Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 69 888
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Нови турски телевизионни сериали ще бъдат представени на света в MIPCOM

MIPCOM, един от най-големите панаири на съдържание в света, ще се проведе в Кан тази година между 21-24 октомври. Episode, първото и единствено културно списание за телевизионни сериали в Турция, продължава международното си издание, което започна с MIPCOM миналата година, и отново ще бъде в Кан със специалното издание, което подготви за панаира.

Ние сме много развълнувани от този престижен панаир, в който нашият екип ще участва. Türkiye се нарежда сред първите три страни износителки на телевизионни сериали в света. Турски продуценти, канали и дистрибутори, които са предприели проекти, които привлякоха голямо внимание по целия свят, ще присъстват на MIPCOM тази година с техните нови и мощни проекти.

И така, кои продукции от Турция ще се откроят на MIPCOM тази година?
Calinos Entertainment, която се зае с разпространението на много успешни турски телевизионни сериали, наскоро обяви, че е поела международното разпространение на Secret Garden, продуциран от TMC Film за NOW и с участието на Мурат Йълдъръм и Ебру Шахин. Празнувайки своята 25-та година в индустрията, Calinos Entertainment ще отпразнува юбилея си със специално парти в Кан и ще представи сериала Secret Garden на света под името Hidden Garden . Главните актьори от сериала Мурат Йълдъръм и Ебру Шахин също ще присъстват на партито, на което ще се съберат професионалисти от индустрията от цял ​​свят.

Global Agency, която донесе на света много важни сериали като Cranberry Sherbet и Red Goncalar , се откроява с изненадващ формат тази година. Този формат, който беше обявен преди месеци, се очаква с голямо любопитство. Всички подробности около формата ще научим на специално събитие в Сен Тропе.

Подразделението за международно разпространение на OGM Pictures, OGM UNIVERSE, ще представи сериала, озаглавен „Owned“, който ще бъде излъчен по Star TV много скоро . Сериалът с участието на Хазал Субашъ, Каан Мирач Сезен и Реха Йозджан ще започне своето международно пътуване под името 6 от нас .

Inter Medya и TIMS&B Productions ще организират специален коктейл, за да популяризират новите си сериали Черно сърце и Черна черница . На това събитие ще бъде направена и презентация за сериала, където ще се съберат продуценти и творчески екипи, преса и клиенти.

От друга страна, ATV Distribution ще се открои със сериала Bir Gece Masalı , който се радва на голям успех в рейтингите още от първия си епизод. Bir Gece Masalı , с участието на Бурак Дениз и Су Бурджу Язги Кошкун , ще бъде представен в международен план като The Nightfall .

Eccho Rights, който разпространява световноизвестни телевизионни сериали като Ezel и Yalı Çapkını , се откроява с три нови сериала тази година. Kalpazan , който обединява Çağlar Ertuğrul и Deniz Baysal , ще бъде рекламиран в MIPCOM тази година .

Друго важно събитие тази година ще бъде организирано от TRT Sales. Специална пресконференция ще има за поредицата Mehmed: Sultan of Conquests . На тази конференция, която ще бъде модерирана от мениджъра по реклама и продажби на TRT Мустафа Илбейли, актьорите Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar и Luka Peros, продуцентът на сериала Eyüp Gökhan Özekin и заместник генералният мениджър на TRT M. Ziyad Varol ще вземат думата. Всичко, което се интересувате от поредицата, представена под името Fatih: Sultan of Conquests, ще бъде обсъдено.

Madd Entertainment ще представи El Turco, с участието на Can Yaman, на MIPCOM тази година , и RU, с участието на Meryem Uzerli, който беше излъчен по GAIN през последните месеци, със специално събитие. На събитието ще се проведе и панел, на който ще се обсъди бъдещето на турското разказване на истории. На панела ще говорят главният изпълнителен директор на Ay Yapım Керем Чатай, президентът на Medyapım Фатих Аксой, Джан Яман и Мерием Узерли.

# 631
Днес е и предпремиерата на Mavi Magara/ Синята пещера💥. Очаквам много снимки с тези красоти- Керем и Деврим😍

От сторито на Деврим Йозкан

https://www.instagram.com/stories/devrimozkan/348078942166397696 … =bXpua2U4OXNna2l0

# 632
Ед Уестуик и Джан Яман (и други актьори) зад кулисите на сериала #Sandokan.

# 633
Момичета, Бахар не ви ли се струва малко скучен?
В някакъв глуповат водевил го превърнаха сякаш.
Добре, че прескочих предпоследния епизод, че иначе нямаше да стигна  до последния. 😂
Него пък го влача от вчера и не ми върви.

Ще погледна Лейля щом казвате, че е бил интересен, нищо че мислех да го приключвам.
Харесвам и Алперен, и Джемрето, а най-много Гонджа В., но този сезон нещо много бързо ми омръзват новите сериали.
Засега ми е интересен Черницата , а пък на Шюки не мога да му се нагледам.😍
Много ме разсейва това момче. 😉 😜
А снощи си поплаках с близнаците от Черна кръв. Иначе сюжетът ми е голямо клише, но ми харесват двете  "любовни" 😂 двойки, особено Хафсанурчето Санджатутанова  
с Бурак Тозкопаранов - да им имам имената. 😂 😀 😀

Но все още първо място заема и никой не го е изместил оттам досега Перлите.
Обичам Дилбер и приятелите й, харесвам Азем, харесва ми и ме забавлява дори собственикът на бардака.
На Кубилай бандата още не съвсем, но имат шанс да влязат във "фейвърит". 😀

Не съм ви благодарила за  инфото, което давате и много се радвам, че в темата "кипи живот"! ❤️ 💕 ❤️

# 634
Издебнаха фанати за ръце най  новото чифте у турският шоубизнес.  Отиват си като излъчване сипматични са един до друг ..  Зависи и как ще си напаснат и характерите .

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 15:34 от femmi2

# 635
Относно "Бахар" - аз изгледах само половината на 1-ва серия от есенния сезон - не знам как са следващите, които още не съм гледала, но и на мен нещо не ми хареса от гледаната серия. Малко истерична Бахар, празненството - преекспонирано....

Прехвърлих се на "Червените пъпки" - там - турско-религиозно в излишък, бавно действие, предполагаем донякъде сценарий, макар че не знам какво ще последва.

Изгледах и 30 мин. от "Тайната градина" - много харесвах Мурат Й. в "Аси" и "Любов и наказание" - сега ми се видя отслабнал, с по-дългата коса лицето му някак си се губи - за мен ми липсва изявеното му "мъжко" излъчване. За самия сериал - може би има потенциал, ще му дам шанс.

И аз харесвам "Перлите", сега вече видях че има дублаж на новата серия, ще я гледам, дано не се разочаровам.

# 636
Аз Бахар не го гледам. Но като следя из социалките, не само на вас ви е доскучал. А и рейтинга пада. Може и Градината да му вземе от зрителите скоро.
Пепел😊
Burak Tozkoparan & Hafsanur Sancaktutan
SiyahKalp #CihMel 💥

Пъпките според мен ще си държи рейтинг. Хубави отзиви чета за него, но малко е късно да го захвана.

Иначе Лейля и аз я бях оставила. В повече ми дойде толкова серии да се пита "Лейля нерде". Но ще погледна последната серия, заради хубавите отзиви.
Иначе чакам Калпазан и Майка ми Анкара. Тези двата и Деха май ми стигат😀

Не мога да не ви пусна още малко от тези красотички😍

# 637
Йоанче😍, благодаря за Хафсанур и Бурак, а и Керемчик ми е в списъка (доста е дълъг 😂) с любимци.

# 638
Аз изгледах "Тайната градина" и ми хареса.
За Мурат мога да кажа, че грам не е загубил от харизмата си, въпреки че е отслабнал....уникаллен!
Играе като звяр и с Ебру си пасват, изобщо с много добри впечатления съм. Хлапето също е много сладко!
Историята, дори и позната е силна и завладяваща, поне за мен.

Пускам ви линк с автоматичен превод на Нерон
Тайната градина, еп. 1 - БГ суб.

# 639
Бахар си държи високите рейтинги, скоро няма да тръгне много надолу , трябва наистина в този случай "тайната градина" да имат такъв сюжет че да привлекат публиката си на своя странна.
За сега от всички сериали почнали Шербета , Червени пъпки и Бахар държат стабилно средни стойности между 7 до 9 във всички категории. другите ги догонват, но трудно.

# 640
Една красива Ханде да украсим страницата

# 641
Бахар си държи високите рейтинги, скоро няма да тръгне много надолу , трябва наистина в този случай "тайната градина" да имат такъв сюжет че да привлекат публиката си на своя странна.
За сега от всички сериали почнали Шербета , Червени пъпки и Бахар държат стабилно средни стойности между 7 до 9 във всички категории. другите ги догонват, но трудно.
Така е много точно написано и казано. "Гении" се движи добре може и да ги догони.  ''Тайната Градина'' започна слабо  и ще видим по нататък, ако продължи дали ще открадне зрители.
Не го гледам и не мога да коментирам сценария.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 17:26 от femmi2

# 642
Новия сериал на Ай Япъм - Далечен Град започна снимки днес в Мардин

# 643
Пепелче, за списъци и дума да не отварям😆 Опитвам да ги стопирам на 3ма, но в Инстаграма ми намират място още 50тима😆
А Керемчик ми е в челните места още от времето на Слънцето😊

Kerem Bürsin и Devrim Özkan говорят за своя филм Mavi Magara. Тази вечер има гала  💥

Енгин Йозтурк с нови снимки зад кулисите на Sandık Kokusu

Скрит текст:

Скрит текст:

# 644
Новия сериал на Ай Япъм - Далечен Град започна снимки днес в Мардин

Този сериал за сефте го чувам на Ай Япъм.. Мацката Синем Юнсал ли е ? Еркека  не знам кой е но има харзматично излъчване .

Общи условия

Активация на акаунт