Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 157
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!
След определена възраст научаваш някои фокуси. Примерно - как да изчезнеш от живота на някои хора и да се появиш в своя Simple Smile!

Само две момичета се явиха на рапорт и Радинка - защо така? От какво те е срам? Нали те лекуват, има си компетентни лица за това! Така си го написала, сякаш ти си виновна за вида на лечението. Не се отчайвай и ако е необходимо потърси мнение от други специалисти. Стискам палци да приключи тази твоя одисея и да се похвалиш, че всичко е наред!
Мис Ю, супер, развиваш бурна дейност и не скучаеш.
Ние снощи ходихме да чуем и видим Веско Ешкенази, градът ври и кипи, след това седнахме на коктейлче, да се видим и посмеем. Много беше приятно, но естествено след късното прибиране си поспах по-до късно. След малко ставам да готвя, ще се разкрасявам и така - денят ще свърши и утре на тръстиката. Става все по-трудно лятото да се ходи на работа - ми то слънцето грее, птичките пеят, а ние трябва да работим. Друго си е на плажа или в гората. Ох, размечтах се.
Хубав ден!

# 646
Добър дееен, ние днес неделно отново си поспахме добре.
Радинка, стискам палци всичко да е наред вече, да минава това ужасно нещо. Пак ли си в Пловдив, ако имаш нужда от нещо, свиркай, ще асистираме както можем ❤️
Дафиново листенце, права си за работата, но на мен зимата повече не ми се ходи, сега съчетаваме някак плановете.
По този повод едно закъсняло кафе, ще сложа по-долу от мен, а ние отиваме на една фотосесия, такава инцидентна хахах
Видях я снощи при една фотографка, че само днес ще я прави, писах й, имала свободен час в 12.30, току що се пооправихме и отиваме в Кичука да се снимаме... Да де... Дребчето да снимаме, мен не 😃

Оставям ви, после ще мина да кажа как е миналоо 😃 хубав ден за сега 🌞

# 647
  • Пловдив
Днес съм на компютъра и мога да пиша на спокойствие.
Почивните дни минаха в задачи и приготвяне на багаж. Няма да имам време през седмицата. Даже хванах ютията, а това ми е едно изключително неприятно действие без значение на сезона.
Маги, стана ми интересно колко сте платили за храна по новата схема. Аз съм привърженик на това да си плащаш храната. Така със сигурност ще се изхвърля по-малко, че съм ставала свидетел на доста неизядена храна, оставена по масите.
Радинка, дано се възстановиш възможно най-бързо. И аз имам едно неприятно усещане в гърлото след операцията, уж трябвало вече да отшуми, но не отшумява. Та ще видим.
Чувствам се изморена, не ми се говори с никого. Не ми се гледа телевизия, не ми се чете. Искам да гледам в една точка и да дишам чист въздух. Чакам с нетърпение да дойде петък и да се изнеса от града. Не знам доклоко процедурите ще ми помогнат, но поне ще сменя обстановката.  Дано ММ ме изтърпи да си мълчим.

Сети, базата в Пампорово е хубава, съвсем близо до главния път. Може да се ползва за нощувки и от там да си правите разходки из околностите. Басейнът не е като на Боровец, но да се поплацика детето, става.

Ползотворна седмица на всички. И дано не е много гореща.

# 648
  • София
Привет, прекрасни!
Не съм ви навестявала тези дни, но имам извинителна причина. Участвах в организацията на годишната ни национална среща с КГБ-то, която беше в Златоград. Градчето си заслужава да го посетите.
Само с две думи - беше прекрасно!!! Компания от 26 души, с конкурс събрани. Толкова много се смяхме, шегувахме се. ( Аз бях в окото на бурята от закачки. Ако ви е интересно - елате ни на гости - 234 тема. От 15 страница та до 20 ще разберете в какво бях заподозряна. Та чак имаше съмнения дали Фло-то не е бременна. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses Сложих точка на клюкарската рубрика с изречението Каквото се е случило във Вегас, то остава във Вегас. Що ли Вегас, що ли Златоград? ) Stuck Out Tongue Winking Eye
Правихме ритуала прощъпулник, че имаме няколко паднали баби. Да ни бяхте видели от някъде как тичахме с парчета от питката. После имахме литературно четене - стихове от новоизлязлата стихосбирка на една наша баба. Две от стихотворенията направих на песни и ги изпях. После - тържествена вечеря с родопски специалитети, песни, танци и кастанети. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече планираме живи и здрави срещата догодина. Може би в географския център на Родината. Ще видим.
РАДИНКА, защо не потърсиш второ мнение?
ДУНДИ, какво е това твое състояние? Опитай се да излезеш от него. Hug Ако трябва да поговорим.
Отивам пак при бабите, че чакат обяснение Теста за бременност какво е показал. Joy

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 15:51 от Flo 51

# 649
Здравейте на всички! Може ли да ми кажете има ли автобусна спирка до ВПД Несебър , защото като гледам базата е отдалечена от централната част и ще бъде трудно придвижването до Стария град.

# 650
  • Пловдив
Здравейте на всички! Може ли да ми кажете има ли автобусна спирка до ВПД Несебър , защото като гледам базата е отдалечена от централната част и ще бъде трудно придвижването до Стария град.
До базата няма. Автобус за стария град - от спирката до стадиона. Има и влакче. Малко ходене. Но и старият град не е чак толкова далеч, разходката по крайбрежната улица е много приятна.

# 651
Добро утро!

Усмихнат ден!

Отлитаммм...

# 652
Здравейте! Фло аз от искане на няколко мнения се докарах до тук. Накратко. Лекари тук видяха проблема ,ама аз не ще ида до Пловдив за второ мнение. Там ми обясниха ,че трябва да се действа бързо. Насрочиха дата за прием и операция,до тук добре. Но ми залепиха вътре- болнична инфекция. Изписаха ме с болки и без домашно лечение,било нормално. Е да де ама не. Едната инфекция се виждаше на видеозона и реално си мислехме че е само тя. Излекувахме я а другата се е потиснала с антибиотика. Седмица след лечението болките продължиха и направихме и микробиология. На нея се видя че има и още нещо,сега се надявам след антибограмата да успеем да се справи. Мис Ю ме съм в Пловдив и да си кажа честно не искам да чувам за там. Усмихнат ден момичета.

# 653
Добър дееен,
Днес Дафиново листенце ни липсва, нейното кафенце също!
Надявам се всички сте добре и сте в лятно настроение и обстановка вече!
Ние лятото го откриваме обикновено от рождения ми ден, който е утре... И тази година избрахме Велинград за празнуването ми, всяка година избирам различна дестинация за моя и за рд на ММ, от тази година тази традиция я вкарваме и за рд на дребчето...
Пожелавам ви хубав ден днес, ще се появя утре с една виртуална почерпкааа! 🌈🌸🌞🍀🩷

# 654
Здравейте! Ние сме си вкъщи, ММ нещо работи по двора, детето е навън с колелото, а мен не ме свърта вкъщи. Сега ще сложа едни кюфтета да има за вечеря, ще взема душ и ще изляза малко навън. Зависи колко часа ще стане и докъде ще стигна с разходката си 🤭😆 Хубав уикенд на всички!

# 655
  • София
Здравейте и от нас. Аз от почивката скочих в тежка работна седмица и вчера отново поехме напът. Сега пък сме с класното на ММ от академията в Сапарева Баня. Голямо киснене днес в минерална вода, поизгорях даже. Сега всички герои дремят и събираме сили за силна вечер довечера.  После пак тежка работна... абе... въртележка.
Мъниче, завърши ли семестъра?
Радинка, дали вече нямаш по-добри новини?

# 656
Добро утрооо,
Неделното кафе е от мен днес, поднесено с по едно сладичко бонбонче за мое здраве!
Пожелавам ви хубав неделен ден!

# 657
Щастлив е този, който на разсъмване успява да осъзнае, че е жив, че е здрав, че слънцето грее. И пак ще има нов ден.
Добро утро!

Мис Ю, честита да си! Здрава, с много поводи за усмивки и заобиколена от любими хора! Сърчицето днес с кафето е за теб.
Знам, че нашата рожденичка ме е изпреварила, но да се отчета и аз и да наваксам с вчерашното си отсъствие.
Фло, браво на вас, пожелавам дълги години такива събирания!
Дунди, ще помогонат процедурите, нали заради това се правят.
Маги, Сети - добри решения за почивните дни.
Мъничето къде ли е? Завърши ли?
Радинка - бързо възстановяване.
На неспоменатите - прегръдки.
Аз от петък сутринта /сестра ми рано, рано ми звънна, за да ме уведоми/ следя издирването на животното /все още не е ясно пантера ли е, пума ли е, ягуар ли е и т.н./. Чудя се истина ли е, не е ли. От една страна взеха Шумен на подбив и много шеги и мемета отнесе нашия град, от друга си е много притеснително, ако е истина и има опасност за хората. Никой не е наясно дали е там все още, може и другаде да е отишло. Дано скоро свърши тази сага.
Аз днес ще си върша обичайните неща, нещо не ми е много приповдигнато настроението, но и това ще мине. Очертават се адски горещини, ще видим как ще оцелеем. Пак много рано се повишиха доста температурите и така го дават и в началото на юли. Каквото и да е, ще трябва да го преживееем. Де да можеше да е някъде на сянка, в гората, до басейнче или на плажа. Ех, мечти.
Хубав ден!

# 658
Добро утрооо,
Неделното кафе е от мен днес, поднесено с по едно сладичко бонбонче за мое здраве!
Пожелавам ви хубав неделен ден!

Значи днес имаме официална причина да ядем торта за закуска, обяд и вечеря 🤭🫣
Мис Ю, желая дните ти да бъдат изпълнени с поводи за смях, приятели, които никога не връщат празна чаша и поне едно приключение, за което ще се чудиш как изобщо си се навила! 😄
Помни — възрастта е просто оправдание да си правиш каквото си искаш… с малко повече стил и малко по-скъпи обувки! 👠
Весел празник и слънчево настроение!

# 659
  • София
Имаме празник във военното ни блокче! Всичко ни е позволено - и торта, и напитки, и танци!

МИЛА МИС Ю, ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ НА МНОГАЯ ЛЕТА! ЖИВОТЪТ ТИ НЕКА ДА Е НИЗ ОТ СБЪДНАТИ МЕЧТИ, ПОСТИГНАТИ УСПЕХИ И МНОГО ЛЮБОВ, ВЕСЕЛИЕ И ВЪЛНУВАЩИ СПОМЕНИ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!
Прибрах се от Златоград, заминах за село, да нагледам Ромео и да взема колата. Вчера бяхме с внучките в Карлово. Изкарахме един незабравим ден.
След толкова пътувания и емоции, днес е ден за почивка.
Прегръщам ви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт