БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 257
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • В страната на мечтите.
Какви са тези видеа които качва Розалия? Камерата се мърда като на влакче на ужасите, не се разбира какво говорят през повечето време и са някакви майтапи дето само те си ги разбират?!?

# 136
Инфантилна жена. Май Атанас нарича Тъпи.

# 137
Вие заглеждали ли сте че май Роза и Олга живеят в офиса, където Атанаска качваше стори как правят кухня?

# 138
  • София
А какъв подарък е получил Дани за РД?
И защо това възмути будните бг-мами?
Съгласна съм, че вместо чалга е можело да пуснат детски песнички. Но така разбират празнуването и явно ръководството на градината нямат против.

# 139
Тригодишни празнуват на Шампанско и сълзи Joy

# 140
  • София
Подаръкът няма значение. Никога не ми е хрумвало да подарявам нещо на дъщеря ми на публично място. Имаме си дом за тази цел. Странно е да замъкнеш на детето си нещо в детската градина, за да му го подариш. Изключвам коледните празници, но в нашата простосмъртна ДГ не позволяваха на децата да ги разопаковат на място.

# 141
Здравейте!
Тъй като миналия път, в който понечих да се включа в темата като ,,моралист” сега отново съм тук. 😂
Изключително съм впечатнена как никои не е виждал профилите във Фейсбук на семейство Бачорски при положение че не ги изпускате от поглед 😃
Впрочем ако отворите профила на Рози ще видите неподправени кадри от сватбата и клипове 😂
После ще ми благодарите.Виждам че се изчерпа темата с детския рожден ден 😁

# 142
Хахахах, мерси, Hazelче
Е, Даниел си беше качил сторита и от РД на Емели… и то даже такива, на които се виждаха Емилия и нейното семейство. Явно друга драма е заформена с на Дани сторитата.
Не знам дали Рози е луда ама определено си е странна, но то пък останаха ли нормални 🤷🏻♀

# 143
  • Sofia
Какъв е подаръка?

Д беше си пуснал чалга на малката колонка докато още подреждаха и нямаше деца.
После пусна детски песнички.

# 144
  • На зелено
Аз съм в абсолютен потрес, че родителите организират парти в детската градина, макар и частна. Стори с подарък не съм гледала. Но това практика ли е в частните ДГ? Едното ми дете е било в 2 частни градини (извън България) и такъв цирк е нямало. Децата чиститят на детето, родителя приготвя нещо (ако позволят) и градината подарява на рожденика нещо малко.
Аз съм пропуснала частта с иззетата къща на Олга и Рози. Каква е кратката история там?

# 145
Имайте предвид, че това, че детската градина е частна далеч не означава, че всички родители са с възможности. От години в София местата в държавните детски градини са проблем. Голяма част от родителите са принудени да ползват услугите на частни такива, макар че трудно успяват да си го позволят.

# 146
Някакъв детски мотор май му подариха.

На кратко историята с къщата на Олга и Роза.  Втората се хванала с някакъв арабин, който им взел къщата и ги изгонил. Как са подписали документи, какво е станало точно, как е успял, това са подробности. Даниел и още някой от семейството (не помня кой) ходеха да им помагат. Не знам дали успяха да си върнат къщата и какво точно се случи там, но май от доста време са в България.

# 147
Подаръкът няма значение. Никога не ми е хрумвало да подарявам нещо на дъщеря ми на публично място. Имаме си дом за тази цел. Странно е да замъкнеш на детето си нещо в детската градина, за да му го подариш. Изключвам коледните празници, но в нашата простосмъртна ДГ не позволяваха на децата да ги разопаковат на място.
Да не по врат а по шия 😅

# 148
  • София
Е, че то детски мотор или кола не е чудо невиждано и непостижимо за другите родители. И ММ искаше да вземе детски акумулаторен  мерцедес за внука/към 450 лв/, но самото дете не го пожела и поиска тротинетка.
А моторчетата бяха и под 200 лв. За мене са достъпни играчки, какво изхвърляне.

# 149
  • В страната на мечтите.
Някакъв детски мотор май му подариха.

На кратко историята с къщата на Олга и Роза.  Втората се хванала с някакъв арабин, който им взел къщата и ги изгонил. Как са подписали документи, какво е станало точно, как е успял, това са подробности. Даниел и още някой от семейството (не помня кой) ходеха да им помагат. Не знам дали успяха да си върнат къщата и какво точно се случи там, но май от доста време са в България.

Даниел май беше разказал при Тото, че този арабина е подмамил с красиви думи Розалия да подпише, но къщата не е само нейна и подписа й не е достатъчен, после пък Роза накарала и Олга да подпише и то без да четат и край.. къщата вече не е тяхна. Дано да се водят някакви дела и да докажат измама, защото иначе толкова усилия отиват на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт