БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 34 621
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
На Даниел му е скучно на това празненство.Няма чалга,гюбеци,оркестър и неговите си приятели-пиянките.

# 16
Той не стига, че пиян като казак ами се прави на DJ и пуска люти гюбеци на гостите. По погледите им съдех, че им е неудобно, а той свирка като пиян селянин в кръчма.

# 17
Да,това беше гадно. Как изобщо си позволяваш да пускаш музика на чуждо тържество?!

# 18
  • В страната на мечтите.
И хората тръгнаха чак да си ходят... ама то и аз да бях и аз щях да си тръгна от такава селения и никакво усещане за време и място.

# 19
Миналата година ,когато бяха на катамаран в Гърция, озвучаваха всичко наоколо с музика.И пускаха видеа как другите катамарани си тръгват, а тия нашите доволни и горди, че им показват как се "забавляват"хората. И през цялото време пияни,мъже,жени,всичко живо.

# 20
Миналата година ,когато бяха на катамаран в Гърция, озвучаваха всичко наоколо с музика.И пускаха видеа как другите катамарани си тръгват, а тия нашите доволни и горди, че им показват как се "забавляват"хората. И през цялото време пияни,мъже,жени,всичко живо.

Да, чак ме хвана срам да ги гледам. Аз не мога да разбера защо на всяко събитие трябва да са като заклани и да нямат спомени. Или това е целта, да няма спомени от тези събирания?!
Не знам и кой и как ще търпи това. Един, два, три пъти, добре, ама....

# 21
Ми той и децата си прави така.

# 22
  • София
Благодаря за темата!Хареса ми сватбата,украса и локация.Тоалетите на родата ,не.😊

# 23
Е, те така си празнуват. И в офиса се пие.Кий както иска да си живее животът.

# 24
  • София-Лагера
Ми той и децата си прави така.
Точно това щях да напиша и аз 🤣
Емилия да ходи да пали свещ ,че се е отървала

# 25
  • Пловдив
Мястото за сватбата беше прекрасно и романтично, но фамилията му видя сметката, този кич и чалга беше в повече, но те явно са си такива. Живи и здрави да!

# 26
Мястото бе красиво, роклите на булката ставаха, но тези чалгарски изпълнения ми бяха в повече. Няма особен смисъл да отидеш на Комо и да излизаш на Слави Трифонов, развяващ байряка и крещящ като обезумял.  Гостите си добавяха италианска музика на сторитата, много малко споделяха бесните чалги, които се лееха.

# 27
Не ми харесаха роклите на Атанаска.
Украсата беше много красива .
Според мен също е бременна. Личи си някакво коремче

# 28
Мястото за сватба беше много добро, но този кич ми дойде малко вповече. И още пред очите ми е роклята на приятелката й Бояна. Grinning

# 29
Роклите и бяха ужасни, за такова тяло което има можеше да извади доста по красиви рокли. Иначе да я бях направоли в Абдовица на полето, по-добре щеше да е . Такава излагация с това знаме с тия чалги , никаква класа . Приличаше все едно София маринова се жени за Гринго

Общи условия

Активация на акаунт