Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 185
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ми нормално има два пола, биологията не казва нищо различно.

# 76
На тази цирко-олимпиада само едно публично събуване на гащите й трябва и ще падна вече Joy

# 77
  • София
Имам чувството, че живеем в различни светове. Но ще ви просветля - пишка лесно се маха. Има безпишкови китайци транссексуални, които са участвали в олимпиада. Напълно легално. Ние знаем, че те са без пишки, но са били мъже. В случая е жена. Не знам кое в концепцията не успява да се разбере. Потретвам - НЯМА проблем транссексуални да участват. Защо си мислите, че има и то е някаква страшна конспирация и някой не си признава?

Първо, не одобрявам и транссексуалните. Може да са им изрязали нещо, може да са им спаднали нивата на тестостерон, ама годините, през които са се развивали като мъже си дават отражение и им носят предимство.
И второ, въпросните боксьорки не са транссексуални, а физиологично са си мъже независимо какви външни полови органи имат. Все пак боксьорите не се бият с половите си органи, а с мускули, рефлекси, бързина, ловкост... Тези неща при човек с мъжки хромозоми са неоспоримо превъзхождащи нормална жена. Политиката на МОК да се правят на модерни е срамна и гибелна за спорта.
Маркираното откъде се разбира?

# 78
  • Пловдив
Е, нали сте я видели тая пишка, споделете къде е с нас. Вие сте сигурни, че е там. Значи трябва да имате някакво доказателство, нали?
Кои да споделим?

# 79
Нормално има 2 пола,не 35 както някой се опитват да налагат.
И да махне пишока, ще си личи.
Значи си пропуснала биологията в 8-и клас.

П.П. Всъщност, сега не знам в кой клас се учи биология на човека. Аз я учих в 8-и клас. Още помня някои от снимките в учебника, когато учехме за аномалии в хромозомите.
Аз повече няма да пиша, защото темата не е да дискутираме, а защо не и да научим нещо ново (нищо, че ССФ знае всичко!), а да се заклеймят различните.
Ти ако имаш нерви пиши, аз предпочитам да си прекарам неделята в по-приятни занимания.

# 80
  • Terra incognita
Плюс, че боксът е контактен спорт и когато има физическа неравнопоставеност между участниците, вероятността за тежка травма е голяма.
Имам чувството, че живеем в различни светове. Но ще ви просветля - пишка лесно се маха. Има безпишкови китайци транссексуални, които са участвали в олимпиада. Напълно легално. Ние знаем, че те са без пишки, но са били мъже. В случая е жена. Не знам кое в концепцията не успява да се разбере. Потретвам - НЯМА проблем транссексуални да участват. Защо си мислите, че има и то е някаква страшна конспирация и някой не си признава?

Първо, не одобрявам и транссексуалните. Може да са им изрязали нещо, може да са им спаднали нивата на тестостерон, ама годините, през които са се развивали като мъже си дават отражение и им носят предимство.
И второ, въпросните боксьорки не са транссексуални, а физиологично са си мъже независимо какви външни полови органи имат. Все пак боксьорите не се бият с половите си органи, а с мускули, рефлекси, бързина, ловкост... Тези неща при човек с мъжки хромозоми са неоспоримо превъзхождащи нормална жена. Политиката на МОК да се правят на модерни е срамна и гибелна за спорта.

# 81
Хромозомните аномалии са друга работа. Това не са полове.

# 82
  • Пловдив
Хромозомните аномалии, първо, не са норма, щом са аномалии, второ, показват, че критериите за определяне на пола са повече от един и при съмнение и разнопосочност се гледат в съвкупност, а не - че половете са повече от два, еле пък "нормално" да са повече от два.

Важното е да кажем на... Ганя?, че не разбира биологията от 8 клас. Там обаче не е споменавано да има неограничен брой полове.

# 83

Маркираното откъде се разбира?

Аз го разбирам по това как изглеждат (не само в лице) и се движат. Нищо женско няма в тях. А да се докаже може с тест, но защо не го направят и да свърши всичко?  Като са уверени, че са жени, да се тестват.

# 84
  • Пловдив
ЧС, то най-малкото няма единодушие какво да тестват.

# 85
  • София
Няма нищо ново под слънцето. Спортистки със "сложно хромозомно положение" се използват още преди да има тестове!!
Много полезен линк:
https://www.facebook.com/share/p/66zWuQqhnUzXXTB4/

А пък, че МОК са долни к..., които се продават.за пари, също го знаем много отдавна, нали? Защо София не спечели Олимпиада?

# 86
На мен като ми липсва информация или имам само такава от типа "шок", "брадва", полагам усилия да не се излагам публично. Направо не мога да повярвам какво чета.

# 87
  • Пловдив
На мен като ми липсва информация или имам само такава от типа "шок", "брадва", полагам усилия да не се излагам публично. Направо не мога да повярвам какво чета.
А именно?

# 88
  • София
Нормално има 2 пола,не 35 както някой се опитват да налагат.
И да махне пишока, ще си личи.
Значи си пропуснала биологията в 8-и клас.

П.П. Всъщност, сега не знам в кой клас се учи биология на човека. Аз я учих в 8-и клас. Още помня някои от снимките в учебника, когато учехме за аномалии в хромозомите.
Аз повече няма да пиша, защото темата не е да дискутираме, а защо не и да научим нещо ново (нищо, че ССФ знае всичко!), а да се заклеймят различните.
Ти ако имаш нерви пиши, аз предпочитам да си прекарам неделята в по-приятни занимания.

Писах и изтрих. Чудя се как да ти отговоря така, че да спазя правилата на форума. Ще опитам:

До гуша ми е дошло от тази дирижирана  войнствена праведност, от дежурното наизустено хейтърство.
Шепичката хора, различни от мъж или жена (поради каквато и да било причина), не могат да "зарязат" някого с различието си. Абсурдно–тъжно е това анатемосване на различното. Гледам/слушам/чета разни индивиди, изглеждащи от мъжки пол, как изпадат в нещо подобно на паника, когато стане въпрос за педерастия и се чудя конкретно с какво се чувстват толкова заплашени. Някой се сменил пола. Е, и? Какво ме касае това?
Много си цедя думите в момента.

Черна станция, ако външният вид ти е определящ, какво мислиш за пола на Севда Асенова?

# 89
  • София
Ооо, това пък е толкова глупаво със външния вид, особено при бойните спортове....

Между другото, някой в БГ пресата подготвя барбекюто още от момичето, което счупи рекорда на Стефка! Имаше доста публикации, че била момче!!! Отвратително е!

Общи условия

Активация на акаунт