КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 415
  • 308
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Честито на jjoy!     bouquet
На мен ми отчете на първия ден от закъснението, но сутрештна урина и не бях пила много вода през нощта, за разлика от друг път.

# 166
закъсня ми с една седмица, тогава направих тест и не очаквах да е положителен, но се оказа, че е и бях на 7-мото небе

# 167
Тестът си го направих когато ми закъсня с 14 дни. Резултатът беше  EFP

# 168
Аз не можах да се стърпя и 10 дни след овулацията и  luvbed си направих тест и имаше супер бледа втора черта. Усещах че нещо става в мен и не можах да дочакам закъснение. Естествено не бързах да се радвам толкова рано, но като ми закъсня с два дни си направих още един и той  EFP  smile3521

# 169
Усещах че нещо става в мен. Естествено не бързах да се радвам толкова рано, но като ми закъсня си направих веднага тест и той беше  EFP newsm44 За по-сигурно си направих още 2.  newsm53

# 170
Направих си тест в деня в който ми закаъсня, но чертичката беше толкоз бледа че граничеше с въображаема.Повторих след 4 дни и  Laughing Laughing Laughing

# 171
направих си теста 2 дни след като ми закъсня Wink

# 172
2 дена преди датата-резултата 2 бледа чертичка

# 173
Направих си теста след като ми закъсняваше 6 дена. Работехме по въпроса, но не очаквах да стане точно в този месец и за това не съм правила предварителни тестове...

# 174
моя цикъл закъсняваше май две седмици.два теста въобще не отчетоха,че съм бременна.чак при гинеколога разбрах.

# 175
  • Варна
13-14 дни след закъснението.  Чертичката за положителен тест се появи първа(много наситена),   Shocked после се появи и другата   #Crazy. Голяма изненада(при нередовен цикъл)

# 176
Ден след като трябваше да ми дойде цикъла! Желая ти успех!

# 177
  • София
И двата пъти 4-5 дена след като ми закъсняваше си направих теста и ми отчете  EFP

# 178
  • София
В деня, в който трябваше да ми дойде. Беше точно две седмици след зачеването Simple Smile
След три дни си направих втори тест - пак положителен, с по-добре изразена втора чертичка.
Няма по-щастлив човек от мен!

# 179
Почти веднага след закъснението,защото очаквахме да се случи

Общи условия

Активация на акаунт