Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 71 100
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Пипи, ако става въпрос за този с Дамла, сюжетът ми хареса от това, което четох. Точно мой стил. Но не мога да се прежаля аз с Дамла Сьонмез. Изобщо не я харесвам. Едвам изгледах и последния сезон на Чукур, заради нея😔

# 181
Пипи, ако става въпрос за този с Дамла, сюжетът ми хареса от това, което четох. Точно мой стил. Но не мога да се прежаля аз с Дамла Сьонмез. Изобщо не я харесвам. Едвам изгледах и последния сезон на Чукур, заради нея😔
Точно това и аз казвам. Главния, името му дори не запомних, не съм го гледала май,  мога да приема. Но Дамла ми е много неприятна и да точно от "Чукур". Ще се прежаля да гледам , той сериала много няма да изкара, най много 4 епизода

# 182
  • Кърджали
На мен ми попадна една съвсем кратка сцена. Изкефи ме чувството за хумор. Самия сериал много не ми привлича вниманието, но може да му дам шанс тия дни. Дори и да е само защото ме усмихна с този откъс.

# 183
  • Дубай
Черно сърце на 12 септември

# 184

Плакат на Лейля .. Заглавието на сериала е сменено с Ново, което е Лейля- Живот.... Любов... Справедливост...

Вaaaaaл , давай узотоооо минаваме на гръцко - арабско  и Наздраве в неделя вечер за живота и приятелите!

Жестока песен намерих и те поздравявам .. Много готино звучиии Хабибиии на гръцки.  Мацето си го бива за сефте я слушам  и глас вади.  

Клипче на красивото Хабибииии направено с много любов от верните почитатели.Heart
Клипчето е на румънската фенка Габи . Тук ще видите и гигантската риба , която улови и сподели тези дни лично. Нищо и никой  не може да се мери с тази му любов !  Що се отнася до писанията за Чаатай и Сюмейе Айдоан това са смешни неверни глупости за трафик и шум . Тоя си прави реклама на негов гръб и най добре да се гръмне ! Доказателствата сочат в обратна посока. Нямам нищо против Сю много е готина , весела , дива и темпераментна и умее да създава приятелства сред колегите.  Предпочитам я пред някой други и бившата му ..Animal Crocodile Като гледам и на ашкъма му се живее и лудее след  изтощителна връзка.
Ще има авантюри , то човек има нужди.. Така, че която ми го отнеме да ми се обади ще я  поздравя и призная за умна. Ревнивките сме като у лошите във филма пазим го със зъби и нокти и не го даваме на всяка. Лесно не си дава сърцето , темерут си пада и трябва да се съобразяваш с доста неща. Соло няма да е вечно ще има някоя до себе си и му желаем щастието. Засега не се е забързал за никъде има време. Не е лесно да намериш сродна душа ,а той дали иска семейство е отделен въпрос.  Имаше възможност да го направи като живя почти 6 години с  Дуйгуто ,но се разделиха.
Тази раздяла и на двамата се отразява повече от добре особено на Чачо така че е имало нужда от това, като се изчерпа всичко. Кой колко е бил влюбен те си знаят най добре.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 11:18 от femmi2

# 185
Феми,
Εβίβα:Cocktail
Готино парче!!
и един поздрав с моя сладур

https://www.facebook.com/GreekMusicOfficial/videos/1305764756163 … =4541816875891930

Днес чакаме фрага на Рибарчето

# 186
Нали , готино парче..People Dancer ще я въртя до втръсване.  Има го и в бг вариант Хабибито ,което също е готино, като текст и изпълнение. 

НОВО от ''Деха'' с Арас Булут . Определено ми хареса . Мисля, че Ай Япъм ще нацелят рейта и проекта по шоу тв  

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 21:24 от femmi2

# 187
  • Дубай
Мале, Арас е звяр... Този човек след вътре просто не е същият... Смятам, че Чачо е по-продаваният в чужбина, а Арас за момента в Турция, е един от най-  големите титани на турската дизи индустрия.
Замислям се за негова тема, какво мислите

# 188
Ив , факт е че Чаатай е много продаван в чужбина. Арас е много талантлив и след "Ичерде" още повече го доказа.
Харесвам го, като актьор  не съм пристрастна и толкова голяма фенка.  
Мисля, че Арас имаше своя тема по време на Чукур отдавна не е активна у форума. При желание винаги може да се направи и пусне и към сериала "Деха" ще има интерес.   

Коментирали сте в темата за "Лоша Кръв" в петък вечер. Точно това дизи подозирах и писах че ще падне жертва. Главните нямат силата да задържат сериала и увеличат рейта.
Сериала е на мястото на Гаддар ,но той издържа и оцеля. Дамла и аз не я харесвам кой знае колко винаги ми е била ледена като излъчване..
Тоз главният дори не го знам кой е по физиономия съм го мяркала някъде...

# 189
Мале, Арас е звяр... Този човек след вътре просто не е същият... Смятам, че Чачо е по-продаваният в чужбина, а Арас за момента в Турция, е един от най-  големите титани на турската дизи индустрия.
Замислям се за негова тема, какво мислите
Аз съм за. Моля ви, даже. Мислех да предложа това на някои от момичетата тук, които са ми близки и зная, че го харесват. Арас наистина е звяр и има какво да се говори за него. А онази тема за Чукур е била явно само за Чукур, защото вече не е активна. Аз съм много ЗА да направим една тема само за Арас и неговите проекти. Той го заслужава. Наред с Чачо и Баро, той ми е любимец. И мисля, че те първа ще се развива още.

Ататюрк вече е достъпен в Прайм Видео

# 190
откраднах си го от фейсбук,но много нагледно

# 191
Здравейте, сладкодумни момичета

Поизчетох ви, та да споделя какво гледах сега.
Сериалът "Нощна приказка" с Бурак Денис изобщо не ме впечатли. Почти познат сюжет, но ще му дам шанс до 5 епизод.
"Лоша кръв" обаче вероятно, надявам се , да бъде интересен въпреки жестоката конкуренция към края на месеца. Дано се справят. Дамла я харесвам, многостранна е, удават ѝ се ролите на лошо момиче.
Онзи  - "Черна черница" ще гледам заради Шюки чаровника.
А-а-а и "Лейля" ще погледна, въпреки че не харесвам Денис Байсал , но ако историята я бива може и да продължа гледането по-дълго.
Не съм сигурна за Геният, ама знае ли човек какъв бръмбър ще влезе в главата ми дотогава
Май ще отварям втора страница на списъка с гледани сериали - стари и нови.
От старите ще следя Шербета, Безграничната любов  Капките, и Камък, ножица, хартия.
От Чапкънина  и Дивия се отказах много отдавна.

# 192
Излезе първият тейлър на "Тайната градина". Него със сигурност ще го гледам.

В Туитър- линк:

https://x.com/nowtvturkiye/status/1833201724305379363

В Youtube:

Динамично, живо, цветно- каквото очаквах. Blush

# 193
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря за информацията, момичета.
Очакват ни няколко обещаващи сериала, дано не са разочароващи.

Мурат Й. изглежда много свеж, не му личат годините, браво!

Аз си чакам продължението на някои миналогодишни сериали, но и на новите се радвам.

Дамла Сьонмез беше много добра във Войната на розите, но в Чукур и мен не ме плени, много изкуствено ми седеше.

Като казах "Войната на розите", се сетих за Джанан Ергюдер, много любима моя актриса. Последното, което знам, е че се лекуваше от рак, никакви други новини не съм чела за нея. Дано е добре и пак да я гледаме.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:03 от Светълчо

# 194

Като казах "Войната на розите", се сетих за Джанан Ергюдер, много любима моя актриса. Последното, което знам, е че се лекуваше от рак, никакви други новини не съм чела за нея. Дано е добре и пак да я гледаме.
Миналата година игра в "Семейство", а преди това в друг сериал не си спомням името, за убийството на дете, където беше обвинено друго дете. Изглежда добре. Hug

Общи условия

Активация на акаунт