БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 291
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Ами сигурно им е намалял  обема на работа , при положение , че бяха затворени молове , заведения и тн .

# 661
Е, да,ама да ревеш,че нямаш пари за заплати и купуваш кола за хиляди ... Малко не е адекватно смятам

# 662
Колите им са на лизинг, та не е като да е извадил накуп сумата.

# 663
Аз нв виждам нещо неадекватно , от неговия джоб ли да плаща заплати на служителите , целта на тези програми мисля , че беше хората да се задържат на работа , а не да отиват на борсата , както и да продължи да функционира бизнеса .
Естествено , че са им на лизинг колите .

# 664
Неадекватно е парадирането.

# 665
Има право да кандидатства , одобряват го , не виждам някаква драма , да не св възползва и да плаща от джоба си ли ? Не знам защо си мислите , че не си знае парите . 😀

# 666
Ама защо следите хора, които парадират.

Такъв им е начина на живот.

Разбирам да ги следите поради някакви хуманитарни достижения, а то при Бачорски ВСИЧКО е парадиране. Ако с това разочароват, по-добре не си ги причинявайте

# 667
Мили дами, според мен Атанаска има силикон. Не съм била бременна, ама толкова рано, такива големи гърди ?
А за сутиените, чак пък такъв ефект, нали трябва да има какво да push up-нат.

# 668
И на мен на едни летни снимки ми се стори със силикон, но явно не ..
На сватбата също .. с голямата рокля сигурно е била много пристегната и изглеждаше с по-големи гърди ..

# 669
Мили дами, според мен Атанаска има силикон. Не съм била бременна, ама толкова рано, такива големи гърди ?
А за сутиените, чак пък такъв ефект, нали трябва да има какво да push up-нат.
Никакъв силикон няма.
От бременноста и е голям бюста и това е страхотно за нея.

# 670
Според мен има, но така или иначе скоро ще разберем. Да не стане само като с Гала, която от години всяка година я пишат, че е бременна ;д

# 671
Е , чак пък толкова големи да станат .
На мен с един размер ми се уголемява сутиена при бременност . Но може и дрехите да и правят обем .
Аз също си мисля , че е бременна .

# 672
Толкова бързо да й станат такива гърдите от бременността, едва ли. По-скоро от някакъв сутиен ще е това. Не е важно чак толкова. Едва ли е силикон, за него трябва време за възстановяване.

# 673
От известно време на снимки и сторита винаги е прикрила корема с ръка, онзи ден пък в жегата беше завързала горнище на кръста.
Според мен е бременна.

# 674
За Ковид програмите, много ясно,че ще се възползва, ако го одобрят. Заплатите нямат нищо общо с парите на който й да е собственик. Той също сигурно взема заплата, която разбира се, не е съизмерима с тази на чистачката е кенефа на фитнеса. Но пък,нека леля Пена от Сусурлево да направи бизнес и да си пише голяма заплата.
   Не го величая, хубаво е да сме обективни.
   Може и от бременност да е бюста, +подходящ сутиен,+ позата, в която е легнала. И аз вече мисля,че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт