподели случката.

Изключително нетипична за бг мама нагласа. Авторката била простачка, а тук определенията направо удрят небето по култура и обраност.

# 215
Нашите молове трябва да вземат пример от Китай. Там на някои места имало отделни "паркинги за жени". С розови линии и два метра по-широки места от нормалните (за ганьовци).

# 216
Защо ми е изтрит коментара, в който най-добронамерено казах на авторката, че се е държала като селянка и като не може да паркира, да спира надалеч, докато се научи? Също я посъветвах да не агресира словесно по паркинги с непознати мъже, защото някой може да й шибне две крошета и да я вкара в болница.

Какво не ти хареса, авторке в мнението ми? Кое от написаното беше невярно?

Е браво сега, защо питаш мен. Не съм се оплаквала и нямам представа какво е изчезнало.

Ох, реших, че ти си се оплакала, а си беше съвсем възпитан коментара ми.
Всички сме се учили да караме и не сме умеели да паркираме кой знае как. Свиква се с времето и с практика. Дотогава наистина избирай крайни места, даже и да трябва да повървиш малко, за да не изпадаш в такива ситуации. Аз поне навремето така правех, не съм имала проблеми.

Също, факта, че си крещяла на непознат човек, който си е бил в правото не говори добре за теб, а и наистина може да отнесеш някой пердах. Добре е да се научиш да бъдеш по-въздържана.

# 217

Аз там съм си харесала едно централно място, три очертания между колони. Понеже ходя често, пък и както вече разбрахме, съм неуравновесена и зла, може да се паркирам там, за да прецакам не един, а двама и да се хваля, че съм по правилата. В съседните две места ще има място или за велосипед, или за вас да ме затапите, но аз ще съм със сигурност умела, възпитана и съвсем права.Yum

Ама аз в моловете винаги по възможност паркирам до колона, а не в средата. Докарвам предницата плътно до колоната и така остава много място за средния, а моята врата се отваря в зоната зад колоната и има много място.

А и от този странен пост следва ли да се разбира, че някой да паркира на средното място е прецакване на другите двама? Ми тогава за какво е това средно място?

# 218
А аз да попитам колите напред или назад бяха паркирани?
Щото аз паркирам винаги назад и излизам дори и при криви съседни коли. Прави ми обаче изключително впечатление, че тези, които паркират напред често са доста на криво в мястото и с доста мъки излизат.
Та преди да ударят ключа може и този вариант да се обсъди.

# 219
Линда поредна тема не чете. Обаче пише, измисля сценарии, та се къса.

Много добре даже се аргументира Линда. Единият си е спрял в белите линии, другият също. И правилно ви го каза - явно не е достатъчно просто да си спреш в белите линии, трябва и малко да помислиш.

А това непрекъснато наблягане как авторката ще си изяде някъде боя ми е странно. Вашите мъже така ли се държат? Аз не познавам мъж, който скача да бие жени, пък било и истерични. Не ми е идвало и на ума, че някой мъж ще тръгне да бие, защото са му повишила тон. Това е някаква норма ли е или какво? Прието за нормално да се страхуваме от мутри?

# 220
Защо авторката не е помислила за белите линии и собственото си удобство при влизане? Защо разчиташ на съобразителността на другите, ако ти самият си несъобразителен?

# 221
  • Далечният изток
С кое се аргументира, изкара случката тотално различна от това, което описа авторката...

Авторката се държи като мутра в пола, но явно за теб е нормално поведение...

# 222
  • София
Само дето авторката сама каза, че е спряла ВЪРХУ линията, а човекът В рамките на линиите, което е различно.

# 223
Кое ти е странно? Че има агресивни и първосигнални мъже ли? Малко ли новини имаше а жени нарязани, бити, убити, напъханои в куфари и изхвърлени на боклука?

Сякаш не живеете в България някои, ами на луната.

# 224
Някои жени не могат да мирясат докато не разчепкат всичко до ниво молекули и атоми. Жена ми се удари с друга шофьорка на магистралата. Срещнали се странично при престрояване, малко одраскани врати, огледала... Познайте... И двете българки. Шест ленти магистрала им дошла тясна.

Абуто, аз пък съм сигурна, че дълго си чепкал коя е била виновната, айде няма нужда да си толкова над нещата сега:) А и съм сигурна, че с другия мъж българин (предполагам), не сте били някакви диви балкански субекти, с бой да се плашите едни други.

Безсмислено е наистина едно и също да повтаряме. Авторката не е паркирала съобразено - всички сме съгласни. Нямаме съгласие с това, защо другият шофьор не е спрял съобразено. Явно и той толкова си може. Другото обяснение е, че го е направил нарочно.

Аргументите, че не бил видял, може да ги напише само някой, който не шофира всеки ден и не му се налага да паркира постоянно. Моля да не ми се обиждате. Темата е за ключ не защото авторката се излага, а защото наистина нямате спирка.

Общи условия

Активация на акаунт