БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 210
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Значи Атанаска е прецакана и не може да претендира за парите му след развод. Но за пред хората е доволна, че е Бачорска. Както всеки път нейните демонстрации пред хората и в нета, така че не ми говорете , че се е обадила да честити за р.д. на Емели, когато за нея най- важен е инстаграм, там тя показва живот, чувства, състояния и всичко.

# 61
Без предбрачен договор за какви пари може да претендира? 🤣

# 62
  • София
Както всяка друга жена в България с или без предбрачен договор. Тук делим само имущество придобито по време на брака. Парите са си лични.

# 63
Много знаете какво пишев предбрачния, та я изкарахте бедна Танаска.
В много такива договори дори се уточняват суми и имущества за всяко родено дете, изобщо не са с цел “никой да не остане с нищо”

Според мен Роза и Олга нямат нищо против Танаска, видя се в сериите: те имат болни отношения с другата си снаха и синовете, останали при бащата. Притрябвало им е и с Танаска да се разправят

# 64
В последните сторита на Даниел от градината си личи, че е бременна Simple Smile Дано всичко този път е наред.

# 65
Не мисля, че е бременна или поне не си личи. Най-малкото нямаше да е с клинче и бюстие за такива любопитковци като вас.

# 66
Живи и здрави да са, струва ми се бременна жената.

# 67
Кефи ме с тонколонката и песента Принцеса на Константин,докато децата са вътре в градината Grinning    Имало е майтапи

# 68
  • София
Ама моля ви се, качете някоя и друга снимка, за да видим и тези без Инстаграм. 😃

# 69

Прилича да е.

# 70
  • София
Еха, това парти за ДГ ли било. 😃

# 71
Е как преценихте, че е бременна? Изобщо не личи от тези сторита, аз ли нещо недовиждам?

# 72

Буклата в края на косата ли наричате коремче?

# 73
Ако наистина е бременна става ясно кой командва в семейството.Атанаска,която във много интервюта обясняваше как на този етап не иска повече деца,защото иска да се развива професионално или Даниел,който се подсмихваше и и казваше,че той иска голямо семейство и още деца.
Те са хора с финансови възможности и децата им ще са добре осигурени и гледани,така че нека имат още деца.
Само тази чалга малко да намалят,че скоро и децата им ще я пропеят и научат текстовете на песните.Даже и в детската градина не се въздържа Даниел.

# 74
Ами нормално,който плаща ,той поръчва музиката...
Ако наистина е бременна става ясно кой командва в семейството.Атанаска,която във много интервюта обясняваше как на този етап не иска повече деца,защото иска да се развива професионално или Даниел,който се подсмихваше и и казваше,че той иска голямо семейство и още деца.
Те са хора с финансови възможности и децата им ще са добре осигурени и гледани,така че нека имат още деца.
Само тази чалга малко да намалят,че скоро и децата им ще я пропеят и научат текстовете на песните.Даже и в детската градина не се въздържа Даниел.

Общи условия

Активация на акаунт