Термин февруари 2025г. Тема 2

• 27 274
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
И аз да се оплача… с вирус съм. Вчера бях на лекар, снощи симптоматиката се засили- боли ме гърло, глава, носа се запуши, имам секрет. Чудооооо. И се лекувам с Вит С, лимони, лукчета, нямам температура за това не съм пила парацетамол. Някой минавал ли е вируса, как изкарахте, кога се оправихте и с какво ?

Ние с мъжа го минахме, някакъв вид ковид е, но с по-стар тест не се реагира. Аз го минах по-леко с един упсарин и един парацетамол, но парацетамолът може би беше заради прегряване.

# 46
И моят нос нещо се опитва днес да се запушва и тече, избил ми е и херпес на устата. А пия Биозин мама от началото.
Аз започнах и кръвно да свалям и главоболие, но май е заради това, че не се храня достатъчно, така че ще променям начина на хранене

# 47
Daisy D. - и аз от вчера съм с вирус. Още даже не съм ходила до личната, защото и в 6гс пак изкарах един, та знам какво да пия - както ти каза лукчета или билкови пастили, чай, мед, лимон, гаргара ще си правя на гърлото с вода сода.

Засега само носа ми е запушен - хрема и секрет по гърлото, но нямам температура и друго не ме боли. Ако излязат и други симптоми ще отида на лекар. Иначе мъжа ми го изкара миналата седмица от сряда до неделя някъде, на крак, основно носа беше,   като само 1 ден имаше температура. Ама той пиеше Нурофен и по-силни неща.

Оправяй се, дано и при нас да мине бързо и лесно.

# 48
Момичетааааааааааааааааааааааааа! Обадиха се от Геника, здраво е и е момчеееееееееееееееееееееееееее!
Да, сори, просто искам да си споделя щастието! Grinning

# 49
И аз да се оплача… с вирус съм. Вчера бях на лекар, снощи симптоматиката се засили- боли ме гърло, глава, носа се запуши, имам секрет. Чудооооо. И се лекувам с Вит С, лимони, лукчета, нямам температура за това не съм пила парацетамол. Някой минавал ли е вируса, как изкарахте, кога се оправихте и с какво ?
Вземи си и един биозин мама детето ми е с пневмония и на мен ми се по духа сливиците само с него за 3 дни гърлото ми се оправи и не успях да развия други симптоми. В началото пиех 2х1 сега си пия само по едно сутрин.

# 50
Аз от неделя съм с болки в гърлото и хрема.
Имах и температура 38° в неделя вечерта и вчера.
За болките в гърлото използвах смрадлика за гаргара и Herbitussin Бронхи и гърло билкови пастили.Мога да кажа,че вече всичко е наред с гърлото.Хремата още си ме мъчи.
Бързо възстановяване!

# 51
  • България

Още първите седмици изкарах вирус с висока температура, болки в гърлото, запушен нос - пих Авирон Рапид, Гелоривойс, парацетамол, мазане с оцет и 1-2 пъти с мед на гърдите. За щастие, ми останаха само леки налепи, та пих Тавитек.

Бавно се изчистих, но нещо носът ми се запушва нощем.. някой друг така?

# 52
Днес си получих резултатите от БХС,по време на прегледа ми казаха,че всичко е наред,но някой от показателите са под това,което е дадено като средна стойност. 12 седмица съм.

Обиколка на главата HC - 66.5
Дължина на фемура FL- 6.1
Коремна обиколка AC- 55.1

Някой има ли идея дали тези стойности са притеснителни?

# 53
Момичета, на прегледа за БХС казаха, че всичко е наред и рисковете са много ниски. Сега излезе резултата от комбинирания скрининг и гледам, че b-HCG e МоМ - 2.64. Изчисленият риск за Даун е 1 към 7682. Някой има ли такова ЧХГ и какво казват за тази стойност лекарите? Плацентата пък пише, че е задна ниско разположена. Нищо не ми казаха за нея, като например, че следва да лежа и т.н. Още в 7 г.с. като ме заведоха при наблюдаващия АГ каза без физически натоварвания и секс, ама не обясни защо. Дали е заради плацентата? Лекарката Виолета Стратиева на прегледа в понеделник за БХС нищо не каза също. Всичко било нормално..

# 54
Момичета, на прегледа за БХС казаха, че всичко е наред и рисковете са много ниски. Сега излезе резултата от комбинирания скрининг и гледам, че b-HCG e МоМ - 2.64. Изчисленият риск за Даун е 1 към 7682. Някой има ли такова ЧХГ и какво казват за тази стойност лекарите? Плацентата пък пише, че е задна ниско разположена. Нищо не ми казаха за нея, като например, че следва да лежа и т.н. Още в 7 г.с. като ме заведоха при наблюдаващия АГ каза без физически натоварвания и секс, ама не обясни защо. Дали е заради плацентата? Лекарката Виолета Стратиева на прегледа в понеделник за БХС нищо не каза също. Всичко било нормално..

В началото на всички е ниско разположена. Моята също. После се вдига или си остава по ниска

# 55
Да ви питам някоя от вас правила ли е или ще прави застраховка. И ако да каква какво включва и колко струва?

# 56
И аз минавам да се похваля. Правих vision, днес ми се обадиха всичко с бебето е наред, очакваме госпожица 💜

# 57
Аз съм ужасно изтощена 24/7. Повръщам и водата, която приемам, а уж до 12-та седмица било...😀 С първото дете се надявах да отшумят неразположенията, но си карах до родилното, дано сега не е така.

# 58
За какво застраховка?

И от моя скрининг резултатите излязоха. Чакам на 12 да ми се обади генетикът за разчитане, но са сходни с тези на моята приятелка и мисля, че всичко е наред.

ThroughMyWindow, щом са ти казали, че всичко я наред,не го мисли и не чети статии в интернет. Специалистите имат знания,а и достатъчно опит, за да преценят. Иначе с четене само се стресираме и не е ок за бебетата Heart

Само аз ли от темата ще правя парти за разкриване на пола? Grin Направо се чувствам като някакъв тийн, а съм на 33 г. хахах Хайде, да повлека крак Grin

# 59
Здравейте момичета , да ви попитам в коя седмица правихте ФМ ?

Общи условия

Активация на акаунт