Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честит празник, Мис Ю!!!
На многая лета!!! Здрави, щастливи и заедно!!!

# 661
Мис Ю здраве, усмивки, незабравими мигове и покорени върхове!

# 662
Мис Ю, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и нека винаги посрещаш своя ден рожден с голяма усмивка и на красиво място.

# 663
  • Пловдив
МисЮ, жива и здрава, весело изкарване на празника.
Ние си лекуванме дисковите хернии, а за отмора на очите гледаме гората.

Хубаво градче е Банкя, за санаториума не мога да кажа същото.
Прекрасна вечер на всички.

# 664
  • Пловдив
Мис Ю, да си здрава, щастлива, обичана и обичаща!
Завърших първата година аз!:heart: Остават още 3 Stuck Out Tongue Winking Eye
Много съм горда със себе си, защото виждам огромна разлика в ученето сега и това от преди! ...ееей, ако можеше да се върнат онези времена, но да съм със сегашния акъл...
Прибрах се в петък и докато оправя багажите и да сготвя нещо, то станало събота вечер... Стегнах багажа и на Госпо'ицата, че отива за седмица на вилата на приятелката ѝ и днес небето е под моя отговорност - може да спите без гащи Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре от тук отивам на село - ще има майстори там, та аз ще съм шеф готвач на станция барбекю Joy

# 665
Понеделнишкото кафе днес е от мен!
Благодаря ви за хубавите пожелания! Да ви се връщат! ❤️
Мъниче, браво! Машина си ти, не един път съм ти го казвала! 🤩
Дунди, Хисарския санаториум е по-добър ли? Приятна почивка и на вас!
Лунно цвете, на село ли си, познато ми изглежда 🌞
Маги, беше казала, че ще споделиш цените и начина на плащане като си тръгнете от Пампорово, ако си писала някъде назад извинявай, не съм дочела 🫣
Прегръдки за всички и успешна седмица!

# 666
  • София
За почивките и храната.
За пет дни - пет закуски, пет вечери и два обяда, двама възрастни и едно капризно дете - 156 лева. Правя уговорката, че на обядите винаги сме поръчвали само супата, пържени картофи и постните неща - чушки с доматено пюре, салати.
За вечеря обикновено винаги взимахме картофи със сирене, две порции основно, салати или таратор (х2) хляб и десерт (х2).
Закуска обичайно едно компле, бъркани яйца и баница/пържени филии/принцеси, едно кафе, два айряна и чаша мляко.
Не сме хвърляли храна. Не сме преяждали - много ми беше добре.
Допълнително алкохолно и безалкохолно от бара (то е извън тази сума).
Ориентировъчно закуската беше между 6.50-8.50 лв, вечерята. 20-23, обяд 10-12 - това за тримата цени. Като цяло и за двамата и за тримата разликата в цената щеше да е до 14 лв - за 7-8 порции картофи със сирене. (Та това е разкладка за двама).
Доложих!

# 667
Маги, благодаря, сметнах набързо горе долу общия разход за 10 дни, няма да е фрапиращо с разлика от предната година.
Ще видим, има време до Август! 🤣
За разлика от тук сега където сме, 1л минерална вода е 6лв така че... Тънко ще минем на базата 🤣
Поздрави от Клептуза и приятните 30 градуса във Велинград, в Пловдив било 35-37, направо не искам да се връщам в този парник там ...🤣

# 668
  • Пловдив
A по морските бази дали пак ще са така цените? И какво се поръчва предварително - конкретно кавто ще консумирате или дали ще се ползва обяд изобщо - т.е. заявяваш да кажем 3 обяда и на място посочваш какво искаш или предварително трябва да кажеш 2 мусаки, 1 супа и 2 десерта /примерно/.

# 669
С позволението на една страхотна дама, която е посочила информация от базата в Сарафово в текущата смяна сега, поствам нейното обяснение за храната.
"Здравейте, ние почиваме в момента. За вечеря в деня на пристигане бяха подготвени. Плати се на момента. С настаняването си поръчахме за следващия ден. Поръчва се до 12 часа за следващия ден. Има различни неща и може всеки да си поръча каквото иска. В момента има проблеми с интернет и не знаят дали ще може да се плаща с карта. Казаха ни, че ще платим на куп в деня преди тръгването. Сервират ти в столовата. Когато си поръчаш храната се разпечатват 4 бележки - за закуска, обяд, вечеря и една, на която е отбелязана сумата за храната, но остава в базата. Тя е за плащането накрая. Ние сме 3ма човека и на ден е около 50лв грубо. Барчето е като миналата година..."

# 670
  • София
Потвърждавам. В Пампорово обаче има опция за вечеря в първия ден ако е до 18 часа заявката и за всяко отделно хранене има бележка за рецепцията и такава за столовата (накрая тези от рецепцията ти ги дават с касовия бон).
Допълвам.- всичко си поръчваш сам. Дори филия хляб по бройки. Може и свободно да допоръчаш на момента, но цените са по-скъпи. Не като в курортен ресторант, но примерно таратор от 0.9 става 1.90.

# 671
  • Пловдив
Честно казано аз тази година съм много доволна, че е с поръчка ден за ден, защото не си обвързан с платена храна. Виждам, че на служителите в базата им е много по-трудно, но и те ще свикнат. До сега се чувствахме като вързани и не ни беше комфортно да излезем на дневна разходка. Днес отидохме до остров Света Анастасия като вчера поръчахме само вечеря за днес. Сутринта преди да излезем поръчахме за утре храната. Като си калкулирах горе долу храната ще ни излезе даже по-евтино от миналата година ☺️☺️☺️☺️

# 672
Добро утро!
"Само толкова високо, колкото се протегна, мога да порасна; само толкова далече, колкото потърся, мога да достигна; само толкова дълбоко, колкото погледна, мога да видя; само толкова много, колкото мечтая, мога да Бъда."
Карен Равн

За мен почивката е още далече и се опитвам да се примиря със задухата и жегата в града. Добре, че снощи поваля и малко разхлади, че не се дишаше. При мен нищо ново, на работа и това е. Мечтая си само за момента Simple Smile
Хубав ден!

# 673
  • София
Здравейте и от мен.
Аз вече съм на полусъединител за отпускане и почиване. В петък приключих с повечето планови и срочни задачи и сега ще редувам работа с отпуска (но работата ще е по-ларж).
И понеже на Пампорово ни хареса, сега сме на Рибарица за два дни (ММ правят 30 години от завършването на гимназията и никой не се нае да организира - той ги доведе на нашата станция, като външни гости). За пореден път се убеждавам, че това.ми е любимото място. Сутринта чуваш реката, а под прозореца има огромна цъфнала липа.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 18:41 от magi_sveta

# 674
  • София
Привет, прекрасни, от наше село! Вчера тръгнахме в пек, по пътя ни валя, а градушката беше отминала. Подухва хладен вятър, чудесно е. Ей това е почивка - спахме непробудно до 9.00.
Жалко, че утре се връщаме отново в лудницата. Когато децата заминат при другата рода, мисля да дойда на село за две - три седмици. Тази година не си мечтая за море, Все повече ме привлича планината.

Общи условия

Активация на акаунт