Януарски бебешоци 2005'І :)

• 11 588
  • 245
  •   1
Отговори
# 60
  • София
НА КАТЮША СЪЮО МНОООГО БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ.
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА !!!  Grinning

# 61
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Привет на новите мами.

Момичета при вас скри ли се тъмната черта на коремите и прибраха ли ви се тумбачетата?

# 62
Цитат на: dezyg
Привет на новите мами.

Момичета при вас скри ли се тъмната черта на коремите и прибраха ли ви се тумбачетата?

Моята доста избледня, а корема май не е мръднал  Sad
Дупето също Sad

Добре дошли на новите януарски попълнения Simple Smile
Имаме си вече и близначета в списъка Simple Smile

# 63
Добре дошли/ завърнали се на новите мами!

Гуендолин, аз се избръснах още на 20тия ден преди да отида на гинеколог (имах нормално раждане). Горе долу оттогава 4е даже и от по-рано май си ползвам специален интимен душ гел, ту него ту бебешки сапун за измиване. Нямам проблеми от това за сега.

Десиг- ПОприбра се корема но не и изцяло.... е, не е като в първите дни след раждане ама не е и плосък (то май и преди забременяването не ми беше съвсем.....)
Тъмната 4ерта поизбледня но още си седя- не знам кога се о4ертава да се махне>

# 64
  • София
Добре сте се завърнали Галя и Бори!

Добре дошли и на Юлето е Милка!

Честити ви бебочества и само хубави моменти заедно!

desyg, на мен ми избелява пигментната линия, но все още се вижда. А за тумбачето не ми се е прибрало  Weary  . Но като се гледам не съм се прибрала от никъде, приличам на една Animal Cow-ичка. Изобщо не мърдам от килограмите на които ме изписаха, +10 съм и не мърдам newsm45 . А не ям много, но пък много течности поемам, ами все съм си жадна. Викторчо направо ме изпива. Страх ме да правя диети, защото пък да не вземе да ми секне манджата на детето.

# 65
Цитат на: asa
Страх ме да правя диети, защото пък да не вземе да ми секне манджата на детето.

Asa едва ли има връзка. Аз от една седмица почти не ям /ама и не свалям кила/, а кърмата ми направо струи и Самуил се дави  Rolling Eyes
Май важни са течностите и мнооого спокойствие  Thinking

# 66
И аз си имам коремче мъничко, нещо не съм сериозна с гимнастиката и тая пуста кафява линия, която ми пречи.

а колко вода пия, дори нощем пия поне по 1 литър, като пожарен кран съм Simple Smile

# 67
Цитат на: Casey

Asa едва ли има връзка. Аз от една седмица почти не ям /ама и не свалям кила/, а кърмата ми направо струи и Самуил се дави  Rolling Eyes

И аз мисля 4е май няма връзка 4ак такава с храната и отслабването- за първите 2 дни в къщи свалих 6 кг ( и аз не знам как, но сигурно е имало и остатъ4ни те4ности след раждане). После имаше период въобще не ми се ядеше, свалих още 2 кг, но тогава бях нещо в лека депресия и май следствие на това ми понамаля кърмата.
Сега от 3 дни минах на ниско въглехидратан диета (знам 4е не трябва щото кърмя, но ...следя внимателно за реакции на Марк или на лактацията- засега ОК)- свалила съм 3 кг, но понеже по4нах да се изцеждам пак, си имам кърма даже пове4е отколкото в дните когато съм яла нормално, но не съм се цедила............

# 68
  • София
Цитат на: Casey

Ми като никой не ме нерви, кажи как да отслабна. Grinning Ще взема да спра билковия чай дето го пия, че от него може да се дрогирам и да ми е все едно Grinning  Ами ако стана пък много нервна, дали няма да ядосам мъж ми и да си изпрося някой бой Thinking

# 69
  • Варна
Ми като никой не ме нерви, кажи как да отслабна. Grinning Ще взема да спра билковия чай дето го пия, че от него може да се дрогирам и да ми е все едно Grinning  Ами ако стана пък много нервна, дали няма да ядосам мъж ми и да си изпрося някой бой Thinking

Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Скица такава!

Аз още си имам пигментна линия, а с килограмите нещата стоят така- след прибирането от болницата- минус петнадесет килограма(от общо тридесет), от както съм в къщи, при все че хапвам като за световно(закуска, обяд, след обедна закуска и вечеря ) свалям по около кило на седмица и до момента са общо четири свалените кила. Коремът ми не се е прибрал още, но аз мисля че е рано за чудеса и като почна гимнастиките след втория месец ще вляза в релси.

# 70
Здравейте и от нас! нашето семейство стана вече 5 членно с малката Емили ,която днес има рожден ден-става на 1 месец Simple Smile .
И ние имаме пъпчици по лицето и главичката, които сутрин изчезват или докато спи ,а когато плаче или следобяд се появяват.мазах с крем "Бочко"-същата работа.Затова четох че има т.нар. "бебешко акне"което изчезва само без никакви мазила. В понеделник сме на консултация и ще имаме повече новини. Ние вече се смеем и усилено се вглеждаме в шаренийките, а мама се бори с килограмите  Sad .Успех на цялата весела компания-Таня

# 71
За тези бебешки пъпчици-и на нас ни излизат и аз не ги мажа.
Мисля си че се провокират от храната, която ям. Сега гледам да не ям много сладко и не се появяват, но хапна ли сладки или шоколад има пъпчици...
Може би организма му реагира и трябва да го надрасне.

# 72
Добре дошла Тани и честит първи месец.

# 73
Цитат на: tanny
Ние вече се смеем

Еее, супер Simple Smile
Мен явно още ме бойкотират, ама аз му се пуля насреща и чакам търпеливо  Wink

# 74
Здравейте от нас!
Добре дошли на всички нови майки и на тези, прибрали се вкъщи! Леко гледане ви пожелавам!
При нас всичко е нормално: през деня спим, през нощта се храним, на максимум 3 часа! Тая нощ Руби яде първо в 12.45 и на следващото хранене съм се объркала и мислех, че е 5.30 и тъкмо се зарадвах, то се оказа, че е 3.15! После се разнасяхме и час и половина, че не можеше да заспи от пустите колики, та голяма мъка беше. На всичкото отгоре сега ходихме да гледаме една къща, та и трябваше да карам 100 км, изобщо натоварена програма.
Иначе Руби според мен расте, но чак другата седмица ще го водя в консултацията да го мерим. Канех се днес да отида, на свободния прием, но нали пътувахме.
Моят корем също не се е скрил, аз първата седмица след раждането бях свалила 10 кг и сега съм заковала на 4 кг над предното тегло и не мърдам. Вчера за пръв път въртях колелото, от днес ще почна и с коремните упражнения. С Дани щом спрах да кърмя ги свалих за нула време килограмите, така че не ме е страх.
Цитат на: Victoria_R

Сега от 3 дни минах на ниско въглехидратан диета (знам 4е не трябва щото кърмя, но ...следя внимателно за реакции на Марк или на лактацията- засега ОК)- свалила съм 3 кг, но понеже по4нах да се изцеждам пак, си имам кърма даже пове4е отколкото в дните когато съм яла нормално, но не съм се цедила............

Не знам дали някой ще ме послуша, но аз да си кажа: рязко отслабване по време на кърмене е изключително противопоказно, защото се отделят някакви си токсични вещества, натрупани в организма, които отиват директно в кърмата. Затова и не се препоръчват дието. Вие си знаете най-добре естествено. То аз съм удивена и от лекарствата, с които докторите тъпчат бебчетата в БГ, но очевидно е другояче там. Знам само, че аз лично с Елоком не смеех да се мажа по време на бремеността, защото пишеше, че не е безопасно за плода, учудена съм, че с такава лекота го дават на едномесечни бебета!
Поздрави от нас,
Сара

Общи условия

Активация на акаунт