WIZZAIR - 48

• 36 563
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
  • На плажа
Здравейте,някой има ли опит с пренасянето в ръчен багаж на спринцовка и игла,за противоалергично лекарство.Мъжа ми е силно алергичен към ухапване от оса и трябва да има винаги в себе си.
Трябва ли ни някакъв документ от личния лекар?

# 541
Пътувах след операция и съм пренасяла антикоагулант (предварително фабрично приготвена спринцовка с лекарство. Иглата не беше отделно, беше част от сглобения комплект). Сложих го в плика при течностите. Имах документи в себе си, но никой не ми ги е искал, нямаше никакви проблеми или въпроси. И добре че го направих, защото Austrian, с които летях тогава, омотаха тайминга и изпуснахме връзката с другия им самолет. Чекираният багаж беше малко или много недостъпен за момента, а лекарствата ми бяха в него. Антикоагулантът обаче беше критично важен и можах да си го сложа навреме на другия ден.

# 542
Може ли в ръчния багаж да се пренесе джобно тип швейцарско сгъваемо ножче?

# 543
Може ли в ръчния багаж да се пренесе джобно тип швейцарско сгъваемо ножче?
Категорично не.

# 544
За спринцовка няма проблем, швейцарско ножче не носете.

# 545
  • In transit
Има ли някакво изискване за минимален срок на валидност на международен паспорт при излизане в страна извън ЕС и по специално за Северна Америка?
Имам някакъв спомен, че трябва да има поне 6 месеца валидност, но не видях да го пише някъде.

# 546
15% намаление за WDC през ноември, декември и януари

# 547
  • оттам, откъдето започва България
https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo оттук мисля че може да се види. Цъква се върху държавата и малко по-надолу има: Документи за пътуване и визов режим.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 11:19 от Ранобудна

# 548
Да видим дали ще има Хелоуинска промоция с -20%... Rolling Eyes

# 549
Може, но не се знае за какъв период. Съмнявам се да е до края на март.

# 550
Има ли промоции, правят ли се такива за wizz priority baggage?  Скоро не съм пътувала с wizz и се учудвам на цената.

# 551
Има ли някакво изискване за минимален срок на валидност на международен паспорт при излизане в страна извън ЕС и по специално за Северна Америка?
Имам някакъв спомен, че трябва да има поне 6 месеца валидност, но не видях да го пише някъде.
За всяка държава е различно. Там, където гледате за визи трябва да пише и това. Аз по принцип гледам в Тиматик.
В тая таблица цъкаш на двете букви за държавата https://magelanci.com/forums/topic/332-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE% … ent&comment=88502

Да видим дали ще има Хелоуинска промоция с -20%... Rolling Eyes

Промоции непрекъснато правят, примерно в момента
До 15% ОТСТЪПКА за членове на WIZZ Discount Club

Пригответе се да излетите с невероятни спестявания тази зима! Ако се присъедините към WIZZ Discount Club днес, можете да се насладите на до 15% отстъпка за избрани полети за пътуване между 1 ноември и 31 януари. Независимо дали планирате ваканционно бягство или бизнес пътуване, сега е идеалният момент да резервирате и да спестите!

Не пропускайте тези зимни спестявания – присъединете се към WIZZ Discount Club днес!
Ама тия рядко не вършат работа, като имаме висока цена 15-20% отстъпка не е нещо забележително, по-смислено е да се дебне тарифата да падне, но това не се обявява.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:17 от neuromancer

# 552
Има ли промоции, правят ли се такива за wizz priority baggage?  Скоро не съм пътувала с wizz и се учудвам на цената.
За багажа - трикът с евтин флекс за членове. За моята дестинация Приоритетът беше 40 евро. Купих друг полет с евтин флекс и чек. багаж, смених за желания полет и багажа вместо 40 евро излезе 10 евро.

# 553
amy_nka, ок е този вариант, обаче аз вече имам закупен билет. Замислих се  дали има вероятност за такава промоция скоро, надали обаче...

# 554
До 15% ОТСТЪПКА за членове на WIZZ Discount Club
Е няколко коментара по-нагоре, нали се писа за тази промоция (с розов цвят и есенна снимка)
Правят се и такива, но доста по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт