БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 34 624
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Чоко, сватбата Даниел и Атанаска я говорят от сигурно година и половина .. че може и 2. Даже в едно интервю, като ги питаха, Даниел прехвърли на Атанаска да каже, защото тя се мотаела, тоест отдавна искат да се женят, просто не можеха да стигнат до консенсус явно как да я направят.
В крайна сметка важното е на тях да им харесва мястото и начина, по който да е организирана. 🤪

# 31
Пък после стана,че той се мотае и не разписва предбрачния договор Grinning
Чоко, сватбата Даниел и Атанаска я говорят от сигурно година и половина .. че може и 2. Даже в едно интервю, като ги питаха, Даниел прехвърли на Атанаска да каже, защото тя се мотаела, тоест отдавна искат да се женят, просто не можеха да стигнат до консенсус явно как да я направят.
В крайна сметка важното е на тях да им харесва мястото и начина, по който да е организирана. 🤪

# 32
Според мен са намерили добро решение -красиво място за снимки и купон .

# 33

Даниел качва снимка на двете деца, Наска я споделя в стори с коментарите в долната част.
Без коментар.
Иначе ЧРД пост за Емели няма, ама на снимката на двечките не може да остане безучастна.
Ревност, че не е на снимката “мое всичко вие”?!

# 34
Е , сериозно ли така тълкувате коментара и ? 😀

# 35
А какво значи “мое всичко вие”?

Звучи ми като “твое нищо ние”

# 36
И аз мисля,че пак се търси под вола теле.

# 37
Каквото и да беше качила Атанаска за рд на Емели, щяха да я попилеят. Същата ситуация е и с Ирина Тенчева. По-скоро одобрявам, че не е качила нищо.

# 38
При това снимката е съвсем приятна
Коментарът на Танаска си е нормална реакция на жена, с нейни си представи за фотография

# 39
Каквото и да каже и да не каже Наска - винаги ще е черна. Няма да се измъкне от това дори и вече като официална съпруга. Често я защитавам, защото тук се прекалява с измислиците, но аз също не мога и не мога да я харесам.

# 40
Точно затова вече почва да ми става симпатична. Не може за всички беди да е виновна само и единствено тя.

# 41
Ами, да се надяваме, че най-усърдните ѝ хейтъри няма да се включват в новата тема

Обсъждат ми се Бачорски, но каквито са, без помийна кофа хейт отгоре

# 42
  • В страната на мечтите.
Аз мисля че можеше да не пише цяла тирада, че снимката била размазана или че Даниел качва не красиви снимки. Все пак това е снимка на щастлив семеен момент, който не е нужно да е перфектен, изпипан или красив като за Инстаграм, защото живота не винаги е такъв.

# 43
Какво има аз да одобрявам да не съм зела Бай Даньо у нас😅
Булката беше хубава, но това че не поздрави Емели и не беше на рожденият и ден изтрива усещането от приятната визия. Душата и е на злата мащеха, така ми се дава на мен.
Не знам защо но не го виждам дълго да са зедно.
За нея беше въпрос на чест да се омъжи за него, да се валидира, че не е любовницата, а занонна съпруга и натриване на носа на Емилия, която не е додрапала до тази желана фамилия.

# 44
То пък тази фамилия ще каже човек, че е на някакви руски олигарси 😃 Иначе можеше да си смени фамилията още като подписаха в София. Реално тогава законно е станала Бачорска/и.

Общи условия

Активация на акаунт