Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 164
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 60
Не само в спорта, ами като цяло, нищо от това не е нормално... нека съм комунистка, фашистка, сексистка... да си направят една Олимпиада за неопределени и разнополови и да оставят нормалните жени и мъже да си се състезават. Аз разбирам някой да има влечение към своя пол, ок. Ама това мъже да са жени и жени - мъже или да се чудиш какво е ТО, айде стига вече. То по тази логика някой здрав човек може утре да се почувства инвалид и да се включи в пара-олимпийските игри...

# 61
  • Пловдив
Ми не знаем всъщност какво точно има. Не знаем дали има конкретна диагноза (синдром) и каква.

# 62
Знаем, просто е по-удобно да не се чете и да се повтаря едно и също. Има ли пишка, няма ли пишка.

# 63
Не е сложно, те от 1000 кладенеца вода вадят. Различни версии. Да покаже.По това се определя пола.

# 64
Да направят сега един тест и да се сложи точка на спора.

Те са си го направили...
The IOC cleared Khelif to compete in Paris, confirming that she complied with all necessary eligibility and medical regulations for the event.

АБСОЛЮТНО НИЩО не е правено. МОК казва, че щом по паспорт е жена за тях това стига. Хайде не се прави на ощипана. Ако на теб ти се беше налагало да се състезаваш с такива друга песен щеше да пееш.

# 65
  • Пловдив
Знаем дръжки, бих казала. Flushed

# 66
Имам чувството, че живеем в различни светове. Но ще ви просветля - пишка лесно се маха. Има безпишкови китайци транссексуални, които са участвали в олимпиада. Напълно легално. Ние знаем, че те са без пишки, но са били мъже. В случая е жена. Не знам кое в концепцията не успява да се разбере. Потретвам - НЯМА проблем транссексуални да участват. Защо си мислите, че има и то е някаква страшна конспирация и някой не си признава?

# 67
  • София
Всичко, което се пише за Имане е ужасно грозно, наистина. Баща 'и предостави акт за раждане, снимки от детството, грамоти. Всеки осъзнат човек ще коментира по-скоро фактът, че има дадено заболяване и дали то върви против правилата, а не дали е жена. В Олимпиадата не е забранено да учстват трансесксуални, както е известно ВЕЧЕ СА УЧАСТВАЛИ, но да се твърди, че някой може да си смени пола в Алжир...нямам думи.

Аз предоставих факти, обаче както обикновено, някои четат и разбират, докато други не желаят да вникнат в проблема, а искат да си прокарат аджендата, тоест, да плюем различните.
Имане е DSD, тоест, интерсекс, поради заболяване. Не и зная биографията, къде и как е раждана и дали после е проследявана от лекар, но не е нейна вината, че е това, което е.
Ако изобщо има виновни то е олимпийския комитет и федерацията по бокс, които не са си уточнили условията за участие, като примерно леката атлетика. Криви, прави, имат ясни критерии. Тук е мътни води.
Да. Защото са коне с капаци. Има жени, има мъже и точка пък. И това, което става сега, са последствията.

# 68
Не мисля, че някой си мисли, че има конспирация. Че те си се хвалят, че разни там транс-същества им участват по състезанията. Просто за нормалните хора не е приемливо това нещо.

# 69
  • Пловдив
Ми някак си нямах предвид само дали в буквалния смисъл има видима, налична пишка и мисля, че от постовете ми става напълно ясно за какво говоря. Ако имах това предвид, щях да предложа тест, решаващ целия проблем - събуване на гащи.

П.П. Включително и в поста, в отговор на който безапелационно си отсякла: "Знаем", съм написала какво имам предвид.

# 70
Нормално има 2 пола,не 35 както някой се опитват да налагат.
И да махне пишока, ще си личи.
 Точно това ще реши спора.
Аз ако съм жена, изглеждаща като мъж и да ме набеждава цял свят ще събудя гащите и ще се докаже. Ама няма да го направи че там се крие нещо.

# 71
Ама и за мен не е нормално. Ама в случая на алжирката - тя не е мъж. И няма защо да лъже. И да беше мъж, нямаше да я спрат от участие. Това се опитвам да обясня 1000 пъти. Няма ЕДНА причина някой да лъже.

# 72
  • София
Нормално има 2 пола,не 35 както някой се опитват да налагат.
И да махне пишока, ще си личи.
Значи си пропуснала биологията в 8-и клас.

П.П. Всъщност, сега не знам в кой клас се учи биология на човека. Аз я учих в 8-и клас. Още помня някои от снимките в учебника, когато учехме за аномалии в хромозомите.

# 73
Имам чувството, че живеем в различни светове. Но ще ви просветля - пишка лесно се маха. Има безпишкови китайци транссексуални, които са участвали в олимпиада. Напълно легално. Ние знаем, че те са без пишки, но са били мъже. В случая е жена. Не знам кое в концепцията не успява да се разбере. Потретвам - НЯМА проблем транссексуални да участват. Защо си мислите, че има и то е някаква страшна конспирация и някой не си признава?

Първо, не одобрявам и транссексуалните. Може да са им изрязали нещо, може да са им спаднали нивата на тестостерон, ама годините, през които са се развивали като мъже си дават отражение и им носят предимство.
И второ, въпросните боксьорки не са транссексуални, а физиологично са си мъже независимо какви външни полови органи имат. Все пак боксьорите не се бият с половите си органи, а с мускули, рефлекси, бързина, ловкост... Тези неща при човек с мъжки хромозоми са неоспоримо превъзхождащи нормална жена. Политиката на МОК да се правят на модерни е срамна и гибелна за спорта.

# 74
Е, нали сте я видели тая пишка, споделете къде е с нас. Вие сте сигурни, че е там. Значи трябва да имате някакво доказателство, нали?

Общи условия

Активация на акаунт