БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 388
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Наска със сигурност чака бебе, видяна на живо от моя приятелка, не се крие с прилепнало клинче е била, с много хубава фигура.
Да и е лека и успешна бремеността:)
Малка е тя още не са и ясни много неща за живота и отношенията и къде заварени деца и още много,  може да се научи за напред, ако има желание…

# 406
Преди време Наска беше споменала, че си е купила апартамент с доста скосени тавани на места.  Може би това ремонтира. Вероятно й е писнало да живее в покрайнините на София и иска да се преместят в града, за да й е по-удобно. Може и под наем да го дава. Може и майката и сестрата на Даниел, ако се прибират в България да живеят в него или пък нейните родители. Не са споделяли за какво ще се използва, можем само да гадаем.

# 407
Няма да се мести Атанаска.
Откакто чака дете е много разхубавена.

# 408
Ей, ама продължавате със съчиненията.
Има си апартамент,е преди беше казала,че ще почва ремонт.

# 409
Нали това съм написала и аз, че апартаментът е нейн и вероятно ремонтът е там. След което съм изброила за какво евентуално може да се използва и накрая съм посочила, че можем само да гадаем.
Ако коментарът Ви е насочен към мен, моля,първо изчетете внимателно моя.
Ако е към някой друг коментар в групата, се извинявам.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:01 от Анонимен

# 410
Симпатичната Андреа Б. е  снимала нещо като влог от сватбата на Атанаска и Даниел в Италия. Има го в Ютуб. Било е доста горещо, а нейното семейство е настанено в доста кофти студио, някаква таванска, в която се разбиха да си удрят главите в тавана. На който му е интересно, може да гледа.

# 411
Атанаска е симпатична , но на мен тялото не ми вижда кой знае какво , просто е слаба . Не е чак някаква голяма красавица . Сигурно е висока .

# 412
  • София
На мен Рая ми е по-хубава Blush

# 413
Апартамента на Насла е в Дружба в близост до офиса.

# 414
И все пак знаем,че не си го е купила сама.Жена без доходи как изплаща,че ми е много чудно.
Апартамента на Насла е в Дружба в близост до офиса.

# 415
От къде знаете Наска какви доходи има и какво си е купила сама?

# 416
  • София
Веднага ще ти обяснят колко много печели от реклами в ИГ.

От къде знаете Наска какви доходи има и какво си е купила сама?
Не съм личния й финансист, за да й водя отчет на парите. Тя беше написала, че сама, с лични средства, си е купила апартамента и че възнамерява да го изплати за една година, ако не се лъжа.

# 417
Може съпругът й да й дава някаква месечна сума и тя да преценява да отделя за ипотека.
  Само предполагам.

# 418
Малко ще сменя темата, но като стана дума за апартамент в София се сетих за историята на Александра Богданска и Даниел Петканов нали си купиха навремето къща до София (май така беше), но на нея й било много трудно постоянното това пътуване и си купи с нейни средства апартамент в София.

# 419
Ох той ми е ужасно антипатичен , направо не знам какво му беше харесала

Общи условия

Активация на акаунт