WIZZAIR - 48

• 36 593
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Постоянно повтарят, че летище София е претоварено и няма персонал.
За Терминал 1, откъдето летят Уиз ер предполагам е по-спокойно.
Нашият полет е другия вторник по обяд.

# 511
Опашките И НА Т1 вече са километрични. Няма персонал, а на скенерите се мотат. Идете 2 часа по-рано.
Аз имам полет в 04 през нощта в петък и .. тъй като това е единственият нощен полет, ще ида час преди полета (за Шенген, без чек. багаж), но ако е полет от 06 ч. ... тогава струпването е огромно, заради многото полети.

# 512
Тия полети дето са по 10 евро какви флексове имат обикновено?

Сега е моментът - около Хелоуин за купуване на коледни билети. За Хелоуин пускат и промоция. Simple Smile

Сайтът на Раян май е паднал....
Аз 10€ полет отдавна не съм виждала, ама  мисля 15 или 20€ с  флекс 7.85 и 20кг багаж за 10€ бях купувала Братислава-Скопие през ноември

# 513
Аз 10€ полет отдавна не съм виждала, ама  мисля 15 или 20€ с  флекс 7.85 и 20кг багаж за 10€ бях купувала Братислава-Скопие през ноември
Аз непрекъснато виждам полети от 10 евро.  Просто не търсиш достатъчно Wink Даже вчера си взехме билети за 25 декември, баш на Коледа София-Базел за 10 евро. Днес вече е качена цената, но ето още колко дати има за 20 лв/10 евро до/от Базел:
Скрит текст:

До/от Салерно, вкл. и на Коледа
Скрит текст:

До/от Бари, вкл. и на Коледа
Скрит текст:

До/от Катания
Скрит текст:

До/от Лондон Лутън, вкл. на Коледа и Нова година
Скрит текст:

До/от Меминген, вкл. на Бъдни вечер
Скрит текст:

И много други. Просто това са първите няколко града, които кликвам, за да ти покажа, че е пълно с полети на тази цени. Изморих се от скрийншотове, иначе има още много.

Да пътуваш в 2024 г. до Лондон за 10 евро... това, ако не е далавера? Помня как през 1999-2000 г. полетите на Балкан от София до Лондон бяха 550 долара,  при заплати 200 лв примерно. Плюс това, че трябваше и виза.

Колкото до флекса, преди няколко дни имаше евтин флекс Тирана-Бари (и в двете посоки), за януари и част от февруари всички дати са с по 9.90 евро цена на полета, дето казваш, че нямало полети по 10 евро. Просто не търсиш достатъчно. Дори аз търсих повече, само за да ти отговоря на коментара, а смятай какво е, ако се разтърсиш до добре Wink

И уточнявам, че днес няма никакви промоции на Уизеър, цените са си такива. И до Дортмунд също са ниски.

# 514
100% има полети по 10 евро, просто не са когато всички пътуват.

# 515
Ние търсехме конкретно 21 дек - 5 януари, когато е ваканцията. Имаше десетина дестинации с полети по 10,  20, 30  евро на посока. Не е като да няма.

# 516
От Бг към Европа тогава наплива не е толкова голям, по-голям е наобратно.

# 517
Diziler, не съм спорила, бе човек. Нямаше нужда да търсиш толкова. Аз търся конкретно евтин полет с евтин флекс. После да му сложа багаж и да го преместя на конкретна дата и конкретна дестинация. Иначе мерси за предложенията.

# 518
От Бг към Европа тогава наплива не е толкова голям, по-голям е наобратно.
Е има. Виж скрийншотовете, дадох примери и в двете посоки.
Аз търся конкретно евтин полет с евтин флекс. После да му сложа багаж и да го преместя на конкретна дата и конкретна дестинация.
За евтин флекс търси италиано-румънските и италиано-албанските дестинации (и в обратната посока), през януари примерно.

# 519
Diziler, днес специално се разрових за 10€ билети. В търсачката наистина излизат

Обаче истината е друга като тръгнеш да запазваш

# 520
Не знам, аз си взех някакъв за 24.01. Бари-София и беше 9.90 евро (с преместен флекс) и си остана 9.90 евро. Пробвай и през тел.

# 521
И на мен така ми ги зарежда при търсене с Уиз дискаунт, но реално отстъпката важи при полет за минимум 19.99евро.
Diziler, днес специално се разрових за 10€ билети. В търсачката наистина излизат

Обаче истината е друга като тръгнеш да запазваш

# 522
Ама не може редовна цена да е същата като цена с Уиз Дискаунт. Нещо не е дадена отметката.

# 523
Може, дискаунта важи за цени над определен праг

# 524
diziler, като резервираш с евтин флекс, добавяш ли други екстри като прайорити или багаж? И като смениш за друг полет след това, остават ли добавените екстри на цените, на които си ги добавил, или се доплащат?

От вчера до днес цените са паднали с мин. 10 евро за коледните билети. Simple Smile Полет, който вчера гледах за 70 евро, днеска е 50 евро. И няма обявена промоция. Wink

Общи условия

Активация на акаунт