Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 69 917
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Съгласни сме, че тя разкри фалшивостта и неискреността на всички,
които грабят чувствата на жените, но линчуват тяхната позиция.

На много хора вади очите, но истината е, че й завиждат и се чудят как да я омаловажават и хулят, но както винаги е точна в изказа си...Много израсна в последните 1-2 години, дори аз, която не я харесвах, си обърнах мнението на 180 градуса. Дано продължава да върви напред и нагоре

# 511
Привет на всички🍀

Още малко снимки зад кадър.

Hudutsuz Sevda/Безгранична любов. Актьорите отпразнуваха заедно рождения ден на режисьора на сериала Мурат Йозтюрк.

Rojbin Erden & Seray Özkan & İlayda Akdoğan & Dolunay Soysert.
Yabani/Див-  сет 💥

Leyla Tanlar, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan и Aras Aydın 💥
SiyahKalp/ Черно сърце -SevNuh и CihMel

И плакат на сериала Калпазан, който ще се срещне със зрителите на 21ви Октомври/ Понеделник.
Deniz Baysal & Çağlar Ertuğrul 💥
Kalpazan

# 512
Еднa сладка Бусе от снощи

И Шифанур на корицата на списание ALL

# 513
Бирдже Heart

А огледалото направо още по голямо Heart Heart Heart

# 514
  • Дубай
Арас Айдън и Лейля Танлар....Само може да се получим от тях  въпреки, че се разделиха останаха приятели,че даже и работят заедно. Евала!
Много ми харесва така темата, благодаря за новостите около актьорите и сериалите.

# 515
Ив той Арас е женен тя сгодена изтече много вода от ония кран. Но е за пример поведение - съгласна съм.

Един друг симпатяга - Фейяз Шерифоулу

# 516
Привет на всички!
Джаки, предизвика ме да се разпиша тук. Много се радвам когато видя, че броят на хората, които виждат Ханде така, както аз я виждам, се увеличава. Любима ми е, а съм изгледала едва три нейни проекта. И в трите беше коренно различна, и на трите си героини вдъхна толкова живот и уникалност, достатъчни да ме спечели като неин фен. А на безкрайното добро, което притежава в сърцето си Ханде, съм още по-голям фен. Heart
Съгласни сме, че тя разкри фалшивостта и неискреността на всички,
които грабят чувствата на жените, но линчуват тяхната позиция.

На много хора вади очите, но истината е, че й завиждат и се чудят как да я омаловажават и хулят, но както винаги е точна в изказа си...Много израсна в последните 1-2 години, дори аз, която не я харесвах, си обърнах мнението на 180 градуса. Дано продължава да върви напред и нагоре

# 517
Съла Тюркоулу и новия възлюбен

# 518
Cocodoggo_mom, захаресах си я Хандето в последните 1-2 години.
Харесвам хора, които не лежат на стари лаври, а се развиват и не се страхуват да влезнат в по-дълбоки води.
Момиче с позиция, не се крие зад удобната страна на славата.
По тази причина съм фен и на Чачо, въпреки някои хора.

А това фенско творчество с удоволствие го пренасям тук

# 519
Рабиа при Мелтем.

Много сладко видео на Дева и Гюлджемал ;д

# 520
Една красива Ханде!

И една красива Шифанур

# 521
Рахим и Серкан са се срещнали със Сетар който напусна Шербета заради здравословен проблем.

# 522
# 523
Айча Айшин Туран

Ирем и нейното момче се оженили тихом мълком

# 524
От Бирсен:
Ирем Хелвачиоглу тихо се ожени за мениджъра Урал Каспар

Стана ясно, че Ирем Хелвачиоглу, главната актриса от телевизионния сериал Карадут, е вдигнала тиха сватба с мениджъра Урал Каспар.
İrem Helvacıoğlu се появява пред публиката в сериала Karadut на ATV този сезон . Беше разкрито, че Helvacıoğlu, който играе известна жена на име Zuhal Erdem в сериала, е имал тиха сватбена церемония наскоро. Успешната актриса се помири с Каспар, с когото бяха заедно от известно време, след кратка раздяла и реши да се омъжи.
Двойката реши да се ожени през октомври и се ожениха преди това. Двойката, за която се твърди, че ще има сватба на 28 октомври, сподели същото съобщение на 13 септември : „Все повече и повече обич, любов, забавление и още много неща с всеки изминал ден... 🤍🤍🤍 Обичам те толкова много ."

Общи условия

Активация на акаунт