БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 380
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Не може да му се отрече на Флеъра, че е хубава колекцията за олимпиадата. Цената за един екип не е чудо невиждано, но не са и евтини със сигурност.
Те Наска и Даниел така рекламират, с досада чак, особено Даниел .. едно клипче може да го качи 10 пъти.
А дали е възможно да ревнува от Емели Наска, да, напълно е възможно и е проличавало неведнъж. Тя иска вниманието на Даниел изцяло за нея.
Относно клюката, че Вероника е с Флеъра .. как е женен, друга е уж бременна от него /забравих й името/ и Вероника да е наредена и тя там. Не вярвам.

# 391
Ми клюката я пусна форумката, която пита Атанаска бременна ли е.

# 392
И то със заявление “пускам клюка” 🤣 Добре, че се връзват само 3-4ма, че пак 14 страници с глупости ще се генерират.

# 393
Все повече се замислям - има ли изобщо такова правило, че щом показваш избрани моменти от живота си, едва ли не, си ДЛЪЖЕН да търпиш хорското присъствие 24/7, с абсолютно нахална намеса и скрит зад анонимни акаунти хейт. Дори това, да ти пишат да те питат бременна ли си.

Това в крайна сметка наистина е интеракция на един видим човек, с цяла тълпа невидими, скрити анонимници, които си мислят, че като живота не им е на показ, могат да изливат от себе си съвсем примитивно реакции, коментари и чувства.

Дори в това има лична отговорност, има и възпитание, има и реален живот, в който сигурно анонимниците не се справят нито с децата, нито със семействата си по блестящ начин.

Време е вече и човекът, който се меси в чуждия живот, уж защото бил публичен, да разбере, че глупавия му, хейтърски коментар отеква по-далеч от някаква соц. платформа, той винаги засяга И САМИЯ НЕГО. Като е анонимен, не означава, че не е реален. А щом е реален човек с личен живот, омразата му трови първо него самия.

# 394
Под клипа за тоалетите на олимпиадата..
Интересно е какво е мнението и отношението на Даниел в цялата работа, не знам откъде точно е изтрит този коментар, но едва ли той не забелязва, че коментарите за детето се трият.

# 395
  • В страната на мечтите.
Момичета, днес не спира да се трие тук?! Атанаска ли плаща на форума, че даже и коментара, че Емели е красавица беше изтрит??

# 396
Наске, наемете някой да помага със социалните медии, че ставате за смях с това "копи". Рекламодателят изпраща копи, което инфлуенсърът трябва да публикува, без да пише думата "копи" хаха

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 16:42 от FreesiaR

# 397
Търсят, ама не намират. С тези пари, дето дават.....
   Трополинка , трие се, защото се прекалява.Предполагам.

# 398
Аида наистина беше класа. А сега КОПИ Joy

# 399
  • В страната на мечтите.
Търсят, ама не намират. С тези пари, дето дават.....
   Трополинка , трие се, защото се прекалява.Предполагам.

Е, какво е прекалено в коментара, че детето е красиво, в което спор няма? Явно аз нещо не разбирам или съм пропуснала.

# 400
Защо се трие? Какъв беше точно проблемът с обсъждането по линия на Емели (поне аз лично нищо лошо не бях написала, напротив)? Тази тема не е ли за обсъждане? Боже, Господи!

# 401
Аз не зная точно какво е изтрито днес.Преди няколко дни аз докладвах потребителка,защото обсъждаше малкия Дани по грозен начин

# 402
Всички коментари за отношението на Атанаска към Емели са изтрити. Както и скрийншота

# 403
Ми те бяха безумни.

# 404

А, знае ли се какво се ремонтира? Ново жилище или?

Общи условия

Активация на акаунт