БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 277
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Странно, че Бачорски не са били на този рд, те много му се подмазват на Петър.

# 286
Илиян на Вероника има рд днес.

# 287
Jacklin, доста точно описание на Даниела. 😀

# 288
Вероника може да е организирала рождения ден на собственика на Пепе, сега пуска сторита от партито. Даниел и Атанаска пък са му рекламни лица на екипите за олимпиадата.

Онзи ден Вероника имаше стори как се образова от книгата на Даниела. Определено това има влияние върху връзката и и раздялата. То пък да се учиш от пишман психоложка..... книгата 50лв, на някои страници по 3 реда написани. На мен ми изглежда от сторитата като лексикон на 15 годишни. То заучени фрази, то клишета.
Живота не е черен и бял и има хиляди ситуации. И да получавам от сама кукувица съвети за връзка си, някак си не ми се струва нормално. Като е толкова наясно със себе си и знае какво иска, защо не е намерила мъж с който да е?

# 289
Точно, голямата “специалистка” стана. Особено този текст под  една нейна снимка ми е толкова смешен.

# 290
Намерила е, но свири втора цигулка. Защото той не присъства нито на снимки, а в риалитито беше замазан до нея, на рожденния ден на Даниел

# 291
Тя тази книга ме я ли издаде преди повече от половин година или аз нещо греша? Вероника защо чак сега/все още чете книгата? Приятелките й как така още не са я прочели и/ или още я четата? Насето и тя едва ли е прочела книжлето. И каква по-точно е тази Даниела и с какво точно е известна, че съм я пропуснала? За нея научих покрай Атанаска ( а за нея пък покрай Даниел) 😂

Vanilis, аз не мога да разбера коя себеуважаваща се жена ще избере и ще се съгласи да бъде втора цигулка. Какво ли не правят жените за малко пари и слава!?  Доста неща от изминалите години се повтарят, просто вече са в Инстаграм, а не в някое тв реалити. Преди години на такива жени ( тип втора цигулка, развалящи семейства) им казвахме "златките", а сега са " атанаските"

# 292
Четат за да я предлагат с код за отстъпка. И Атанаска и Вероника.

# 293
Бих си я поръчала само от чисто любопитство ама да не вземе да ме прихване нещо и по-добре не. JoyJoy

# 294
Не й върви на книгата на даниела щом пак има кампания за 50% отстъпка. всеки месец се опиват да я пласират с отстъпка.

Имам чувството, че Наска и Даниел поради липса на истински реклами правят безплатни реклами на приятелите си - радапола, елита, дрехите и сандвичите, за да симулират рекламна активност в профилите си. Предполагам са си повярвали много и искат още по-високи цени и никой не ги ангажира. И още нещо - те не ползват агенция, защото не искат да плащат % на агенцията. Това много ги лимитира, защото дори и топ инфлуенсъри като Петканова и Пепе са си с агенция, от която идват и големите реклами.

# 295
  • София
Аз в цитата не виждам  проблем. Напълно съм съгласна че хората, които не се чувстват пълноценни сами, няма как да създадат пълноценна връзка. Друг е въпроса , че не са нейни мисли , а е преписвала от тук от там, ако цялата книга е в този дух.

# 296
Атанаска и Даниел трябва да спрат да кумуват. Бракът на Симона Пейчева изкара 2 години, а на Михневи 3.

# 297
Ajda е напуснала Бачорски…
Ако така се изписва по социалните медии, може би е Ажда (турско име), много жени се казват Ажда̀ у нас.

# 298
Ajda е напуснала Бачорски…
Ако така се изписва по социалните медии, може би е Ажда (турско име), много жени се казват Ажда̀ у нас.
Aida е, моя грешка.

# 299
Аида мисля, че имаше испански корени, но може и да се бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт