Съпруги на военнослужещи - 33

• 27 777
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
С морски новини не мога да се включа. Тази година ще пропуснем плажа и морските емоции. На вълна планина сме настроени. Това лято мен ме вълнуват студентски изпите, матури след седми и десети клас. И да рапортувам:
Вече съм студентска баба. Бабин Убавец се записа във Военноморското - Софтуерни и мрежови системи. Много е доволен Това е по първо желание. Радичка сладичка също се представи отлично на матурите. В понеделник чакаме класирането. Дано и тя да има късмет и да попадне там, където иска. Това е при нас - горещо лято, с много вълнения - почти 9 бала. Grinning
След няколко дни оставаме сами с Ромео. Трите грации се преселват в централна Европа - и там родата ги очаква с нетърпение. Те на запад, а аз към наше село. Обещала съм си поне 3 седмици почивка.
Почивайте си, забавлявайте се, но не забравяйте и да поработвате отвреме навреме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 706
Фло,страхотни новини дано и е на късмет. Аз за жалост продължавам своята одисея. Микробиологията е кофти и пак ще се наложи лечение,но ще мине рано или късно. Днес съм в кофти настроение но понякога и това се случва. Чакам края на следващата седмица и вече ми мирише на мореее. Мъниче тази година се очертава тежка..... Прегръдки за всички

# 707
"- Изобщо обичаш ли някого?
- Кафето!
- Защо кафето?
- А кого трябва да обичам толкова рано сутрин..?"
~ Web

Добро утро!
Днес посланието е по-различно, в опит да ви разсмея Laughing
Маги, благодаря за обяснението, когато си тук може да пием кафе Simple Smile.
Мъниче, ти не се спря ... Браво на теб!
Фло, наслаждавай се на тишината и спокойствието. И Баба е човек Wink Честито на младежа, браво на девойката!
Лунно цвете, скро няма да се чуди откъде си се взела Simple Smile, а ще пита къде е баба.
Мис Ю, наслаждавайте се!
Радинка, стискам палци да се оправиш!
Май не пропуснах никого от включилите се Laughing
Аз ще си търпя жегата в Пловдив, заела съм се с краката си, че нещо много го закъсах. Чакат ме концерти, пътувания, тичане след децата и за това си трябват крака. Днес ще се поразкрася, ще си почина. Вчера след като изчистих и напазарувах, обикалях доста по магазините, но не успях да си избера нощни шкафчета /наличните ги продадох, не ми харесваха/ и днес едва пристъпвам.
Хубав ден и спокойна седмица!

# 708
Фло, Честит рожден ден!
Нека животът ти бъде като красива приказка – изпълнен с любов, топлина и вълшебни мигове! Пожелавам ти здраве, щастие и сбъднати мечти. Бъди винаги усмихната, уверена и вдъхновена!
Светлината, която носиш в сърцето си, да озарява всичко около теб!

Момичета, не съм писала скоро, добре сме, чакам отпуската, макар все още да нямам яснота какво точно ще правим и така. Хубав ден на всички!

# 709
  • София
Я, кой ще черпи днес! Фло, жива и здрава да си! Все така енергична и начело на парада (а когато се налага и в тила пред печката Wink ).
Поздрави на всички!!!

# 710
Олеле, аз за малко да пропусна рождения ден на Фло Disappointed. Добре, че Сети публикува, благодаря!
Фло, честит рожден ден Flowers Hibiscus!
Най-сърдечни пожелания за здраве и усмивки! Пожелавам ти да се радваш на цялото щастие днес и на много възможности утре!
Ти си двигателят на нашата тема и всички искаме да станем като теб Simple Smile! Много прегръдки и целувки!

# 711
Честит рожден ден, любима Фло! Бъди здрава, все така неуморима, все така амбициозна, все така усмихната, пожелавам ти един страхотен рожден ден! Весело изкарване! 🩷🌊💙
Тук времето днес е чудесно, нищо общо с предните 2 ветровити дни. Аз обаче като истински турист на морето, вчера изгорях много на гърба и снощи спането беше доста голямо предизвикателство. Днес май ще се наложи да си стоя на сянката само. След това моренце сега още повече нямам търпение за Августовското🌞 ако спечеля от тотото някой ден ( не че пускам де) веднага ще си купя жилище на морето ... Надявам се някой ден да сбъдна тази си мечта...🤩

Радинка, да се оправяш! Кое ще е тежкото на морето, програмата за оцеляване ли 🤣
Маги, няма нищо, ще се видим все някога.

Малко морски съкровища днес и морски усмивки от мен! Хубав ден!

# 712
Фло, честито на студента, а ба теб честит рожден ден! Здраве и още много споделени радостни дни ти желая!
Аз си изпратих гостите и сега ми е мъчно...
Радинка, бързо са намериш решение на проблема, а на морето са носите само усмивки.

# 713
Честит рожден ден неотразима Фло! Бъди все така позитивна и вдъхновяваща. Момичета морето е ще е тежко понеже имаме една официална тинейджърка,която само ми кифлеее и едно дребно торнадо на което 🔋🔋🔋 не пада. Тя мъничето си знае😂

# 714
  • Пловдив
Честит рожден ден, Фло. Пожелавам ти най-вече да си здрава, все така енергична и позитивна. Браво на децата, дано сбъднат мечтите си, а ти да си доволна и щастлива. И приятна почивка. Поздрави и на гаджето. Днес трябва да те поглези.
Ношагя почивка ще е през септември. Дотогава планирам 1-2 уикенда някъде на чист въздух и минерална вода.
Девойката се прибра днес от Нидерландия, беше на концерт на някакви корейци. Предложих й да дойде да си вземат храна, отказаха. Щели да си поръчат нещо по телефона. Та така, сега имам храна за цяла седмица. 😄
Прекрасна вечер на всички.

# 715
  • Пловдив
Честит рожден ден, любима Фло!
Бъди здрава, все така енергична, преследваща и сбъдваща мечтите си!
Бъди вдъхновението, което си!
Просто бъди себе си, защото зареждаш с нестихващата си енергия! Kissing Heart
Честито и на студента! Ако има и четвърт от твоята енергия, със сигурност учението му ще мине леко!

Радинка, тийнейджърката я взимам под моя опека Heart Вечерите ще съм малко заета, че курсът ми няма почивка, но през деня си в взимам при мен на шезлонга!
И за торнадото (тазманийско дяволче, мисля че повече му подхожда Heart) има решение - вчера тъкмо ме проверяваше, дали в списъка съм писала всичко необходимо.

# 716
Добър дееен!
Днес почерпката е от нас! Дребчето ми става на 6! Това време не го усетих... Малко плодове в чест на рожденичката, все пак черпим за детски рожден ден 🤣💜
Пожелаваме ви хубав летен ден, моят и днес, и преди 6 години беше вълнуващ! 🌞

# 717
Честит празник, Мис Ю! Да бъде здравичка, много щастлива и с усмивка и любопитство да открива света!

# 718
Мис Ю, честит рожден ден на Кати! Да е здравичка, палава и игрища, и много щастлива! Весел празник и на вас! Аз винаги си купувам подарък за рождения ден на децата, защото е и мой празник! Heart Eyes

# 719
  • Пловдив
МисЮ, да е здрава, весела и щастлива моята приятелка Кати. Да е все така любознателна и любопитна.
На 6 ... все едно вчера чаках на телефона да ми пишеш, че се е родила. Как бързо лети времето.
Прегръдки от мен. Желая ви весел празник.

Общи условия

Активация на акаунт