БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 274
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Айда от януари или февруари последно това е пуснала: Скоро започвам да качвам съдържание с нови проекти, затова продължавам с качването на някои от нещата, по които съм работила!
😀 И да ви кажа не виждам работата и вече 9 август е.. Как поддържа тоя работен профил? Нали работи много по други проекти защо не ги качва толкова време, след като сама го изплясква публично? Според мен още е на пазара на труда..
Работеше за голяма верига ресторанти и им направи уникални кампании.

# 256
Както и да се казва, когато изпляскаш нещо в твоя си профил спази го 😀 иначе била сърдита на Атанаска какво си приписвала.. То по тая логика на нея трябва да са и сърдити последователите за глупостите които пише.

# 257
Тоз пък кой е? 
  Вероника нещо се "разпищоли" . Иска почивка, ама снима и качва всяко свое действие.Като че ли иска да натрие нечии нос.

# 258
Има нещо там с Вероника. От къде на къде ще му ходи на личния празник - РД?
И какво като е женен. Той и Даниел чакаше дете, амааа знаете после 😃 Един дол дренки са приятелките на Наска.

# 259
Ваня, и ти си права, но аз не съм сигурна дали е женен.. да не го наклеветя сега него или пък нея .. Hug

# 260
Някой успя ли да гледа подкаста на Иван Кирков (Комеди клуб), където обсъждат Бачорски? Жената, която коментира, не й знам името, твърди, че сватбата е направена, заради втория сезон на  предаването. Едва ли не, ако не се снима предаване, няма да има и сватба? И щели да я дават поне до десетия епизод.  И обсъждаха безумните рокли и как момичето от село иска да е инфлуенсър и да я знаят всички.

# 261
Ваня, и ти си права, но аз не съм сигурна дали е женен.. да не го наклеветя сега него или пък нея .. Hug

И аз не знам дали е женен. Някой по-горе попита дали не е женен, но това за приятелките на Наска не е пречка (ако е така).

# 262
За женения Петър Делев се твърди, че има връзка с Венета Шкодрова, а от скоро се върти слух, че е бременна от него.

# 263
Този Петър е този,който откри ресторанта на Свети Влас ли? Дето Вероника беше там
За женения Петър Делев се твърди, че има връзка с Венета Шкодрова, а от скоро се върти слух, че е бременна от него.

# 264
Този Петър е този,който откри ресторанта на Свети Влас ли? Дето Вероника беше там

Да, същия.

# 265
Ми тя качила стори с него и жена му   Grinning
Малко интересно го е хванала 

Да, същия.

# 266
Да не стане работата както при Емилия и Даниел. Joy

# 267
Ми те всичките приятелки на Наска такива...
Да не стане работата както при Емилия и Даниел. Joy

# 268
Еееееее, големи заключения!

# 269
Ами аз конкретно знам едната й приятелка .Един й беше подарил джип и после си го взе Grinning  Тука малко същата работа. Търси си момичето по-богат от мъжа й.
Еееееее, големи заключения!

Общи условия

Активация на акаунт