БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 284
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Само загатнала или се знае?
Въртеше се тука това предположение за Аида, но никога нищо съществено. Има ли инфо някъде, примерно тя да им е отговаряла за соц мрежи

# 241
Е написа го, лично не ми го е казала, ако това питаш!

# 242
Написа какво? разбрах, че загатнала само

Не. Не питам казала ли ти го е лично, откъде накъде.

# 243
Имаше стори затова, че е обидена и няма да позволи никой да си присвоява нейната работа.

# 244
Тя Атанаска видя до къде стигна с резила и реши да се отдръпне леко от социалните мрежи. А и след Аида вижда, че интереса към нея доста падна и за реклами. Не може да предложи същата информация, сама не се справя в представянето.

# 245
То па една работа - кога Бачорски са имали премиум заснето съдържание, със съпровод, наратив и всичко…
Аз такова нещо не помня
Чалги, чалги, и тук-там (любимия ми тембър) с приказки и поучения на Даниел - и Атанаска в гардеробни

# 246
Само загатнала или се знае?
Въртеше се тука това предположение за Аида, но никога нищо съществено. Има ли инфо някъде, примерно тя да им е отговаряла за соц мрежи
да, не си ли чела старите теми? Многократно е коментирано, припомням ти.
В бизнес профила си Аида често публикува работата си: https://www.instagram.com/dreams_club_by_aida/ - не само им е поддържала социалните мрежи, ама и им е правила уебсайтовете на фирмите, ресторанта, менюто, както и личния сайт на Наска, брошурите й, дизайните на картички и декорация на семейни празници, вкл рд на Дани, че и на рожденните дни на сестрата на Наска .Дори им е слагала лично тя стикерите на колите, след като е махала старите.

Със сигурност не са се разделили с добро, защото беше качила стори за новото начало и как досега е оставяла чужди хора да си приписват заслуги за труда й. Бачорски и Наска вече не я следват. Дано да са я оценили след като вече 9 месеца не могат да й намерят заместник.

ето работата й по социалните мрежи на Бачорски - издигнала ги е от едва 200 последователя: https://www.instagram.com/p/C1-PQ3pIqyA/
освен това им е правила всички професионални видеа, които са си супер: https://www.instagram.com/p/C2PC8zAId2g/

# 247
Сега като ги изброи, особено печатните неща и се сетих за тая Аида. Мерси за детайлното описание FreesiaR
Свикнала съм Бачорски да са ми в инстаграма, а там, както писах, нищо свръхестетско няма

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:14 от .Hazel.

# 248
А аз бях останала с впечатлението, че Атанаска си снима, обработва и т.н. нейните видеа и снимки и тези на мъжа й. Както и че тя организира украсата и всички детайли по празненствата си.
А и след риалитито сякаш няма толкова много реклами. На 1, 2 магазина за дрехи, както и на пробиотиците дето ги рекламират всички  в инстаграм. Но и напоследък не е много активна. След сватбата нещо се е скрила. Вече е спокойна, че е законна 😅
И преди няколко месеца дори имаше стори, че търсят човек, който да се занимава с обработка на видеа и снмки.

# 249
  • В страната на мечтите.
Chocco, да, имаше обява за работа, но искаха да вършиш 100 неща наведнъж докато седиш на един крак, имаш чаша с вода на главата и четеш „Война и мир“ изразително и накрая за никакви пари. Естествено никой не им се връзва щом вече 8 месеца и още нямат човек.

# 250
Хахахаха, Трополинка, как образно го описа!
   Сега се занимава да предекорира Метлите.

# 251
Аида е прекрасна дама! ❤🌹
Можеща, спокойна, красива и добра. Тя работа ще има винаги, защото е вдъхновена и умее. И аз ще я работя с нея, веднага щом имам нужда.

# 252
Айда от януари или февруари последно това е пуснала: Скоро започвам да качвам съдържание с нови проекти, затова продължавам с качването на някои от нещата, по които съм работила!
😀 И да ви кажа не виждам работата и вече 9 август е.. Как поддържа тоя работен профил? Нали работи много по други проекти защо не ги качва толкова време, след като сама го изплясква публично? Според мен още е на пазара на труда..

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 08:39 от Vanilis

# 253
А тя как точно се каза, Аида, или Айда? Срещам го написано по двата начина.

# 254
Аида работи за Happy, стига съчинявахте

Общи условия

Активация на акаунт