WIZZAIR - 48

• 36 616
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
София - Щутгарт от 16 декември, 3х седмично, целогодишен.
Супер!

# 421
Еха, това е супер новина, и двете ми деца си мечтаят за Щутгард по различни причини.  Simple Smile

# 422
Имам нужда от помощ. Исках да добавя автоматично чекиране, но ми отхвърли картата и оставих за сутринта да се занимавам. Сега иска да направя плащане, но нищо не мога да правя, нитп ми дава от някъде да го направя това плащане.... Нито чекиране, нищо. Билета е купуван иначе от ескай, ако има значение.

# 423
да ви кажа това автоматично чекиране съм чувала от няколко източника, че често не сработва...

# 424
Ще си знам за друг път. Но се оправих, свързах се с ескай, те от тяхна страна с уиз и всичко е наред вече. Излишна паника 🤣🫣

# 425
Пускат нови линии и не се радвам, защото закриват стари.
Отмениха ни полетът Лисабон-София за пролетта и като гледам изцяло са свалили лятното разписание.

# 426
  • София
Женева, Аликанте и Ираклион са свалени също към момента 😕

# 427
Изчакайте няколко дена и ще видите какво са измислили

# 428
Засега да не бързам да искам възстановяване на сумата в профила, защото за Португалия няма алтернативни полети.
Колко време имам за да взема решение?

# 429
Откога? Майка ми и нейна приятелка имат билети за края на октомври до Аликанте.

# 430
  • София
Налични са до 13 декември.

# 431
Налични са до 13 декември.
Да, видях, благодаря! Те ще пътуват в края на октомври, даже цената сега е по-ниска, отколкото когато аз купих билетите.

# 432
  • София
Засега да не бързам да искам възстановяване на сумата в профила, защото за Португалия няма алтернативни полети.
Колко време имам за да взема решение?

На мен ми отмениха полета до Мадрид и в имейла виждам, че ако се иска възстановяване на парите няма посочен срок. На ваше място не бих го отлагала, особено ако закриват този маршрут. Има посочен срок, ако е възможно да се купи билет за същия или сравним маршрут в друг ден, което аз направих.
Полетите до Ираклион, според мен, са спряни, защото вече е приключил летния туристически сезон, инак когато летях август и в двете посоки самолетите бяха пълни, без празни места, а бяха от тези най-големите машини.Предполагам и Аликанте е по същата причина отпаднало през декември.

# 433
  • София
Пътешественици споделете изгодни уикенд билети 💃🏿 В момента има х 40 лв. в двете посоки до Париж, за дълъг уикенд през януари 10-13⏳

# 434
Лисабон си мисля, че е популярна дестинация. Много жалко. Явно, защото полетът е дълъг и им излиза скъпо на уиз ер да го поддържат.
Ще мисля и на връщане с прекачване, нямаме избор.

Общи условия

Активация на акаунт