БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 269
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Интересно защо не са му подарили колелото на датата, когато му беше рождения ден, а го мъкнат в градината на другия ден пред децата...

# 151
  • В страната на мечтите.
Как защо.. пак да се покажат кои са и колко пари имат, като всичко което правят.

# 152
Е, че то детски мотор или кола не е чудо невиждано и непостижимо за другите родители. И ММ искаше да вземе детски акумулаторен  мерцедес за внука/към 450 лв/, но самото дете не го пожела и поиска тротинетка.
А моторчетата бяха и под 200 лв. За мене са достъпни играчки, какво изхвърляне.

Точно, но да се вдига врява само. Ще каже човек, че са му взели истински мотор.

Някакъв детски мотор май му подариха.

На кратко историята с къщата на Олга и Роза.  Втората се хванала с някакъв арабин, който им взел къщата и ги изгонил. Как са подписали документи, какво е станало точно, как е успял, това са подробности. Даниел и още някой от семейството (не помня кой) ходеха да им помагат. Не знам дали успяха да си върнат къщата и какво точно се случи там, но май от доста време са в България.

Даниел май беше разказал при Тото, че този арабина е подмамил с красиви думи Розалия да подпише, но къщата не е само нейна и подписа й не е достатъчен, после пък Роза накарала и Олга да подпише и то без да четат и край.. къщата вече не е тяхна. Дано да се водят някакви дела и да докажат измама, защото иначе толкова усилия отиват на вятъра.

Аз недоумявам как се доверяваш на някакъв, който познаваш от 5-6-10-20 месеца, все тая колко и подписваш документите за къщата. Че и Олга омагьосваш. Интересно как точно им е замазал очите.

# 153
  • В страната на мечтите.
Те тези са такива изпечени измамници и манипулатори, че не е истина, а Розалия е била лудо влюбена и не е видяла нито едно червено флагче, нищо че то сигурно е било като огън пред очите й. Най-вероятно дори не се е наложило много, много да я омайва.

# 154
Не се отнема така лесно къща в Скандинавието, те имат два типа ownership, въпроса е с кой от двата е уреден дома, вероятно е легално отнет

И как служител на реда, каквато май беше Розалия, секюрити или нещо такова, си губи дома… явно предстои да разберем

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 22:36 от .Hazel.

# 155
Доста е наивна милата. Дано си върнат къщата обратно поне.

# 156
Много са ми смешни показните подаръци. Синът ми също е в частна детска градина, рожденните дни се празнуват с торта със сертификат, балони, понякога и аниматор, който прави програмата си в салона на градината. Никога обаче не е имало родители, камо ли родителите да подаряват публично подаръка на сина си, да мъкнат обемния мотор, за да го изтипосат по средата на двора и да правят снимки.

Това е супер комплексарско.

# 157
  • София
450 лв за подарък на 3-годишно категорично не е достъпен подарък.

# 158
Някой друг да обясни на социално слабите бг мами колко е достъпен един детски подарък мотор?
   Въпросът изобщо не беше в това колко струва и кой може да си го позволи. Комплексарщина, парвенющина е това.Като и чалгата в двора на градината, че и танците.Повечто ,които не харесахте сватбата заради чалгата, сега ми обяснявате ,че нищо  толкова  странно не се е случило в градината. Ако кое дете беше в нея щях да изразя несъгласието си пред ръководството.От тяхна страна абсолютно непрофесионално.

# 159
  • София
Може да са искали съгласието на останалите родители  за въпросното мероприятие. Иначе не е редно и не знам как е допуснато.
Някой питаше защо Емели няма парти в градината? Емели си и имаше доста по пипнато тържество в клуб, не е ощетена, даже напротив.
Като знам афинитета на Атанаска към грандиозни тържества, ще взема да ви повярвам че е бременна и не се чувства ок да вложи толкова енергия в организацията на рожден ден.

# 160
Някакви хора подарили на детето си мотор.
И да седна да се занимавам с цената му, с разопаковането, със свидетелите и с музикалния съпровод…
До три дни ще сме го забравили

Такива са Бачорските, съмнявам се, че и родителите в дг са седнали да го мислят откъм бъдеща детска травма на потомците си.
Казваш “бачорски, тия хора са такива и това правят” и това е.

Децата в една градинка тепърва ще виждат по-страшни нещо в живота от парвенюшки подарък

# 161
.Hazel. , да не си на трудов договор при Бачорски като PR? 😄

Подаръка бих го преглътнала аз, но дивата чалга и гнусните подсвирквания на Даниел все едно е в селската кръчма не мога. Далеч не съм аристократ, но това тяхното си е дива селяния.

# 162
Аз ли нещо не разбирам или?
Защо когато някои е на различна вълна освен хейт 😅 или работи за тях или е от родата 😃 Няма ли как да имаме различно мнение от масовото?

# 163
Иво Сиромахов тях ли е описал...В другата тема имаше скрийншот относно мнението му за детските градини Grinning

# 164
Може ли линк към другата тема?
   Естествено,че децата ще виждат и по-страшни неща в живота си, макар че прост и комплексиран човек си е достатъчно страшен. Естествено, че не ни касае цената на мотора и къде е подарен,  но темата е за акомемтари,нали?! Точно толкова колкото ни касаят роклите на Наска и знамето на Комо , и чалгата там и още хиляди други неща,които дъвчем.

Общи условия

Активация на акаунт