БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Това не е подарък. Дал й е джип за временно ползване, под наем срещу нещо си или каквото искате го наречете, но не е подарък.

# 271
Айда от януари или февруари последно това е пуснала: Скоро започвам да качвам съдържание с нови проекти, затова продължавам с качването на някои от нещата, по които съм работила!
😀 И да ви кажа не виждам работата и вече 9 август е.. Как поддържа тоя работен профил? Нали работи много по други проекти защо не ги качва толкова време, след като сама го изплясква публично? Според мен още е на пазара на труда..
Ajda е напуснала Бачорски без да си е намерила веднага нов работодател, нормално е да почне да си прави портфолио, за да се подготви за бъдещото търсене на работа.

Месец по-късно са я наели на пълен работен ден в Хепи и най-вероятно договорът й не позволява странични проекти. Което е логично, тя е топ талант и заслужава нормална работа и отношение, а не освен ангажиментите към почистващата фирма да се занимава да организира от-до личните празници на Наска и родата от Смолян - сестрата и бащата.

# 272
Аз не следя историите на приятелките й, но да си разведен или да се разделиш с партньора си не е чудо невиждано , нито е грях. Вероника се снимала с някакъв мъж и веднага почвате съчиненията.

# 273
Скрит текст:

Ама тя самата си е написала името.

# 274
Ами така го наричаше дамата.Пък и такива,които си търсят богаташи нали така казват подариха ми апартамент, подариха ми кола
Това не е подарък. Дал й е джип за временно ползване, под наем срещу нещо си или каквото искате го наречете, но не е подарък.

# 275
Много интересни снимки. На втората жена му се вижда отново, но в далечината. Оказва се женен наистина, красива му е жената.
Скрит текст:

# 276
Ох, хората са си се снимали, може и близки да са Grinning Да не говорим, че жена му и позира на снимката в далечината. Аз също се снимам с приятелите на мъжа ми, когато излизаме заедно, добре че не съм известна Grinning

# 277
Зареждам се с пуканки.Очаквам още сценарии по картинка.
   И кво друго за приятелките на Наска? Я дайте да ги видим.

# 278
По принцип до сега Вероника не е показвала, че са приятели. Не се е снимала с него. Иначе да, свободни съчинения си правим. Така е. Няма доказателство, че имат нещо повече. Може да е и на РД с някой негов приятел, който не знаем и не е по снимките. Всичко може. Но и аз мисля, че Вероника се стреми към мъж, по-висок от управител на столично заведение.

# 279
Макар че Илиян не изглежда да е лош.Ама то с такава приятелка Даниела да ги насърчава да не работят ,а да ги издържат.Петък е ден на майстора купон се вихри в офиса отново.
По принцип до сега Вероника не е показвала, че са приятели. Не се е снимала с него. Иначе да, свободни съчинения си правим. Така е. Няма доказателство, че имат нещо повече. Може да е и на РД с някой негов приятел, който не знаем и не е по снимките. Всичко може. Но и аз мисля, че Вероника се стреми към мъж, по-висок от управител на столично заведение.

# 280
Не знам дали има нещо или не с този, но не вярвах, че някога Вероника ще се разведе. Изглеждаха в пълна хармония.
Тя Даниела от дизайнер стана писателка.

# 281
Тая Даниела е толкова проста милата. Чак книга написла🤪😅😅 Новата Кобылкина ли си мисли че е?! Ще учи други ков… ъъъ бръмчалки как да ловят муж. Ма женен не женен няма никакво значение. Собственият келепир и интерес над всичко! Гади ми се от такива. Тази със снимката с жененият мъж има също голям потенциал да се разгърне и подходящи ментори… Та да не видим скоро снимка без излишната благоверна.
То ко имаш такива прЕателки не ти трябват врагини

# 282
А аз някъде четох, че собственика на Флайер е с тази Венета Шкодрова…

# 283
Ми то така пише в гугъл
А аз някъде четох, че собственика на Флайер е с тази Венета Шкодрова…

# 284

Макар че и този нейния на Вероника е на морето, но просто можем само да гадаем дали и той е бил на този рожден ден и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт