Съпруги на военнослужещи - 33

• 27 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Честит рожден ден на още едно раче - чаровната Кати! Да расте здрава и палава! И май вече й е време да преговаря с мама и татко да й  подарят братче или сестриче. Stuck Out Tongue Winking Eye МИС Ю не се разсейвайте. Предай пожеланието и на Мистър Ю. Grinning Все пак и той е отговорен за изпълнението! Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, благодаря за милите пожелания. Вярвам, че всичките ще се сбъднат! Вие да сте живи и здрави, да ме поздравявате още 20 години, а след това ще предоговарям с когото трябва, да ми отпусне още 6, та да ги закръгля на 100.  Joy
Отново да се похваля - Сладичка е приета по първо желание в ПМГ, с химия и биология. Много се радваме на успеха й!

# 721
  • София
Чеситити 6 на Кати!!! Мис Ю, да ви е здрава и много да и се радвате. А Фло е казала каква е поръчката за вас.
Фло, много се радвам за Сладичка. Да и е на късмет, на много учене и след пет години по това време да се похвалиш с бъдеща колежка!!!

Аз днес съм работна вече (само за четири дни, ама така ми е много добре - пет тук, пет там). Не ми се натрупва много изостанала работа и хем вървят задачите, хем си почивам.
С половинката се стягаме да кръщаваме в неделя детето на кумците и в понеделник отиваме на палатка за седмица (като младоженци).

Поздрави от мен!!!

# 722
Добро утро! Обичам сутрините. Обичам всяка една - колкото различни, толкова и еднакви. Слънчеви, дъждовни, ветровити - всякак.
Отпий поредната глътка от силното кафе, пусни си музика и си повтаряй, че всичко ще е наред. Просто ИДЕАЛНО
Вчера приключи снощи. Днес е чисто нов ден и той е изцяло твой.
Подарете усмивка и добро настроение на вашия ден и той ще ви се отплати със същото 🙂
Пожелавам Ви една събота, пълна с много положителни емоции и усмивките да са на лицата постоянно😉

Честит рожден ден на Кати /със закъснение, но от сърце/ - да е здрава, усмихната и с любопитство да открива света около себе си!
Аз нямам какво толкова да пиша - ходя на работа, на физиотерапия и това е. Чакам отпуската, но има още три седмици до тогава Pensive. Другата седмица ще се стопим тук - дават го 40 градуса, дано не познаят.
Ами това е, усмихвайте се и се забавлявайте! Хубав ден!

# 723
Привет!
Усмихнат ден!

Днес е ден за чистене, пране и т.н.
Приятна почивка на почиващите! Swimmer

# 724
  • София
Привет и от мен, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, да казвам ли как ми действаш всяка събота сутрин, а понякога и неделно? Ободряващо, тонизиращо, караш ме да се усмихна, да се замисля и преосмисля някои неща, да намеря път и решение за някаква житейска ситуация. За всичко това огромно благодаря! Heart
Как са внучетата ти? Не идваш ли до София? Може би през отпуската? Ако идваш, планирай си така времето, та да се видим макар и за едно кафе, а защо не и за малко повече. Дано да се организираме с ЛУННО ЦВЕТЕ, с МАГИ и СЕТИ_БЕТИ и да се срещнем.
СГГ, значи днес ти е Пепеляшкин ден. Няма начин да ни се разминат тези дни, лишени от всякаква романтика. 100% слугинаж. Grinning
МАГИ днес не я очаквам да се появи на отчет. Днес имат отговорна мисия - ще кръщават хлапето на кумците си. И през следващата седмица не я очаквам - предупредени сме, че хващат гората с гаджето. Представете си - сами двамата, без деца, куче, свекърва, началници и вся остальная сволоч, влюбени до уши, в гори тилилейски...Не ми се мисли, какво можем да очакваме догодина около Великден. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей, момичета, хайде пишете, че сме се закотвили на тая 33 тема като кораб в плитчина. Почти година мина, малко преди рождения ден на ДУНДИ я започнахме. Да ви подсетя, че пак идва време да поздравим ДУНДИ, а тя да ни почерпи. Grinning

# 725
Добър дееен!
Дафиново листенце, благодаря! И вие да сте здрави! 💜💜💜 А събота сутрин отново супер приятна с твоето послание!
СГГ, днес така, утре да минеш да кажеш Неделята ще е релаксираща ли поне?!
Фло, тъкмо и аз видях, че сме на 49-та страница, ноо сега не съм вкъщиии и тайничко се надявам да не стане 50, докато се прибера, че от лаптопа да сглася новата темааа!

Ние сме при мама тази седмица, понеже на 22ри става 1 година без татко, този уикенд ще направим помена, трябвало да се прави преди датата, щом е през седмицата... Та днес сме тук.
Наистина гореща седмица ни очаква от Понеделник, особено в Пловдив, мисля, че няма да се излиза много. Ние сме на работа, на дребчето не й харесва особено на сборните групи, но няма начин, няма кой да я гледа. Сега имаме договорка, когато не е наряд татко й да я взима на обяд ... Поне малко така смекчаваме мрънкането за ходенето на градина. Планирам 100 неща, според графика на татко й, мисля да започна да я водя на плуване... Притеснявам се обаче от есента и зимата по тези басейни да не се разболява, ако й хареса и иска да продължи да ходи. Ще го обмисля.. много искам да я пробваме на художествената гимнастика, макар че една позната ми каза, че според нея нямало да я приемат защото била по-височка... Но на мен ми се иска да я заведа да опитаме.. та такива неща покрай мен.
Оставям ви, че след малко ще се отправяме към някоя площадка или парк, да поиграе малко. Хубав уикенд от мен! 🥰

# 726
  • София
Добра среща!!!
Изненадах ли ви!!!
Утре кръщаваме. Днес последно преговорих списъка. Попепеляшствах, утре ранопще правя погача.
А гората ще я хванем във вторник, че половинката му отложиха отпуската - ама военни... кво да ги правиш.
(И по Великден нищо да не чакате вече, няма вече сили, ще почивам за внучета)

# 727
Добра вечер!

Пепеляшка беше и на летен концерт, а утре ще стягам багажа за Югозападна България.

Приятна вечер!

# 728
Добро утро!
Илинден, денят, в който небето проговаря.
Всяка година на 20 юли земята потрепва под стъпките на времето, сякаш самият Свети Илия препуска с огнената си колесница сред облаците. Въздухът натежава от обещания за дъжд, от шепоти на старите жени, които знаят кога да не излизат на нивата. Хората спират, поглеждат нагоре, не от страх, а от почит....
Честито, ако имаме именици в групата - здрави да сте!
И посланието за деня:
"Обичайте се точно такива, каквито сте.
Бог никога не прави грешки!"
Луиз Хей

Много се разписахте, което ме радва Simple Smile. Фло, има надежда да я довършим тая тема Wink
Фло, благодаря за милите думи! Скоро няма да ходя до София, те отиват на почивка, после аз и се разминаваме. Ще им се радвам само на снимки един месец. Иначе когато съм там времето ми е много ограничено - събота пристигам и неделя си тръгвам - какво да се прави, работещи баби Sad. При следващо отиване ще се опитам да бъда там в петък вечерта и да имам повече време. Ще се чуем с теб и ще се организираме.
Мис Ю, благодаря и на теб за хубавите думи! Как си лети времето.... Надявам се да оцелеем в Пловдив следващата седмица.
И аз вчера бях Пепеляшка, днес ще наготвя нещо набързо /през повечето време са салати и диня със сирене Simple Smile/ - все пак трябва и друго да се хапва понякога и ще се разкрасявам след това. Днес никъде няма да излизам - полага ми се един ден да не търча напред-назад.
На всички включили се вчера - прегръдки!
Хубав ден желая!

# 729
Добро утро, момичета! Честит празник! Хубави имена празнуват днес, да са живи и здрави!
Мис Ю, и аз съм на село, ако имате време, елате на кафе. Днес реших да подредя дрехите, които нося на село, за да не ги хвърля. Сега пак се чудя дали ще ми станат. Grinning Напълнила съм всички гардероби с багаж. Хич не искам да съм Пепеляшка/ редакторът го поправя на Пепелянка Joy/
Имахме работа в градината, тревата е пораснала, въпреки жегите.  Но пък тук си почивам пълноценно, лястовичките рано-рано се събират и още си чуруликат. Вечерта щурчетата започват концерта си, идилия.
А ваканцията минава толкова бързо, като живота...

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 08:30 от Лунно цвете

# 730
  • Пловдив
Един поздрав от мен.

От Старосел, тези красиви птици са из целия комплекс. Ние сме тук да един дълъг уикенд и много ни харесва.
Прегръдки от мен, ние отиваме на басейн.

# 731
Привет!
Поздрав и от мен ...

Лека и усмихна вечер!

# 732
  • София
Понеже утре няма да се справя с ранно добро утро, затова минавам с късна лека нащ
Ние сме последна вечер на палатка. Тук има два купона (без чалга, което приятно ме учудва). Исках да почиваме от понеделник до четвъртък, но нали изместихме малко, та захапахме от купонджийския петък. Не ни пречи.
Стоя под звездните на шезлонг до Арда и гледам звездите... ми хубяво е. Лека нощ от мен.

# 733
Ах, сигурно ви уплаших, че ме нямаше и няма да пусна нова тема и стана едно тихо тук....вече съм си у нас, имам лаптоп на разположение, подготвила съм и снимки и съм на нисък старт за нова лятна тема!
С едни коктейли за разхлаждане минавам и да питам как сте в тези горещини?! Ние днес сме на тема поразчистване, подреждане, пранета и такива неща, които се вършат вкъщи и на климатик 🤣
Надявам се всички сте на приятно прохладно и в добра компания!
Приятна вечер! 🌞🥳🍀

# 734
  • София
Бърз доклад - живи и здрави се завърнахме в София... ожарени до червено, но заредени с приятни спомени.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 14:16 от magi_sveta

Общи условия

Активация на акаунт