КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 372
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Около 3-4 дни ми закъсня и тогава направих теста.

# 151
  • Габрово
Направих си теста ден преди датата на МЦ,беше положителен.

# 152
два дни преди датата на цикъла ми,усещах напрежение в гърдите и болки като менструални,и няколко дни въпреки болките все не идваше цикъла и като взех тест не бях изненадана от двете черти Wink само не ми е ясно веднага ли след зачване гърдите се напрягат,че моите така си ги усещах Thinking

# 153
След около седмично закъснение - бяха 2 доста категорични чертички.  Laughing

# 154
  • Канада
Два дена преди да ми дойде.Теста беше за ранно отчитане и пишеше,че на третата минута трябва да имам чертичка!Обаче на 15 секунда имаше вече червена чертичка и то по тъмна от контролната Mr. GreenИ то точно в този месец,в който не очаквах да е станала работата!

# 155
След 10 дни закъснение.

# 156
4 дни преди да ми дойде цикъла, при това късно вечерта. Втората чертичка си я имаше, макар и малко бледичка Wink

# 157
На петия ден след като ми закъсня.
Направих 3 теста за да съм сигурна, че виждам правилно втората чертичка  Joy

# 158
  • в мечтите си
Направих теста 3-4 дена след като ми закъсня

# 159
  • София
Една седмица след като ми закъсня.  Heart Eyes

# 160
Теста ми беше положителен още преди да ми закъснее цикъла.
Peace

# 161
Аз си направих тест 10 дена след като ми закъсня и ми отчете двете чертички Laughing
И аз  Peace

# 162
  • Пловдив
Въобще не ми отчете-правих си кръвен тест

# 163

Здравейте мили мами! Миналият петък направихме тест с таткото 9 дни след закъснението. Резултатът 2 черти първи беше видян от таткото (той държеше много) и после нали знаете - сълзи, смях  Simple Smile, но в момента това е нещото около което се върти целия ни свят 

# 164
  • София - Младост 1А
Закъсня ми с 2 дни и тъй като трябваше да провеждам лечение си направих на майтап тест... то майтап, майтап... ама сега е на почти 2 годинки...

Общи условия

Активация на акаунт