Термин февруари 2025г. Тема 2

• 40 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • България
Не, още не усещам нищо. Та тъй като няколко съфорумки бяха споменали, че вече усещат мърдане, я краче, я ръка.. И директно я питах с тази предна плацента кога да очаквам. Само още няколко седмици... Wink

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 16:49 от Lady_Kalinka

# 331
  • Варна
Не, още не усещам нищо. Та тъй като няколко съфорумки бяха споменали, че вече усещат мърдане, я краче, я ръка.. И директно я питах с тази предна плацента кога да очаквам. Може би скоро ще започнеш да усещаш.
Аз съм в 17 гс с предна плацента също, доктора ми каза след 20 гс или по- натам мога да усетя нещо. И наистина на прегледа бебето постоянно се движеше, а аз нищо не усещах.

# 332
Аз писах по-рано за малкия господин. Усещам го  ,от началото на 17 г.с . Успях да го хвана дори на видео, ами то се вижда как ми рита корема и той отскача. Задна плацента имам. Вече съм 18+4 и ритничета се засилват ,но и той си е пораснал вече. Вчера дори ритна баща си по устата,докато целуваше и говореше на корема. 😀

# 333
Аз съм със задна плацента. Днес направо цял ден го усещам и като седна и коремът ми се движи. Не си представяйте, обаче от онези отчетливи движения, а леко вибриране. Но се вижда, че отвътре нещо побутва.
Ще започнете и вие да усещате, нормално е някои бременни усещат чак в 6ти месец

Аз днес си взех болничния. Доволна съм много от отношението в болницата. Не ме претупаха, направиха ми преглед, видях го момъка, станал е дългуч Grinning
Взеха ви кръв и урина, всичко както трябва да бъде. Бяха ш много учтиви.

Момичета, а вие имате ли тази линията - Nigra ли беше? При мен вече е доста по-отчетлива, но ш ми се появиха косми по корема Grin Козметичката ми каза да не ги пипам - ще изсветлеят

# 334
  • Варна
Радвам се за теб КРР. Аз линия нямам още.

# 335
Здравейте, бъдещи мамчета! Аз съм с термин 25.02 и до сега само ви четях, но имам вече въпрос към вас и се осмелих да пиша.

Трябва ми мнение за възглавница за бременни. Заслужава ли си да си взема? Замислям се тези дни, защото само се въртя и както мама казва “все едно въгарци имаш в г*за” 😁. Не мога да спя спокойно, не стига че се будя да пишкам поне по 3 пъти, ами и сега неудобството… То за хубаво де, ама все пак… 🤭
Ще се радвам на мнения!

# 336
На мен ми е много удобна възглавницата за бременни. Даже не знам дали и за после няма да си я запазя. Grinning Единственият минус е, че от време на време се налага да се боря с кучето за нея. Grinning

# 337
Препоръчайте хубава възглавница, че тази, която си поръчах не става за нищо.

# 338
Аз съм със задна плацента. Днес направо цял ден го усещам и като седна и коремът ми се движи. Не си представяйте, обаче от онези отчетливи движения, а леко вибриране. Но се вижда, че отвътре нещо побутва.
Ще започнете и вие да усещате, нормално е някои бременни усещат чак в 6ти месец

Аз днес си взех болничния. Доволна съм много от отношението в болницата. Не ме претупаха, направиха ми преглед, видях го момъка, станал е дългуч Grinning
Взеха ви кръв и урина, всичко както трябва да бъде. Бяха ш много учтиви.

Момичета, а вие имате ли тази линията - Nigra ли беше? При мен вече е доста по-отчетлива, но ш ми се появиха косми по корема Grin Козметичката ми каза да не ги пипам - ще изсветлеят
Радвам се за теб КРР. Относно косъмчета всичко е хормони. Аз съм с лазерна епилация и на места ми се появиха, защото все пак си трябва поддръжка, но по време на бременност не може. Странното е, че и при мен на коремчето се появиха, но не мисля да ги пипам.

# 339
Препоръчайте хубава възглавница, че тази, която си поръчах не става за нищо.
Аз съм много доволна от тази на Sevi baby, закупена от Вис виталис. Едно, че е много удобна и с мъжа ми се бием за нея 😂 Второ, че става и за бебчето след като се роди, да се слага в нея като в гнездо, защото е от 2 части:
https://visvitalis.bg/product/sevi-baby-vazglavnica-za-bremenni- … e-ot-2-chasti-579

# 340
И аз се чудя за възглавница, за момента си ползвам една малка, която слагам пред корема и ми е удобно.
Нямам такава линия все още, но имам косъмчета. Бяха ме предупредили приятелки за тях и съответно не ги пипам.
За усещанията - от 16г.с започнаха “бълбукания”, сега вече се усеща и мърдане, но не отчетливо. Не съм усещала ритници и ясно движение на корема, но ти първа ще влизам в 18г.с. Също съм със задна плацента и знам, че при тези с предна започват от 20г.с някъде усещанията.

# 341
И аз се чудя за възглавница, за момента си ползвам една малка, която слагам пред корема и ми е удобно.
Нямам такава линия все още, но имам косъмчета. Бяха ме предупредили приятелки за тях и съответно не ги пипам.
За усещанията - от 16г.с започнаха “бълбукания”, сега вече се усеща и мърдане, но не отчетливо. Не съм усещала ритници и ясно движение на корема, но ти първа ще влизам в 18г.с. Също съм със задна плацента и знам, че при тези с предна започват от 20г.с някъде усещанията.

Аз съм с предна плацента и усетих бебето в 15г.с , но за мен това е втора бременност

# 342
Възглавницата е една от най-добрите ми покупки. Супер удобна. Взех моята от детето в теб, шият си ги в България, варненска фирма май

# 343
Аз започнах да усещам леки побутвания и бълбукане около 14 гс но на мен ми е 3-та бременност и сега съм със задна плацента предните пъти бях все със предна и не помня кога точно усетих бебето но е било по късно.

# 344
Момичета досега не казвах, защото исках АГ да прозвучи убедително, чакаме момиченце🩷. Да отбележа, че ние много искахме и имахме вътрешно усещане, че ще е. Сбъдната мечта си е.
Вчера бяхме на преглед всичко изглежда нормално, нашата госпожица е доста шавлива на всеки преглед. Оказа се, че в момента е напречно разположена, както и че имам леко стеснение на шийката, но не било нещо фатално за момента. Сега очакваме другата седмица ФМ в 20г.с., за да видим как е.

Общи условия

Активация на акаунт