БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 279
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Тяхната приятелка Ели беше няколко дни на почивка с приятелки.Наси нали беше много близка с тях.Преди ходеха насам-натам.Вероника и тя с някой на почивка.

# 676
Като се роди бебето, предполагам, че трети сезон ще е посветен изцяло на него, хахаха.  Другите роднини Бачорски и без това са второстепенни роли в това предаване

# 677
Разбира се, че ще се възползва , не знам нямате ли познати с бизнеси ,не се изчерпват разходите със заплатите и осигуровките на персонала , отделно хората имат и кредити ,за да инвестират и надграждат , разбира се , че ше се възползват от всякаква помощ от държавата . Да не говорим в други страни в какъв размер беше помощта.

# 678
Те искат да забравят, за предаването, че доста се изложиха, ти вече за 3 сезон сценарий им подготви.

# 679
Вече потвърдено ли е, че Бабчорски очакват бебе? Атанаска я няма никаква напоследък.
А Даниел ако се появи или е за някоя простотия или за реклама на механата.

# 680
На кого трябва да потвърдят?

# 681
Е, как? На форумската беге мама.

# 682
Ааааа, ми не, не са!

# 683
наближава рожденния ден на Наска, тогава 100% ще има фотосесия

# 684
На кого трябва да потвърдят?

Aми тук така се изказвате все едно вече го е обявила.

# 685
Официално Наска не се е обявила, но с клинчета, като се облече си личи.

# 686
Мале, само чуйте музиката https://www.instagram.com/p/C95m_92IXBn/
И се кефят всички, и куфеят. Потрес...

# 687
  • София
Гледах някакво стори на Аида и там жената в почти прав текст си е написала защо се е махнала от великата фирма. Ниска заплата плюс мултитаскинг. Това си се и знаеше...

# 688
Гледах някакво стори на Аида и там жената в почти прав текст си е написала защо се е махнала от великата фирма. Ниска заплата плюс мултитаскинг. Това си се и знаеше...
да. аз дори забравих Наска какви пари даваше за човек, който да замести Аида, но беше нещо унизително ниско и абсолютно неадектвано. Нищо чудно, че вече близо година не могат да й намерят заместник.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт