WIZZAIR - 48

• 36 614
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
България еър мисля, че имат целогодишно Лисабон.

# 436
Във връзка с отменени полет от Лисабон, ми предлагат или възстановяване на сумата или полет от Мадрид към София.
Как ви се струва това от Мадрид? Далече ли е много? Който е пътувал, моля да сподели.

# 437
  • София
Бих приел Мадрид в конкретната ситуация, има много полети между двата града, както и автобуси. Традиционно евтини са заради конкуренцията.
Пътувах това лято с Flix. Около 8 часа беше. 10 евро...

# 438
И ние натам клоним.
Благодаря.

# 439
Към 8-9 часа с автобус или един час самолет. Ако има евтини полети, вземи, иначе си преценяваш.
Остави доста време между полетите, че понякога закъсняват, защита нямаш...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:35 от neuromancer

# 440
Уиз ми отмениха полета и сега следващият полет не ме устройва. При условие, че съм платила изцяло с кредит, мога ли да искам да ми ги върнат по сметката?

# 441
Щом са платени с кредит се връщат само с кредит.
Но не е задължително следващия полет да ви устройва, може да си изберете до 15 дена преди и 30 след оригиналния май беше.

# 442
Щом са платени с кредит се връщат само с кредит.
Но не е задължително следващия полет да ви устройва, може да си изберете до 15 дена преди и 30 след оригиналния май беше.
Нямам такива пътувания, а и нещо Уиз взеха много да ме разочароват. Отменят ми полет за пореден път. Сега реших да пътувам с тях само и единствено за да си изразходвам кредита - не бяха единствените по маршрута, нито най-евтините...

# 443
За съжаление само ми се показа опцията за връщане през Мадрид, но не ми позволява да го направя.
Купих нови билети Мадрид-София и поисках възстановяване на сумата.
Възстановяване в профила ли се прави или в картата, с която съм платила?
Сумата не е малка, 4 човека сме и цената е около 760 лв.

# 444
Само при мен ли на картата на ДСК WIZZ няма прехвърлени точки последните 15 дни? Последната транзакция с прехвърлени точки е от 15.09. А е доста често използвана...

# 445
Само при мен ли на картата на ДСК WIZZ няма прехвърлени точки последните 15 дни? Последната транзакция с прехвърлени точки е от 15.09. А е доста често използвана...
Проверих сега моите - трупат се. Имам точки от 27.09.

# 446
Моите точки са от 26.09

# 447
Вчера на обед кликнах да ми прехвърли двайсетина хиляди точки и днес сутринта ми бяха преведени, получих мейл:

закръгляйте надолу, когато прехвърляте... Последните две цифри да са ви 00.

Примерно, ако имате 762 точки, прехвърлете си 700. Останалите нека си останат за следващия път. Защото при прехвърлянето, ще ви закръгли надолу  и ще ви ощети, в случая.. с 62 ст., да речем.

# 448
Хмм, да не би да има някакъв лимит на точките, които могат да бъдат натрупани? Утре ще се разходя до близкия клон да питам.

# 449
  • София
Хмм, да не би да има някакъв лимит на точките, които могат да бъдат натрупани? Утре ще се разходя до близкия клон да питам.

Днес четох бонусите за тази карта, защото се колебая дали да не си извадя. Видях, че максималната сума като плащания на ПОС, над която не се начисляват точки е 40’000 лв по основна и допълнителна карта, така че ако сте минали такава сума може и да нямате вече точки.

Общи условия

Активация на акаунт