БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 391
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Доколкото знам къщата си беше на Даниел или на техните, нещо такова. Не са я купували.

# 421
Пуска го под наем Танаска и го оставя да се изплаща, кой не го е правил...
Тия скосени тавани на висока жена, не мисля, че ще живее в него, а постъпва разумно като всяка девойка пристигнала в София - да има нещо на нейно име, не се знае какво ще и дойде до главата

# 422
Plamensi , никой не се превъзнася, спри се малко. Ти имаш ли точна представа кой от тях какви доходи има? Ама подплатено с доказателства. Можем само да предполагаме в една или друга посока. Пишем това,което Атанаска обяви при купуването на жилището. Варианти има много - представи си ,че родителите й са продали имот, дали са й някакви пари, тя ги е вложила, ще даде останалото на части. НАПРИМЕР .  Друга хипотеза - може Даниел да й дава някакви пари на месец, като джобни. Тя отделя от тях и си плаща ипотека.
    Тебе точно какво те бърка откъде взема пари? Всички, които пишем тук знаем,че тя напусна студиото , в което работеше, знаем, че се занимава с инфлуенстване, всички виждаме дейността й в социалките. Мисля,че няма заблудени,които вярват, че става в 6.30 , за да иде на работа от 9.00 и да свършва в 18.00 и от тази си заплата да отделя за жилище.
   Относно Богданска - и аз знам, че те живееха в къща, собственост на Даниел на родителите. ИМаха огромен спор за купуването на апартамент, който тя си купи впоследствие сама.

# 423
сама, с лични средства, си е купила апартамента и че възнамерява да го изплати за една година, ако не се лъжа.
Е то, ако друг й поема разходите за всичко друго, а тя си харчи спечеленото само за апартамента, то така и баба знае. Много го обичам лафчето за “сам/а, с лични средства”, ама в същото време не плащаме ни наем, ни сметки, ни почивки в чужбина, нищо…

# 424
А защо да не може да се каже нещо отрицателно за тях/ нея ?
Или само ще ги превъзнасяме? Не е ли темата за всякакви мнения и виждания ?
И аз смятам, че тя не може да си купи сама имота. Виждам рекламите в инста- няма ги.
Сама каза, че си е дала почивка от работата.
Тя ако правеше нещо, щеше да ни залее от сторита как го прави и колко е добра в това.

# 425
Може Атанаска да го подготвя за родителите си, те сега живеят под наем. Сестра и доста често е в София също.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 11:23 от Jules

# 426
  • София
А защо да не може да се каже нещо отрицателно за тях/ нея ?
Или само ще ги превъзнасяме? Не е ли темата за всякакви мнения и виждания ?
Има 12 теми на разположение, които доказват че е точно обратното Wink

# 427
  • София
А какъв е проблема, че  Наска си е купила апартамент?
Дали има доходи, дали родата помага, дали работи и как го е придобила - дължи обяснение само на НАП.
Май доста потребителки и завиждат на живота, който води.
Като ви чета злобните коментари от сутрин до нощес.
Кой както се подреди - това е положението.

# 428
Не разбирам, Атанаска вашият мъж ли е взела, че е такава злоба?
То бива, ама чак толкова човек да се взира в някакво екранно лице не е нормално. Сякаш личен живот няма.

# 429
Какви доходи има жена, дето нищо не работи?Рекламите  дето прават са на техни приятели.Роклите им ги дават за събития и ги връщат.Влезте в реалността.Стига сте се превъзнасяли.
От къде знаете Наска какви доходи има и какво си е купила сама?

Механата, която имат е собственост и на двамата. Може да имат други доходи и инвестиции, които вие не знаете, ама говорите с такава категоричност, все едно сте личния й счетоводител. Щом си го е купила, дали с кредит или кеш, значи има някакви финанси. А, от къде идват вече си е неин проблем.

# 430
Грозно е да се броят чужди пари.

# 431
Не ни бърка кой и как й изплаща апартамента. Но моля ви, не я сравнявайте с Богданска, която си купи апартамент сама, защото не може д айс тъпи на малкия пръст. Нали се навърташе и покрай нея по 1 време, мислеше, че ще спечели дивиденти и ще замоделства като нея, ама не се поглежда в огледалото да си види потенциала.

# 432
Къде я сравняваме с Богданска? Не съм прочела нещо такова.

# 433
Доколкото знам механата е на Манасиева и Даниел.
На откриването ѝ се появява и Наска като половинка на Даниел, а не скрита като любовница.
Ако впоследствие са прехвърлили дялове и на нея, да, носи ѝ доходи.
Иначе моето скромно мнение е, че независимо кой колко изкарва, в едно нормално семейство бюджета е общ и всеки един разполага със средства.
Няма как Даниел да изкарва и да не ѝ “дава”. Това с месечната издръжка е тъпотия. Все едно аз като съм по майчинство и мъжа ми да ми дава месечна издръжка, защото дохода ми е по-нисък от неговия.. глупости. Просто си знаем общия доход и се простираме според него.

# 434
За вас глупости ,за някои семейства е практика. Всяка къща си има ред, който се възприема от партньорите.  Аз познавам семейство, в което си говорят на фамилия, всеки си разполага с личните финанси и сметките се делят на две.
    Издръжка е образно казано. Не знам, а и най-вече изобщо не ме вълнува как си разпределят финансите. Факт е ,че Атанаска има жилище и го ремонтира. Кой , как , за колко го  е купил ми е все тая. Любопитно ми е да видя как ще го обзаведе.

Общи условия

Активация на акаунт