БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 255
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Вероятно след 5 години вече е над нещата, да. Но преди това категорично не вярвам да е била.
Коя жена ще знае, че мъжа, от когото чака дете ѝ изневерява и ще бъде ОК с това? Коя жена ще дондурка плачещо новородено, с мисълта, че той в момента е в леглото с друга и ще е над нещата.
Звучи абсурдно. В това може да вярва само жена, на която не са изневерявали или която не обича мъжа до себе си.
И да, браво на Емилия, че се е събрала бързо, бързо в името на детето и държи положение.

# 121
  • Пловдив
Ако иска да си съхрани нервите най-добре е да продължи напред и да не се занимава с Даниел и цирковете му. Той не я е оценил, тя нищо не е загубила ,защото човека не е държал достатъчно на нея ,че да се бори за семейството им! Живота е кратък няма смисъл да гледа назад и да се чуди "ама сега какво ли щеше да е ". Според мен си гледа живота, детето, агенцията, че е малко флегматична, но това да е.
 Обаче няма как да не злорадства ,ако сега Даниел гледа пак в страни ,то колелото се върти, за това не бих я съдила, помня в риалито беше коментирала нещо от типа " почти се скараха, доволна съм" ,ами нормално е.

# 122
  • София
Наистина ли част от списващите смятате, че няма нищо нередно в това да изпляскаш подаръка на детето точно в детската градина? Дом нямате ли си или просто трябва да е пред всички, че дружно да се ахка и аплодира. Такава парвенющина е отблъскваща. И изобщо няма значение, че градината е частна и уж се предполага, че родителите са с възможности.

# 123
Ми на простолюдието, дето не плащат такса не може. Иначе на тия с възможности може. Кое не разбра?

# 124
  • София
Разбрах само, че има много прости и несъобразителни хора. Sunglasses
Моето дете беше в простосмъртна градина и дори носенето на стари играчки беше забранено. Играеха с наличните общи в градината.

# 125
Ако моето дете беше в тази градина и присъстваше на този рожден ден, " принудено" да яде пица и торта и да слуша чалгата на Бачорските , такъв скандал щях да им направя, такова оплакване, щях да ги накарам сами да си говорят.

# 126
Добре че Бачорските са си избрали дг по техен вкус

# 127
То и хората с деца в държавните градини купуваме подаръци на децата си. Но не ги даваме в градината пред другите деца Rolling Eyes Въпрос на усет е. Например за коледното тържество всички родители в групата купуваме нещо дребно, скъпите подаръци отново остават за вкъщи. Така сме "бедните" хора.
Цялата организация около "почерпката" в градината си е абсолютна позьорщина. Чак стена за снимки, арки с балони. Ако идеята е била просто да почерпят дечицата в градината, показността би била излишна. Арката с балони и кътчето за снимки са за Инстаграма, не за децата.
Атанаска си е бременна, да. Как си представяте тя да се изпусне с корем при други обстоятелства.

# 128
  • София
Добре че Бачорските са си избрали дг по техен вкус
О, ти да видиш контингента пред входа на градината и ще хлъцнеш. Който знае коя е градината, ще разбере за какво говоря. Та да, гюбеците и чалгата от празнуващите детски рожден ден в градината може само да зарадва съседите отсреща.

# 129
Всички са хепи значи

# 130
  • В страната на мечтите.
Емилия доста отдавна е преодоляла всичко според мен. Изобщо няма смисъл нещо такова да те бележи чак за цял живот и 5 години по-късно още да те боли и да го мислиш. Станалото - станало и животът си продължава.

# 131
Ако всеки в тази детска градина започне да прави такива рождени дни там. Всеки родител си влиза с музиката, храни, декори и подаръци, какво ще настане в тази детска градина ? Щом за едни може, значи и за други може.
Това е нередно за мен.
А останалите деца от другите групи, те не чуват ли не виждат ли какафонията, храната ?
Какво като е частна градина, даже много лоша реклама е това с това парти.
Показноста, първенющината и простотията са неща на които не симпатизирам. Парти с подобни декори и почерпки е за съвсем друго място, като иска пак да покани цялата групичка.

# 132
Определено, градината си направи страхотна антиреклама.

# 133
Аз съм останала с впечатление че и от старана на Емилия не е имало изгаряща любов към ДабЮ. Тя млада и глупава, той и казал- айде да си направим дете, тя казала добре… малко като сделка е всичко. Та ако са ми правилни наблюденията, кво има да му страда, поотупала е нараненото си его, че е изоставена заради друга, разбрала се е с Бачора да обезпечи нея и детето и си е продължила живота.

# 134
Аз мисля,че сега Емилия е над нещата.Фокусирала се е върху бизнеса, има човек до себе си, какво да тъжи за Даниел. Не са първи дружки с Наска, но имат цивилизовани отношения. Все пак Даниел не я е оставил да плаща сама наем и да кара на едно майчинство,което предвид възрастта, на която е родила, едва ли е било високо.Каквото и да ми говорите, Емилия е била обезпечена, докато е гледала детето. И след това.Да, и така трябва да бъде, той да си понесе отговорността.
   От днешна гледна точка мисля, че на Емилия изобщо не й дреме какво правят Даниел и Атанаска, достатъчно е да има добро отношение към Емели.

Общи условия

Активация на акаунт